من ديگه تمديد نميكنم چون بدون شبانه بدرد نميخوره اونم مخابرات كه 1گيگش 300مگابايته پيش به سوي پارس
Printable View
من ديگه تمديد نميكنم چون بدون شبانه بدرد نميخوره اونم مخابرات كه 1گيگش 300مگابايته پيش به سوي پارس
فرشاد میدونی چیپ مودم 8970 چیه؟
بعضی جاها زده برودکام بعضی جاها چیز دیگه
فکر کنم فقط 5 و 10 مگ شبانه دارن
من پرسیدم گفتن قثط 5 و10 شبانه داره.
کسایی که 10 یا 5 دارن اگه میشه یه نگاه بندازن تو پارتاک ممنون میشم
....................
فکر میکنم سرویس هایی که قیمتشون بالا هست مثل 10مگ ها هنوز شبانه داشته باشن باید دقیق سوال کنیم فعلا که من 3ماهه گرفتم مشکلی نداره
KHZ-10240(10M)-WITHFREE
من هفته پیش سه ماهه 10مگ تمدید کردم شبانه داره
نه دیگه لازم نیست فقط همین یک بار باید حضوری به 10 یا 5مگ تغییر سرویس بدید اما دفعات بعد از پنل پارتک میشه تمدید کردنقل قول:
دوستان نویز روی سرعت وبگردی تاثیر میزاره در ضورتی که پرش لینک نداشته باشم؟؟؟
روی مودم من که تاثیر داشت حتی دانلود منیجر هم با 16 کانکشن نمیتونست از تمام پهنای باند استفاده کنه .من 2 مگ داشتم سرعت روی 40 بود وقتی گوشی رو برمیداشتم یهو از 40 میرفت روی 270 شاید روی بعضی از مودم ها تاثیر نداشته باشه اما به گمونم روی سرعت تاثیر میزارهنقل قول:
من مدارک رو الان دوباره از پرتک اپلود کردم توی همون قسمت مدارک اگه تماس تلفنی بگیرم بگم 5 مگ رو به سرویس هام اضافه کنید به پنلم اضافشون میکنن ؟ اخه چه فرقی میکنه حضوری برم یا تلفنی اضافه کنه ؟نقل قول:
چرا با اینکه من سرعت 1 مگ دارم سرعت رو 30؟مثل 256 می مومنه قبل از اینکه نامحدود بکشم 256 داشتم سرعت رو 100 بود . مخابرات چش شده دیگه چقدر می خواد دزدی کنه؟
ديروز بعد از تمديد 5مگ nofree شد
برا من رو سرعت تك كانكشن و وبگردي تاثير گذاشتهنقل قول:
دوستان بالاخره تونستم 10 مگو کامل بگیرم اینم شد سرعتم البته با وی پی ان ایرانیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من الان اشتراک روی پارس آنلاین دارم شبانه رایگان 2 تا هفت 2 مگ سرعت بین 150 تا 200 میخواستم بیام مخابرات شبانه داره از چه ساعتی تا چه ساعتی سرعتش چطوره در زمان شبانه کدام تعرفعه شبانش فعاله 10 مگ با حجم 5 گیگ شبانه داره
دوستان این طرح هم کد سازی مخابرات رو اینترنت تاثیر نداره؟
از دیروز تا حالا وقتی میخوام کانکت بشم خطای یوزرنیم پسورد میده و بعد از یک الی دو ساعت کانکت میشه.وقتی هم با 2020 تماس گرفتم سامانه میگه روی خط شما اینترنت فعال نیست.
بدبختانه پشتیبانی هم جواب نمیده.بعد از 20 دقیقه انتظار خط آزاد میشه ولی کسی جواب نمیده
پارس آنلان دارم چند ساعتی قطع بود درست شد یک دورز آینده مشکلات حل میشه تا شماره جدید وارد سیستم بشه
مخابرات شبانه رو برداشتهنقل قول:
بله تلفنی هم میشه البته شاید تلفنی کارتون رو راه نندازننقل قول:
اگه دان استریم روی 10 مگ باشه 2 مگ حجمی روزانه تا چند سرعت میده ؟ دوبرابره یا همون 2 مگ رو میده ؟
امروز تمدید کردم ! آخه چرا ؟ میشه به پشتیبانی گفت whitefree کنه واسم ?? :n03: فرشاد تکلیف چیه از دست اینا ؟؟؟؟ بابا هر ماه که یه برنامه هست ! :n28: دوست پشتیبانی که سرویس 10 مگ رو به رخمون می کشیدی می گفتی ببینید سرعت ها فلانه و غیره ... حالا بازم دارم جو درست می کنم ؟؟ هر ماه یه سرویس کم و زیاد میشه و شبانه حذف و اضافه میشه ! این دوست کرمانی هم پی برد دیگه واقعا دارن مسخره می کنن ما خوزستانی ها رو ! آخه به اندازه یه سر سوزن ثبات داشتن بده !؟؟؟ :n03: چرا آخه واقعا چرا ؟؟؟ :n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا تو هر زمینه أی خوزستانی بودن یعنی مورد ظلم واقع شدن
خدا رو شکر من هفته گذشته 3ماه تمدید کردم
درصورت تمدید, شبانه حذف میشه:n29:
برم پارس تمدید کنم بعد دو ماه. چون دقیقا دو ماه پیش مخابرات شبانه اورد و پریروز دوباره جمعش کرد !
