قبل از اتين كه نوبت ممد بشه خودشون ميگيرنش!!نقل قول:
ولی گذشته از شوخی وقتی فعالیت نکنه پس میندازنش بیرون اون موقع نوبت توهه تا اون موقع صبر کن:biggrin:
Printable View
قبل از اتين كه نوبت ممد بشه خودشون ميگيرنش!!نقل قول:
ولی گذشته از شوخی وقتی فعالیت نکنه پس میندازنش بیرون اون موقع نوبت توهه تا اون موقع صبر کن:biggrin:
اونجا چند پوينت داري؟نقل قول:
راستی بچه ها شما یه ایرانی تو ورلد 36 ندارین؟؟؟
کمه :37:نقل قول:
اونجا چند پوينت داري؟
1480
جواب های کامل متعالی !
كجاي ورلد هستي تا من هم بيام!!نقل قول:
نه مثل اینکه سالمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جواب های کامل متعالی !
خوب تشویق بکنین ، 400 شدم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در دور دست ترین قسمت جنوب غربی :27:نقل قول:
كجاي ورلد هستي تا من هم بيام!!
تروپ به این میگن :
22 Swordsmen
5737 Axemen
2268 Light cavalry
285 Mounted archers
250 Rams
10 Catapults
11 Noblemen
نوبل من هارو عشقه ! : دی
توی ورلد 25 چه داستانی داشتم .... 3 بار منو از ترایب انداختن بیرون ولی باز اومدم توی ترایب ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدش دوکشون رو به فحش بستم و برای همیشه از ترایب افتادم بیرون ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدش کل ترایب بسیج شده بودن منو نوبل کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رنک های سه رقمی ورلد کلی فول نیوک همراه با نوبل من فرستاده بودن ولی من از یکی از بچه های ایرانی حدود 30 هزار شمشیر و آراچر و اسپیر ( هر کدوم 30 هزار تا ) با 15 هزار تا اچ سی گرفتم و همه نیرو های اونا مردن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان بری از اودی من معلومه که چه خبره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا خیلی حال داد ...
روستا کلیر میکردم بعد میرفتم نوبل کنم دوک ترایب میومد نوبل میکرد منم روستای دوک ترایب رو نوبل میکردم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هستم با 33 هزار پوینت که تا هفته ی بعد میشه 70 هزار تا : دینقل قول:
ترایب های بزرگ هیچ وفت اعضای غیر فعال را دور نمی ریزننقل قول:
اعضای خود ترایب نوبلش می کنن
من توصیه می کنم که هر چه زودتر نوبلش کنی