دوستان سلام
توی بعضی سایت ها یه سری اکانت میفروشن که سرعت دانلود رو چند برابر میکنه خصوصا برای پارس آنلاین سرویس های نامحدود که بعد از یه حجم مشخص محدود میکنه میخواستم بدونم آیا واقعا جوابگو هست؟
Printable View
دوستان سلام
توی بعضی سایت ها یه سری اکانت میفروشن که سرعت دانلود رو چند برابر میکنه خصوصا برای پارس آنلاین سرویس های نامحدود که بعد از یه حجم مشخص محدود میکنه میخواستم بدونم آیا واقعا جوابگو هست؟
مثلا کدوم سایت ؟ منظورتون رو نمیفهمم ؟!نقل قول:
خیر فقط روی سرویس دهنده هایی جواب میده که مثلا سرور های خارجی رو محدود میکنن و سرعت دانلود از سرور های داخلی رو باز میزارننقل قول:
توی نامحدود پارس با گذر از حجم مشخص تعیین شده توسط خودش سرعت دانلود هم از سرور های داخلی و هم از خارجی به سرعت اسمی محدود میشه و استفاده از این اکانت ها هیچ تاثیری نداره
اسمش رو گذاشتننقل قول:
اکانت رفع محدودیت دانلود که خرید و فروش بالایی هم داره اونجور که من مطالعه کردم میخواستم بدونم واقعا همچین امکانی وجود داره که محدودیت اکانت های پارس رو دور زد؟
من یه روشی بلدم که وقتی حجم تموم میشه میتونی دورش بزنی به صورت نا محدود استفاده کنی البته تا حالا فقط یک بار به صورت امتحانی اون کار رو کردم ولی سرعتش کمه :n02:نقل قول:
لامپ تا حالا چند پ خ داشتی دراین مورد؟:n02:نقل قول:
راستی اگر اگر اگر ممکنه عکس امضاتو یک ذره کوچکتر کن:n16:
اونایی که از آسیاتک اومدن پارس هم بلدن :n09: ، چون آسیاتک هم همین باگ رو داشت و داره :n02:نقل قول:
lamp123 من همیشه می ترسیدم که بفهمن ! آخه تو آسیاتک تو پنل نشون میداد مصرف رو ، رو پارس اونقدرا تست نکردم (آخه سرعت خوب نشد پیدا بشه، ولی تو آسیاتک سرعت عالی بود) تو پنل نشون میده این مواقع ؟
سلام اون روشی که من فکر میکنم با اون کانکش اخه نمیشه مگر اینکه سرور مال خود پارس باشه مطمئن هستید رو پارس جواب میده ؟!
فقط های وب . دو ساله دارمش ، خیلی راضیم
با ورود به پنل کاربری خود این پیغام را دریافت خواهید کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]