دوستان برام مهمه.این قضیه صد در صد درسته؟یعنی اگه همزمان هم پدرت کارت ایثارگری(جبهه)داشته باشه و هم بسیج فعال باشی فقط یکیش ثبت میشه؟نقل قول:
Printable View
دوستان برام مهمه.این قضیه صد در صد درسته؟یعنی اگه همزمان هم پدرت کارت ایثارگری(جبهه)داشته باشه و هم بسیج فعال باشی فقط یکیش ثبت میشه؟نقل قول:
نمیدونم بعضیا چرا اینقدر شایعه و حرف الکی درست میکنن!نقل قول:
نخیر - هر دو رو میشه استفاده کرد. رفیقای خود من با هر دو کسری تسویه کردن رفتن پی کارشون!
آقا مگه چکارتون میکنن که ایقد شاکی هستی؟نقل قول:
لطفا یه مقدار توضیح بدین که اگه یه وقت گفتن بیا سرباز ما شو ما هم یه جوری بپیچونیم
دمت گرم
نمایندگی ولی فقیه که بهترین جابرای خدمته .:n29:نقل قول:
ما تو پادگانمون به ساختمان نمایندگی میگیم معبد عامون:n02::n04:
با سلام
بهمن ماه 91 فارق التحصیل شدم (مقطع کارشناسی) و برگه نظام وظیفه رو هم از دانشگاه گرفتم.
اگر دفترچه زودتر از 12 ماه بعد از فراقت از تحصیل پست بشه چطور میشه استفاده از معافیت تحصیلی رو مشخص کرد؟
با تشکر
سلام. من اول خرداد مدارک فرستادم برا اعزام و 3 روز بعدش برگ سبزم اومد اعزام شهریور هستم لیسانس...برگه سفید الان باید اومده باشه یا نه ؟ که برم از پلیس 10 بگیرم
سلام ...ببخشید من اگر اوایل شهریور دفترچه را پست کنم کی اعزام می شوم...من دانشجوی کارشناسی دانشگاه علم و صنعت هستم با معدل 14.65 ...می خواستم برای امریه خاتم اقدام کنم ...به سایتش رفتم و همه شرایتش را داشتم ....در ضمن 15 ماه بسیج فعال هستم ....بسیج تکمیلی هم از 9مرداد شروع میشه دورش... می خواستم ببینم می تونم خاتم پذیرش بگیرم ؟ ...اشنا حتما باید تو خاتم داشته باشیم یا اشنا تو سپاه استانمون کافیه؟...ممنون میشم اگه جواب بدین..
پست زیاد هست ، وقتش معلوم نیست ! یه سری بدبخت ها رو می فرست لشگر زرهی قم و ... ( از کرمان بدتر ، 260 تا حدودا برجک داره ، ببین چه جهنمیه اونم تو قم )نقل قول:
داداش بهترین جا هست ، ولی نمایندگی ها ، نه ستاد اصلی که آخر پیروزی تو خیابان حبیبی هستنقل قول:
تو پادگان ها بهترین جاها عقیدتی و نمایندگی ولی فقیه هست ولی نه تو خود ستاد اصلی !
سلام
من 30/4/92 فارغ التحصیل میشم و میخوام بلافاصله دفترچه رو پست کنم،به نظر شما تاریخ اعزامم کی میشه؟
اگه 1/8/92 بخوره،میشه با درخواست تعجیل به 1/6/92 موکول بشه؟
بله دوست گرامی...نقل قول:
با توجه به کمبود سرباز شاید بدون درخواست تعجیل اعزامتون برج 6 بشه ...
دوستان قضیه این بخش نامه جدید ابلاغی به دانشگاه ها چیست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نمیکنم با خوندن بخش نامه ابهامی وجود داشته باشه ... ( کسانی که میخوان از کسر خدمت محققین استفاده کنن بخوننش )نقل قول:
ممنون بابت اطلاع رسونیتون.
منظور از مبادی زیربط چیه؟نقل قول:
دوستان یه سوال من پدرم مهرش صافیده شده طبق گفته پزشک و کار زیاد هم نباید بکنه تک پسر هم هستم پدرم 50 سال هست چون تو خود سایت نظام وظیفه زده بود که زیر 59 سال هم معاف میشن اگر مریض باشن من میتونم معافیت بگیرم؟
برادر اینو باید انجمن ادبیات مطرح کنی ///.نقل قول:
اما در اینجا منظورش دانشگاه ها و مراکزی هست که ابلاغیه رو منتشر کردن .
