۸ مگ شاتل ... محدود شبانه ... صبح و شب با سرعت ۱ مگا بایت بر ثانیه از پی ۳۰ دانلود
Printable View
۸ مگ شاتل ... محدود شبانه ... صبح و شب با سرعت ۱ مگا بایت بر ثانیه از پی ۳۰ دانلود
جدا !!!!! خیلی عالیه :n02:نقل قول:
فقط p30 این طوری هستی یا asandown-load هم هستی ؟!
عزیزم جای تعجب نداره ! خب اینا رو اینترانت هستن منم با 128 515 کیلوبایت از این سایت هایی که رو داخلن میگیرم!نقل قول:
ولی چ فایده سرعت شبانه از سرور خارجی محدوده !
روزانشم قبلا تا 515 میرفت الان تا 200 بیشتر نمیره!:n27:
میدونم ! منم الان مخابرات هستم توی بعضی سایت ها سرعتم روی 1.3 مگ هست !نقل قول:
من از یه لحاظ دیگه گفتم عالیه .....
یعنی اگه حجم بخریو ولی شبانه استفاده نکنی بازم محدود میشی؟ راستی ی سوال دیگه اگه من حجمم تموم بشه بازم میتونم از شبانه استفاده کنم؟نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
اون دوستی ک اکانت میفروختنو یکی آیدی یاهوشو بهم بده میخام ببینم راهی هست ک دیگه با اون ارور 807 مواجه نشم اگه حل بشه ک میدم به ایشون پولو اکانت میگیرم تا کل هاردامم پر نکنم دست ور دار نمیشم!شاتلم یجور دزده مخابرات ی جور آسیا تک ی جور های وب ی جور حالا پیاا کنین پرتغال فروش را.دی
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
با خودشون مطرح کردید مشکل ارور رو؟؟نقل قول:
ایشون اکانت تست هم ارائه میدند. فکر میکنم بهتره که در یاهو با خودشون صحبت کنید تا مشکلتون رو حل کنند.
چون همگی از شاتل سرویس داریم و نمیشه که پورت x واسه شما بسته باشه ولی برای ما باز باشه!! اگر پورتی بسته بود، برای تمام مشترکین بود نه 1 نفر
با خود شخص فروشنده در یاهو صحبت کنید تا براتون توضیح بدند که چی هست.نقل قول:
فقط خلاصه بگم که این یه ابزاری هست برای راحت شدن از محدودیت دانلود از سرور خارجی در تایم شبانه :n10:
فرستادم براتوننقل قول:
من که تا چند روز دیگه یه هارد 500 گیگی رو پر میکنم :n02::n09:
اون دوستمون هم که میگفت شبی 1 گیگ دانلود کنید و ... باید خدمتش عرض کنم که من هیچ نیازی به دانلود ندارم و فقط به 1 دلیل هست که دارم این کارو میکنم:
سرعت دانلود من حدود 40 روز هست که محدود شده و طبق گفته پشتیبان شاتل، من باید مدیریت میکردم تا این مشکل رفع بشه. بنده 25 روز هیچ دانلودی نکردم در حالی که به گفته خودشون ماکزیمم زمان حل این مشکل، 3 هفته هست!
باهاشون بعد 25 روز تماس گرفتم اما گفتند بازم مدیریت کن و بازم !!!!! انگار که ما از پشت کوه اومدیم و اینا دکتری ... دارند
به همین دلیل تصمیم گرفتم تا جائی که میتونم از این شرکت دانلود کنم که خودشون بیان بگن ما سرعت شبانت رو درست میکنیم، شما دیگه کمتر دانلود کن یا دانلود های ضروریت رو انجام بده :n10:
شاید شما هم جای من بودی، از این بدتر تصمیم میگرفتی و من الان دارم غصه اون 25 روزی رو میخورم که دانلود نکردم و به حرف این دزدها گوش کردم
حالا، شما بازم نظرت همونه که گفتی؟؟؟
ببین پشتیبان های شاتل نود درصدشون چیزی نمی دونند و اطلاعی ندارن...فقط از روی یک متن از قبل آماده یه چیزی رو می خونند ولی وقتی که همچین حرفی رو الکی از خودشون میزنن مشکل ساز میشه:n02:(همینکه 3 هفته محدود هستیو اینا...)نقل قول:
اون دوستمون هم که میگفت شبی 1 گیگ دانلود کنید و ... باید خدمتش عرض کنم که من هیچ نیازی به دانلود ندارم و فقط به 1 دلیل هست که دارم این کارو میکنم:
سرعت دانلود من حدود 40 روز هست که محدود شده و طبق گفته پشتیبان شاتل، من باید مدیریت میکردم تا این مشکل رفع بشه. بنده 25 روز هیچ دانلودی نکردم در حالی که به گفته خودشون ماکزیمم زمان حل این مشکل، 3 هفته هست!