از شر مخابرات راحت شدم وایرلس گرفتم نامحدود یعنی داغونمون کردن از بس ترافیک خریدیم
مبارکه:n16:نقل قول:
از چه شرکتی ؟ پهنای باندت چقدره ؟ چقدر بهت سرعت میده ؟
5مگ-5گیگ-nofree(بدون شبانه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس یا لقمان؟؟؟؟:n13::n13::n13::n13:
لقمان adsl+2 ه یا g.dmt؟
پشتیبانی ضحی و اکسین که به فنا رفته الان فقط پشتیبانی اوآسیس جواب میده که اونم هنوز خبر حذف شبانه ها به گوششون نرسیده اصلا هنوز نمیدونن مخابرات شبانه ها رو حذف کرده:n09:
یکی 2مگ شارژ کنه ببینیم شاید فقط شبانه 5مگ و 10مگ حذف شده باشه
اینا دردشون چیه که گوشی رو قطع میکنن؟
اکسین و ماناماد گوشی رو بلند میکنن فقط پشتیبانی ضحی میگه شما نفر 17هستید میمونم تا میرسه نفر 3 بعدش قطعش میکنن مرضشون چیه به نظر شما؟
الان که هنوز اولشه پشتیبانی هم هنوز خبردار نشده بود میتونی یه شکایت نامه مفصل بنویسی برا تنظیم مقررات 195.ir که بدون اطلاع رسانی شبانه رایگان رو برداشتن فقط هر چه زودتر شکایت رو بنویس چون اگه چند روز از تمدید سرویست گذشت و خبر به تمام اپراتور ها رسید فکر نمیکنم فایده ای داشته باشه اگه الان شکایتو بنویسی شنبه باهات تماس میگیرن و همون موقع پیگیری میکنننقل قول:
نمیشه برای شبانه شکایت کرد ! :n03:نقل قول:
چرا نمیشه؟من خودم یه بار نتیجه گرفتم همون روز که از تهران باهام صحبت کرد گفت پیگیری میکنیم تا عصری withfree شدنقل قول:
من که فعلا تا چند روز دیگه دارم تازه تمدیدش کرده بودم شانس آوردم
سرویسم که تمام شد میرم لقمان
مردهشور خدمات مضخرفشونو ببرن ربع ساعت میمونم پشت خط تا میرسه به نفر اول قطعش میکنن
اکسین و ماناماد هم گوشی رو بلند میکنن ولی میگن ما اطلاع نداریم شبانه کلا حذف شده یا فقط برا بعضی از سرویس ها حذفشون کرده مخابرات
الان یکی نیست 2مگ یا 1مگ تمدید کنه ببینیم شبانه داره یا نه؟
شاید شبانه فقط برا 5مگ و 10مگ حذف شده باشه خود پشتیبانی هم گفت نمیدونیم باید امتحان کنید
نمایندگی راصد بود قبلا الان دیگه نمیدونم زیاد جالب نیست ولی از خریدن ترافیک بهتره همین که به مخابرات پول نمیدن کافیه اگر 1 ماه 30-40 درصد کاربرا تمدید نکنن حساب کار میاد دستشون ولی کسی حرف گوش نمیکنه سرعت 256 نامحدود گرفتمنقل قول:
سرویس شبانه هم فکر کنم جمع شده و سرویس های 50-100 و 200 مگ جایگزین شد خلاصه دیگه دارن حال گیری اساسی میکنن
اونوقت این کاربرای بدبخت از کجا باید بدونن وضعیت نت مخابرات چه جوریه ؟ همه که مثل ما 24 ساعته تو این تاپیک نیستن .ملت روحشون هم از این چیزا خبر نداره .کاربرای تاپیک هم نهایتا 0.1 درصد کاربرای مخابرات رو تشکیل میدن .مخابرات با کلاهبرداریهایی که این چند ساله انجام داده به قدری کاربر جذب کرده که که با 40 درصدشون هم کاری از پیش نمیرهنقل قول:
یکی باید 1یا 2مگ تمدید کنه ببینیم شاید فقط برا 5مگ و 10مگ حذف شده باشن پشتیبانی هم که از هیچی خبر ندارهنقل قول:
وااای خدا
من یک داستانی دارم که اگر جای من باشید خودکشی میکنید !!!!
حالا بذارید تا شنبه یا یک شنبه ببینم چی میشه . کلشو باهم تعریف میکنم.
فرشاد تو ضحی هستی؟
من از ۲ روز پیش هرچی پشتیبانی ضحی رو میگیرم همینه خود به خود قاطع میشه
اطلاع رسانی کنید از خودمون شروع میکنیم به بقیه هم بگیم درست میشه