ذیربط = مربوطه
مبادی =آشکار کردن . و ..
بار ها گفته شده ملاک تشخیص دهنده نیازمند بودن پدر به مراقب کمیسیون ناجا هست و لا غیر ...نقل قول:
در صورتی میتونید معافیت دائم بگیرید که کمیسیون توی نامه شما قید کنه : نامبرده بنا به تشخیص شورای پزشکی ناجا قادر به اداره امور خود نمی باشد + 3 تا مهر و امضا .
دقت کنید : قادر به اداره امور خود ...
امیدورام پدر شما توی این سن وضعیتش طوری نباشه که نتونه به اموراتش رسیدگی کنه .
همچنین شما هم بتونید از طریق دیگه ای معاف شید یا کسر خدمت دریافت کنید .
کسر خدمت رو چون بسیج هستم هر سال 30 روز بهمون میده راحت میتونم 4 ماه رو بگیرم یا بیشتر من میخوام معاف بشم
آخه یکی از دوستام سینوزیت داشت معافیت گرفت
سلام...
دوستان میشه لطف کنید بگید این واکسن های مننژیت و دوگانه رو باید کجا برم بزنم ؟
خونمون ابتدای پاسدارانه، اگه مرکزی این نزدیکی هست ممنون میشم معرفی کنید اگه نمیشناسید، یه جایی که میشناسید رو بگید.
ممنون
من خودم شریعتی نرسیده به تجریش مرکز بهداشت رفتم بد نبود سریع زدنقل قول:
البته یادم نیست روزهای زوج بود یا روزهای فرد
فقط ارتش برای کسانی که هم امریه دارن+ تکمیلی دوره ی آموزشی را حذف می کنه:n05:نقل قول:
سلام دوستان
خواهش میکنم به این سوال من جواب بدید چون واقعا برام مهم و حیاتیه..
من حدود ۶ سال پیش بنا به دلایلی مجبور شدم بعد از یک سال خدمت در نیروی انتظامی از خدمت فرار کنم. مشکلاتی که توی این سالها داشتم اونقدر زیاد بود و هست که امکان برگشتن و ادامه ی خدمت رو نداشتم ولی این مشکلات با همه ی بزرگیشون در قوانین این مملکت باعث معافی نمیشن!!!!!!!
در حال حاضر ۳۰ سال سن دارم و واقعا شرایط بدی رو پشت سر میگذارم.. نداشتن کارت پایان خدمت توی این مدت زندگیم رو از قبل هم بدتر کرد و کاملا اون رو فلج کرد..
اخیرا متوجه شدم قانونی هست که با اهدای عضوی مثل کلیه میتونید معافیت بگیرید.. شاید به نظر شما احمقانه بیاد اما شما از زندگی من خبر ندارید و نمیدونید چه مشکلاتی دارم که حاضرم یک کلیه اهدا کنم اما کارت معافیت بگیرم. شک نکنید اگر شرایطش رو داشتم حتما برمیگشتم و به این خدمت لعنتی پایان میدادم.. اما به هیچ وجه برام امکان پذیر نیست.
سوالی که دارم اینه: این قانون آیا شامل حال فراری ها هم میشه؟ یعنی من میتونم برم یه کلیه اهدا کنم و بعد به محل ترک خدمت برگردم و کارهای معافیت رو انجام بدم؟ اگر امکانش برای فراری ها هم هست لطفا لطفا لطفا بهم کمک کنید تا بدونم چه کارهایی باید انجام بدم.. ممنون از راهنمایی شما
با سلامنقل قول:
اخیرا اعلام شد که سربازان فراری که خودشون رو تا پایان شهریور معرفی کنن بخشیده میشن و فقط باید مدت باقیمانده خدمتشون که مبتاش همون مدت زمان فرار هست رو طی کنن که چون زمان شما احتمالا خدمت 18 ماه بوده شما فقط کافیه 6ماه دیگه خدمت کنیین!! این بهترین راه برای شماست، بنظر من 6 ماه خدمت به جای یک کلیه واقعا ارزشش رو داره! حالا مشکل ادم هرچی هم میخواد باشه!
ممنونم از اینکه جواب دادید
خدا کنه 1/6 اعزام بشم،دوست دارم زودتر برم خیالم راحت بشه،از بس در مورد آموزشی و خدمت (خوب و بد)شنیدم دیگه میخوام برم و از نزدیک خودم تجربه کنم
البته یه خوبی که هست اینه که بعد از آموزشی میفتم شهر خودم،چون شرایط دارم،واسه همین یه خرده استرسم کمتر میشه
راستی یه سئوال دیگه:
1-من ساکن مشهدم،واسه اعزام آموزشی چه جاهایی (چه شهرهایی)ممکنه بیفتم(آیا هر شهری احتمال داره ؟یا نه،مثلا واسه مشهدی ها ،شهرهای خاصی باید برن؟!!)