باهاشون بعد 25 روز تماس گرفتم اما گفتند بازم مدیریت کن و بازم !!!!! انگار که ما از پشت کوه اومدیم و اینا دکتری ... دارند
به همین دلیل تصمیم گرفتم تا جائی که میتونم از این شرکت دانلود کنم که خودشون بیان بگن ما سرعت شبانت رو درست میکنیم، شما دیگه کمتر دانلود کن یا دانلود های ضروریت رو انجام بده :n10:
شاید شما هم جای من بودی، از این بدتر تصمیم میگرفتی و من الان دارم غصه اون 25 روزی رو میخورم که دانلود نکردم و به حرف این دزدها گوش کردم
حالا، شما بازم نظرت همونه که گفتی؟؟؟
تا جایی هم که من و بقیه افراد امتحان کردن محدودیت شاتل 30 روزه اس...چون بعد از پایان هر دوره یا تغییر نوع سرویس یا خرید ترافیک(=هر موقع که پرداختی به شاتل داشته باشیم یا شروع دوره جدیدمون باشه)محدودیت برداشته میشه...اینی که پشتیبان میگه بازم مدیریت کن سر این هست که اصلا اطلاعی نداره:n02:
اما در مورد بقیه حرفت...
ببین اینکه شما شبی 5مگ دانلود کنی یا 5 گیگ تقریبا هیچ تفاوتی برای شاتل نمی کنه...به دلیل اینکه شرکت شاتل یه پهنای باندی خریداری می کنه...حالا این پهنای باند چه خالی باشه چه پر باشه شاتل مجبوره پولشو بده
اینی هم که اومدن محدود کردند به بهانه رضایت حال بعضی از مشتری هاست که دانلود شبانه زیادی ندارند و مصارفشون دانلود نیست(مثلا پینگ و تایم اوت کمتری می خوان)خلاصه اینکه اگه شما شبی 100 گیگ هم دانلود کنی به شاتل ضربه ای وارد نمیشه...فقط هارد خودت رو پر کردی،مصرف برق خونتون رو افزایش دادی...طول عمر هاردتو کم کردی و از همه مهم تر ترافیک مرکز مخابراتیتو بالا بردی که باعث کاهش کیفیت اینترنت بقیه افرادی میشه که با شما در یک مرکز مخابراتی هستند...بازم میگم...اگر زیاد دانلود کنید شاتل متوجه میشه و به راحتی کل اینترانت رو هم در محدودیتش قرار میده...اینطور کیفیت اینترنتی که بهمون داده میشه از اینی که هست هم کمتر میشه...حرف منو قبول ندارید؟کمی صبر کنید بهش میرسید:n16:
یه خاطره ای تعریف کنم:
یه زمانی بود کاربران این فروم بسیار دنبال اینترنت های نامحدود بودن(دقیق یادمه 20:30 هم تبلیغ می کرد به چه شدت!!!)هر چه قدر من و بعضی از دوستان میگفتیم اینکار شدنی نیست انگ پشتیبان یا نفهم بودن بهمون زده میشد..
خلاصه با تابلو بازی های 20:30 و شلوغ کردن ملت همیشه در صحنه ISP ها کوتاه اومدن و این سرویس هارو قرار دادن...خلاصه ملت هم رفتن و این سرویس هارو گرفتن...طرف 16 تومن پول میداد 128 نامحدود میگرفت سرعتش هم 5-6 کیلوبایت بود..هر چه قدر زنگ میزد پشتیبانی میگفت چرا سرعت من اینقدر کمه و زیاد نمیشه پشتیبانی به دروغ میگفت خطوط شما با 10 نفر دیگه شیر هست و به همین دلیل سرعتتون پایینه...(اسم سرویسش توی شاتل بیس بود)
خلاصه حرفم اینه که بعد از 10-12 سال سر کردن با اینترنت ایران انسان تجاربی پیدا می کنه(شما بخونید چشم برزخی:n02:)که میتونه پیشبینی کنه و من بهتون قول میدم اگر از سایت های داخلی زیاد دانلود کنید دیر یا زود محدودیت شدیدی روی این سایت ها هم قرار میدن طوری که زمانی هم که یه دانلود ضروری داشتید کلی معطل بشید...لذا خواهش می کنم فقط فایل های ضروری رو دانلود کنید تا همه بتونند از اینترنت بهتری استفاده کنند
مصرف اینترنت ایران مثل مصرف آب میمونه...اگه یه نفر زیاد مصرف کنه مطمئنا آب یه خانواده یه جایی به خاطرش قطع میشه
عبارت اثر گزاری بود!حق یا ایشون هستش!مطمئن باشید دانلود به 40 گیگ نرسیده او سرعت 500 میشه 100 بطور مثال خودم که 2مگ شاتل دارم!نقل قول:
ولی خوب این ظلمه که دانلود نکنی و شیرشی!
فقط دوستان کسی لیچری چیزی برا داخلی کردن نمیشناسه؟یا اصلا نمیشه به شاتل یک سرور خواص رو معرفی کرد که محدود نکنه؟
آقا جان دندون خراب باید کشید انداخت دور من پارس دیشب 8.1 گیگ رایگان زدم نه دنبال دور زدن بودن نه سرور ایرانی و خارجی .