مرتضی راست می گه ... دوباره بهش حمله بکن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شاید نیرو هاش بیرون برای فارم کردن بودن
Printable View
مرتضی راست می گه ... دوباره بهش حمله بکن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شاید نیرو هاش بیرون برای فارم کردن بودن
نقل قول:الان يه دفعه ميبينم نوبل من هم داره !!نقل قول:
ديگه خالی بندی نكنين قضيه رو :31:
انبار من جای بیشتری دارهنقل قول:
حدود 40 کا پس باید برای من بفرسته دی:
راستی بیا ترایب ما. می خوام سیترم باشی
نخير اين ويلج هست !!! 4 تا ويلج ديكه هم داره به سمتش مي ره !!! فول استاك اينه !!!نقل قول:
48289 Spear fighters
25815 Swordsmen
36422 Axemen
900 Scouts
12723 Light cavalry
608 Heavy cavalry
1405 Rams
12 Noblemen
دریوش کیه ؟ منو می گی ... لابد با این تعریف هایی که کردم فکر کردی الان رنک 6 ام مگه نه ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چاقال طرف یک هفته هست به ورلد سر نزده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا چقدر شلوق شدشا ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دریوش ، ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) چند پوینت داری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم ... فکر کنم یه ساعت پیش شد 400 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم تو میل باید جواب بدم هم اینجا !!
دو روز پیش هم اسکات کرده بودمش الان 70 تا LC بیشتر شده اینو ولش کنیم فردا شاخ میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا ... مرتضی منو بزار آخرین گزینه ... همین 3 روز پیش داشتم جای 4 نفر بازی می کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاقال یکی از سی سی هست نزدیکمونه داره شاخ میشهنقل قول:
زود تر یه روستا اختیار کن که میخوایم نوبلش کنیم
طرف بارون مارو نوبل کردش الان هم داره یه 4 کیلویی نوبل میکنه ... اگه نوبل کنه میشه 4 روستائه
باید جلوشو بگیریم
آقا این سی سی چرا با ما نپ شده ؟ مگه انمی نبودد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب تو که داری رنک 16رو نوبل می کنی ، اون یارو می بینه بعد فکر می کنه تو چقدر کله خری می ترسه ازت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]