2-به چه ارگان هایی (ارتش،نیروانتظامی،راهنمای رانندگی...)احتمال اینکه بیفتم بیشتره؟
در ضمن من با لیسانس کامپیوتر اعزام میشم
متشکرم:»
معافیت پزشکی رو با هر شرایطی میشه گرفت. حتی اگه فراری باشینقل قول:
لازمالاجرا بودن مصوبه جدید کسرخدمتها
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح گفت: مصوبه کسرخدمتهای مربوط به ایثارگری والدین برای متولدان تا پایان سال 72 و قبل از آن لازمالاجراست و در صورت عدم اجرای آن، با متخلفان برخورد میشود.
سردار موسی کمالی در گفتوگو با خبرنگار « [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] » خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این باره گفت: برابر مصوبهای که به تمام دستگاههای مرتبط با نیروهای مسلح ابلاغ شد، متولدان سال 72 و قبل از آن که وارد غیبت نشده و والدینشان نیز دارای سابقه جانبازی، رزمندگی و ایثارگری باشند، میتوانند از کسری خدمتهای مربوط به آن استفاده کنند.
وی درباره برخی اظهارات مطرح شده از سوی متقاضیان بهرهمندی از این کسر خدمتها مبنی بر اجرانشدن این مصوبه گفت: این مصوبه برای متولدان تا پایان سال 72 و قبل از آن لازمالاجراست و در صورتی که از اجرا نکردن آن از سوی دستگاههای مختلف باخبر شویم، برخورد میکنیم.
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه ممکن بود تا 15 روز پیش این مصوبه در برخی از یگانها و ردهها اجرا نشود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر در نظارتهای میدانی که انجام دادهایم، تقریبا میتوان گفت که دیگر موردی نیست که از این مصوبه بیاطلاع باشد یا آن را اجرا نکند.
کمالی با تاکید بر اینکه با این وجود با یگانهای متخلف که نسبت به اجرای این مصوبه سرپیچی کنند، برخورد میکنیم گفت: مشمولان در صورت روبروشدن با چنین مسئلهای، میتوانند آن را به سازمان وظیفهعمومی یا ستادهای ارتش، وزارت دفاع، سپاه پاسداران و ناجا اطلاع دهند.
وی همچنین افزود: با ستادکل نیروهای مسلح نیز میتوان به شکل مکاتبهای این موضوع را مطرح کرد، اما باید توجه داشت که متقاضیان حتما باید علاوه بر ذکر محل خدمت، آدرس و تلفن دقیقی نیز از خود ثبت کنند تا بتوانیم آن را پیگیری کنیم.
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح پیش از این در گفتوگو با ایسنا درباره شرایط بهرهمندی از این کسر خدمت گفته بود: واجدان شرایط خود در سه دسته تقسیمبندی میشوند، گروه اول افرادی هستند که هماکنون مشغول خدمت انجام سربازی هستند که این افراد باید به یگان خدمتی والدینشان یا دیگر نهادها و سازمانهای مربوطه مراجعه و پس از اخذ مدارک مربوط به سوابق ایثارگری آنان، این مدارک را به یگان خدمتی خود داده و از کسر خدمتها بهرهمند شوند.
وی، گروه دوم را آن دسته از افرادی برشمرد که دفترچه اعزام خود را دریافت کرده و باید برای انجام خدمت سربازی اعزام شوند که این افراد باید با مراجعه به یگان محل خدمتی والدین یا دیگر سازمانها و نهادهای مربوطه، مدارک مربوط به سوابق ایثارگری را گرفته و هنگام اعزام به خدمت، به یگان محل خدمتشان تحویل دهند.
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح با اشاره به دسته سوم واجدان شرایط بهرهمندی از کسرخدمتهای مربوط به ایثارگری نیز به ایسنا گفت: این دسته از افراد نیازی نیست فعلا دست به اقدامی بزنند و باید صبر کنند تا هر زمانی که موقع اعزامشان فرا رسید، به یگان محل خدمت والدین یا دیگر نهادها و سازمانهای مربوطه مراجعه و پس از اخذ مدارک، به هنگام دریافت دفترچه اعزام خدمت، آن را به دفاتر پلیس +10 تحویل دهند.
