سلام .ممنون.ایرانسل فعلا یک سایت فعال دارد. اگر شرایط خوب باشد. 2 سایت جدید هم اضافه خواهد شد. همراه اول سایت اصلی مرکز شهر را روشن کرده ولی قول داده اند تا فروردین ماه شاید هم زودتر 2 سایت جدید اضافه بشود.نقل قول:
Printable View
سلام .ممنون.ایرانسل فعلا یک سایت فعال دارد. اگر شرایط خوب باشد. 2 سایت جدید هم اضافه خواهد شد. همراه اول سایت اصلی مرکز شهر را روشن کرده ولی قول داده اند تا فروردین ماه شاید هم زودتر 2 سایت جدید اضافه بشود.نقل قول:
سلام. پوشش ایرانسل در ایلام بد نیست . همراه اول هم قرار است 8 سایت جدید اضافه کند. مشکل اصلی ایلام کمبود پهنای باند است که با اضافه شدن به شبکه ملی تا بهمن ماه هم سرعت و هم پوشش افزایش خوبی خواهند داشت. شبکه ملی و مرکز داده استانی واقع در زیر ساخت قول 50 روزی را برای ادغام شبکه داده اند.نقل قول:
از موقعی که این بسته ها رو گذاشته ، چهار بار بسته 2 تا 6 صبح رو گرفتم.نقل قول:
هرچهار بار مقدار دیتای مصرفی که توسط گوشی نشون میداد، دقیقا با میزان دیتای مصرف شده که ایرانسل میگفت تطابق داشت!
شما تماس بگیرنقل قول:
ازین اشتباها میکنن
اگه اشتباهی شده باشه مطمئنا تصحیح میکنن
اینجوری نیست که بخوان دزدی کنن
اگرم یه جا باشه که مثل آدم مشکلت رو پیگیر شن همین ایرانسله توی ایران
سلام آقا رضا.
شهرستان زرین دشت استان فارس کی قراره 3g راه اندازی بشه؟
Sent from my D6633 using Tapatalk
سلام دوستان این دو بسته رو میشه همزمان خرید ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام،
تهران، خیابان دکتر فاطمی در داخل سازمان آب (نبش خیابان علیرضا دائمی) ظاهرا" یک سایت 3G همراه اول وجود داره ولی مثل اینکه جهت سکتورهاش طوریه که به سمت شمال خیابان دکتر فاطمی پوشش نداره. آیا این سایت روشنه یا مشکل از جهت سکتورهاست؟
درود دوستان
میخواستم یکمی اطلاعت دد مورد
مودم های تری جی و فورجی ایرانسل بهم بدین قیمت هاش و این که سیستم خانگی رو هم جواب میده یا نه و از چه طریقی ؟؟؟؟
دومی این که دوستانی که تو مشهد هستن این فورجیش تو کدوم منطقه ها هست
من خودم تو راه اهن هستم اونجا جواب میده ؟؟؟
ممنون
- - - Updated - - -
درود دوستان
میخواستم یکمی اطلاعت دد مورد
مودم های تری جی و فورجی ایرانسل بهم بدین قیمت هاش و این که سیستم خانگی رو هم جواب میده یا نه و از چه طریقی ؟؟؟؟
دومی این که دوستانی که تو مشهد هستن این فورجیش تو کدوم منطقه ها هست
من خودم تو راه اهن هستم اونجا جواب میده ؟؟؟
ممنون
بترکه این همراه اول همه راحت بشن که از آبان پارسال که اومد چند تا دونه bts توی سطح شهر تجهیز کرد رفت که رفت! :n15: ایرانسل کار رو 1ماهه تموم کرد پوشش نسل 3و4 هم کامل کرد همراه اول کلا بیخیاله.نقل قول:
پینگ نسل 4 ایرانسل هم اذیت میکنه برای خودش میره روی 500 پینگ بین المل صفحه هم بد باز می کنه یه رسیدگی بفرمایید. ممنون
من دیشب طرح 2 تا 6 رو گرفتم واسه امشب میخوام بگیرم میزنه مشترک گرامی شما مجاز به استفاده از این طرح نمیباشید
تونستید کل ده گیگ رو دانلود کنید؟نقل قول:
دیشب که اینجا به کل ترکیده بود سرعت.سرعت دانلود نسل 3 از 180 بالاتر نمیرفت.برای نسل 4 32 بود تا 40 دیگه آخرش.نمیدونم سرعت محدود کردن یا مشکل از جای دیگست
من دیشب طرح 2 تا 6 رو گرفتم واسه امشب میخوام بگیرم میزنه مشترک گرامی شما مجاز به استفاده از این طرح نمیباشید
تکراینقل قول:
تکرای
لرسال اشتباه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست جدید نسل 4 ایرانسل رشت پل جانبازان کوچه نوبهار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسل 3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا سرعت نسل 4 محدود شده.قبلا تک آنتن 8 مگابیت میداد
سلام اقا رضا پوشش 4 جی شیراز در چه وضعیتی هست ایا بهتر میشه؟ ایا سایتی هست که خاموش باشه چه نسل 3 و چه نسل 4؟ من بلوار مدرس ابتدای بلوار فرصت شیرازی هستم..پوشش داخلی ضعیف هست ..تو حیاط یکی دو تا خط انتن میده و اکثرا سویچ میشه روی تری جی.تری جی هم که سرعتش خیلی افت کرده در حد نسل 2 هست.ممنون
با تشکر از پاسختوننقل قول:
امروز در سطح شهر نگاه میکردم همراه اول یک سایت جدید هم تجهیز کرده ولی هنوز روشن نشده
می خواستم ببینم شما از زمان روشن شدن سایت دوم در مرکز آیت الله نایینی اطلاع دارین یا خیر؟؟؟
بسیار سپاسگذارم.