کمالی از این دسته از افراد خواست از هماکنون به دفاتر پلیس +10 مراجعه نکنند و در زمان مقرر که قصد اعزام به سربازی را داشتند، این مدارک را به دفاتر پلیس +10 تحویل دهند.
به گفته وی، آن دسته از افرادی که مدارک مربوط به سوابق رزمندگی، جانبازی و آزادگی والدینشان را اخذ کردهاند، میتوانند در زمان لازم و با توجه به وضعیتی که در آن قرار دارند، از آن استفاده کنند.
کمالی افزود: با اجرای این مصوبه، دیگر شرط ثبت کسرخدمت تا پایان سال 90 برای متولدان سالهای 72 و قبل از آن لحاظ نخواهد شد و شرط مهم این است که آنان وارد غیبت نشده باشند.
پلیس+10 که ثبت نمیکنه!
پادگان هم که برگ کسری رو بدون برگ سبز کسری دار قبول نمیکنه!
نظام وظیفه هم که میگه باید تهران تایید کنه!.
همچنین میزان کسر خدمت ها به این صورت هست :
نحوه محاسبه كسرخدمت هاي ايثارگري سال 90 و قبل آن محاسبه كسرخدمت هاي ايثارگري مربوط به سال 90 كه از سوي ستاد كل نيروهاي مسلح در سال جاري تمديد گرديد ، برابر مقررات ابلاغي سال 90 مي باشد ، بر همين اساس والدين مشمولان واجد شرايط كسرخدمت با توجه به نوع سابقه ايثارگري (جبهه ، جانبازي ، اسارت) ، براي اخذ گواهي مربوط مي بايست به يگان خدمتي خود در نيروهاي مسلح و يا بنياد شهيد و امور ايثارگران مراجعه نمايند.
لازم به ذكر است : حداكثر ميزان كسرخدمت بواسط جانبازي والدين 8 ماه بوده كه به نحو ذيل محاسبه مي شود:
5 تا 10 درصد 2 ماه كسرخدمت
11تا15 درصد 4 ماه كسرخدمت
16 تا20 درصد 5 ماه كسرخدمت
21 تا 24 درصد 8 ماه كسرخدمت
اين اطلاعيه در خصوص كسرخدمت فرزندان رزمندگان مي افزايد: حداكثر ميزان كسرخدمت مربوط به سابقه حضور در جبهه 9ماه بوده كه محايپسبه آن شرح ذيل مي باشد:
6 تا 8 ماه سابقه جبهه 2 ماه كسرخدمت
9تا 11 ماه سابقه جبهه 3 ماه كسرخدمت
12تا14ماه سابقه جبهه 4 ماه كسرخدمت
15تا 17ماه 5 ماه كسرخدمت
18تا20 ماه 6ماه ماه كسرخدمت
21تا 23 ماه 7 ماه كسرخدمت
24تا26ماه 8 ماه كسرخدمت
27تا29 ماه 9 ماه كسرخدمت
گفتني است ، آزادگاني كه مدت اسارت آنان كمتر از 24 ماه باشد به ازاي يكسال ، 6 ماه كسرخدمت به فرزند آنان تعلق مي گيرد و درصورتيكه مدت اسارت كمتر از يكسال باشد ، شامل مقررات كسرخدمت نخواهد بود.
عجب!!!!!نقل قول:
اين اطلاعيه در خصوص كسرخدمت فرزندان رزمندگان مي افزايد: حداكثر ميزان كسرخدمت مربوط به سابقه حضور در جبهه 9ماه بوده كه محايپسبه آن شرح ذيل مي باشد:
6 تا 8 ماه سابقه جبهه 2 ماه كسرخدمت
9تا 11 ماه سابقه جبهه 3 ماه كسرخدمت
12تا14ماه سابقه جبهه 4 ماه كسرخدمت
15تا 17ماه 5 ماه كسرخدمت
18تا20 ماه 6ماه ماه كسرخدمت
21تا 23 ماه 7 ماه كسرخدمت
24تا26ماه 8 ماه كسرخدمت
27تا29 ماه 9 ماه كسرخدمت
یعنی امثال پدر من که کمتر از 6 ماه سابقه جبهه دارن به حساب نمیان!!!!!!!
والا این کارت ایثار که هیچ استفاده ای برای ما نداشته - 500 هزارتومن وام هم نتونستیم با اون بگیریم . گفتم حداقل از سربازی ما کم میکنن که اونم منتفی شده:n27:
سلام دوستان.کسی جوابمو نداد مجبور شدم پستو دوباره بزارم میدونم تخلف کردم ولی خیلی جوابش حیاتیه.یه سوال داشتم از محضر استادان گرامی.من سرباز ارتش هستم نیروی زمینی و پدرم هم نظامی هستن و بازنشسته.پدرم حدود 600 روز جبهه دارن و من هم به دلیل غیبت 3 ماه اضاف سنواتی دارم.آیا راهی هست که بشه من هم از کسری خدمت استفاده کنم؟اعزامی 12/91 هستم.حاضرم هرکاری انجام بدم مثلا با پول...فقط راهشو نمیدونم لطفا هرکی هرچی به ذهنش میرسه که واقعا میتونه کمکم کنه دریغ نکنه...ممنون از لطف همتون
سلام...نقل قول:
دوست گرامی خبری رو که بالا قرار دادم مربوط به همین امروزه ... سردار کمالی از همون روزی که این قانون دوباره برگشته گفته فقط کسانی میتونن از این کسری استفاده کنند که اضاف سنواتی یا همون دفترچه ای نداشته باشن ... شما اگر تا تاریخ 3/3 /91 دفترچه رو پست کرده بودید اضاف نداشتید ...
من خودم کسری رو گرفتم پادگان میگه باید برگ سبزی بیاری که کسری درش ثبت شده باشه ... اونوقت شما چطوری میخوای توی سیستم نظام وظیفه کسری ثبت کنی با توجه به غیبتی که داری؟
فکر نمیکنم راهی باشه فعلا...
سلام.امکانش هست یکی اموزشیش تو ارتش باشه بعد تموم شدنش یگانشو بندازه سپاه؟تا جاییکه من میدونستم غیر ممکن بود ولی تو همین پست دیدم یکی پرسیده بود و گفته شده بود که میشه.اگه امکان این کار وجود داره لطفا شرایطش رو هم توضیح بدید.
نقل قول:
فقط با دستور مستقیم فرماندهی کل قوا ( رهبــری ) یا فرماندهی ستاد مشترک نیروهای مسلح ( سرلشکر فیروز ابادی ) و لاغیر...
در چه صورت ممکنه همچین دستوری بدن؟ آیا بریم بیت رهبری و صحبت کنیم ممکنه همچین دستوری بدن؟نقل قول:
نه عزیز من فقط با بند پ در حد ...نقل قول:
در شرایط عادی این موضوع غیر ممکن است
لطفا موضوع رو ادامه ندهید...
دوستان ميگن كساني كه غيبت داشتن اگه تا آخر شهريور دفترچه پست كنند غيبتشون بخشيده ميشه.
سلام.نقل قول:
قضیه بخشیده شدن غیبت مربوط به کسانی هست که تا سال 86 از خدمت فرار کردن ... حتی شامل افرادی که سال 87 هم از خدمت فرار کردن نمیشه.
در حقیقت میخوان آدرس و محل سکونت و مشخصات این افراد رو بدست بیارن :دی راحت تر پیگیر بشن اگر کار به جای باریک بکشه . . .
اضافه خدمت سنواتی هم که بعد از 3/3/91 تا امروز بخشیده نشده ...
به امید خدا اگر بخشیده شد در اولین فرصت ممکن دفترچه رو پست کنید یا همین الان پست کنید اگر اضاف سنواتی در آینده بخشیده شد شامل حال شما هم میشه
يعني آخرين باري كه اضافه خدمت ها بخشيده شد ماه 3 سال 91 بوده ؟نقل قول:
دو تا مناسبت داریم که ممکنه از طرف رهبری بخشش اضافه خدمت صادر بشه ، عید فطر و 22 بهمننقل قول:
بهتره صبر کنید
آقا پس چرا كسي جواب نميده!!!!!نقل قول:
سلامنقل قول:
شما الان باید 6 ماه خدمت کنی ، ولی نیاز به اهدا نیست ! می تونی کلیه خودتو بفروشی و معاف بشی
یعنی اگه من امریه نفت قبول شم میتونم آموزشی نرم اگه تکمیلی داشته باشه؟بعضیا میگن نمیشهنقل قول:
ممنون از جواب.. روند کار به چه صورته؟ یعنی اگه یکی از کلیه هام رو اهدا کنم یا بفروشم بعدش باید کجا برم؟ آیا مطمئن هستید به اینصورت معاف میشم حتی با وجود اینکه فراری هستم؟ دیگه دادگاه نظامی و این حرفا تشکیل نمیشه؟ کارت رو بهم میدن؟