نه متاسفانه حدود 4 گیگ دانلود شدنقل قول:
با پشتیبانی تماس گرفتید ببینید چی میگن ؟نقل قول:
شاید چند شب پشت سر هم استفاده کردید جلوتونو گرفتن
برای من هم همینطوره.میگه مشترک گرامی.شما مجاز به استفاده از این طرح نمیباشید
من اخرین بار سه چهار روز پیش خریده بودم.
اخه من سه چهار روز بود استفاده نکردم.نقل قول:
یعنی کلا جلوم را گرفتند؟
علتش اینه که شما باید 24 ساعت کامل رو باید بگذرونید تا طرح جدید فعال کنید ربطی نداره که 2 تا 6 صبحهنقل قول:
مثلا اگه 12:20 صبح فعال کرده باشید 12:20 دقیقه روز بعدش میشه یک روز کامل
دوستان من هم میخوام طرح بندازم میگه مجاز نیستین
این دیگه باز چه فیلمیه؟؟
من برای دومین بار دیشب گرفتم ولی قبلش 5 تومن شارژ ریختم ، شاید باید هر بار شارژ بریزیم تا طرح در دسترس قرار بگیره
کسی تونست تست کنه و بگه چون این طرح زیادی راحت الحلقومه
- - - Updated - - -
اون موقع ها که بسته شبانه داشت من امتحان میکردمنقل قول:
ساعت 1 شب یه بسته یه روزه بگیر
میزنه 1 روز باقی مانده
وقیت میشه 0 روز باقی مانده باز یه روز دیگه کار میده اینجوری میتونی 2 شب دانلود کنی شاید به همین دلیل نمیذاره
یه نکته دیگه هم هست دوستان بعضی وقت ها کلن نمیزاره بسته فعال کنی من شده بود یه بار تو دهه فجر پارسال 4 روز بود نمیتونستم هیچ طرحی فعال کنم ریخته بود به هم
فکر نکنم ضمنا ریسک خوردن پول حساب رو هم داره ، چون من با کد باقیمانده حساب تست کردم هیچ طرح فعالی نشون نمیدهنقل قول:
دوستان منم الان طرح 2 تا 6 صبح رو هی میزنم اصلا جواب نمیاد که فعال میشه یا نمیشه ؟ پول هم کسر نمیکنه ! و اینترنت طبق تعرفه ازاد حساب میشه . فکر کنم در حال جمع آوری این طرح هستن .
چه ربطی داره .من 4 روزه استفاده نکردم. امشب زدم میگه مجاز نیستید.نقل قول:
بعد از 10 روز استفاده از از طرح 2 تا 6 صبح الان که می خوام بزنم میگه شما مجاز به استفاده ازا ین طرح نمی باشید !!!
با یه سیم کارت دیگه م هم تست کردم و اونم همین رو میگه.
منم دیشب این طرح رو استفاده کردم یک بار، امشب هم میخواستم استفاده کنم میگه مجاز نمیباشید.نقل قول:
منم همین الان زدم، همین پیغام رو داد، عجیبه!!!نقل قول:
خداکنه طرح را بر ندارند.گرونتر هم شد باز می ارزه
سلام، آقا رضا وضع 4g منطقه ميدان ولیعصر تهران خوب نيست البته نسل سه عالی هست. آيا برنامه اي برای نصب دکل های نسل چهار به زودی در اينجا هست؟
برا منم همین پیغام اومد جالبی کار اینجاست برا 5 گیگ ار 6 تا 12 ظهر رو فعال بدون مشکل میکنهنقل قول:
واقعا که خیلی دزد هستن، 200 مگ از حجم من مونده بود و داشتم یه گیم 50 مگی از گوگل مارکت دانلود میکردم که بعد از دانلود 30 مگ 3 تا اس ام اس پشت هم اومد که 60 مگ از حجمم مونده، حجمت تموم شد از حسابت کم میشه!!!!!!!!!!!
200 مگ حجم داشتم قبل شروع دانلود چک کردم در عرض رسیدن 3 تا اس ام اس پشت هم که کمتر از 5 ثانیه شد هم حجم منو خالی کردن هم 3000 تومن حسابم رو. تف تو روح اجداد و آبادشون. حیف همه سرویس دهنده های مخابراتی دزدن، اینو ول کنی بری پیش یه دزد دیگه فایده نداره.
سلام
سرعت 4g ایرانسل ساعت 10 صبح
همدان - منطقه خضریان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نفهمیده جریان این پیغام چیه؟
یعنی 2 تا 6 صبح حذف شده؟
همین الان دوباره بسته 10 گیگ 2 تا 6 صبح رو زدم. قبول کرد ایندفعه و فعال شد.نقل قول:
دو شب پشت هم دارم این بسته 2 تا 6 شش رو میگیرم مشکلی هم نداشته سرعت تری جی شم خوبه فقط باید گوش رو باید بزارم رو پشتبوم تا انتن بده!:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
سلام
آقا رضا خداروشکر الان مدتیه بندرانزلی 4G در چند سایت روشن شده و اینکه یک یا دو دکل بدون تجهیزات بدون RRU هست و هنوز تجهیز نشده اونا کی تجهیز میشوند؟ و اینکه برنامه ایرانسل برای این شهر و مشکل پوشش منطقه نامجو ورودی شهر از سمت شرق که قول نصب دکل رو دادند چیست؟ خبری دارید؟