پست قبلی که یه نفر گفت بی کران بگیرم شبانه رایگان میپره !نقل قول:
Printable View
پست قبلی که یه نفر گفت بی کران بگیرم شبانه رایگان میپره !نقل قول:
ن من عزیز دلم اشتباه فهموندمنقل قول:
15 روز چ شب چ روز 39 گیگ تو میتونی استفاده کنی
شبانه ات هم غیر قابل استفادس از 39 گیگ شب استفاده میشه
خودشون رو مسخره کردند با این بیکران هاشون اخه 1/6 گیگ برای یک روز یا 39 گیگ برای یک ماه اسمش میشه بیکران!!! این باکران هست نه بیکران بعد هم حسابش رو کنی تفاوت قیمتی با گیگ های غیر بیکران نداره نهایتش در هر گیگ صد تومن دویست تومن فرق باشه چرا آدم بیاد زمان دار بگیره شبانش رو هم از دست بده! 1/6 گیگ یکروزه 3000 تومن میشه هر گیگ حدود 1500 تومن یا بیکران هفتگی هر گیگ حدود 1400 تومن میافته. خوب بیست گیگ حجم رو هم که میده 34 هزار تومن یعنی هر گیگ 1600 تومن محدودیت زمان و حذف شبانه هم نداری. گدا تر از صبانت در بین این شرکتها ندیدم نمیکنه برای عید یک گیگ عیدی بده قبلا از همیارنت میگرفتم سالی چند بار به مناسب های مختلف هدیه میداد.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
اره 39 گیگ با حذف شبانه خیلی ناجوره !نقل قول:
من میخواستم بی کران بگیرم حالا با این حساب که شبانه حذف میشه نمیدونم چی کار کنم
به نظر شما حجم 50 گیگ 72 تومن رو بگیرم به صرفه تر نیست ؟
اون 1.6 حداقل حجم نیست؟ من یک روزه گرفتم 10 گیگ میده.نقل قول:
1 روزه 10 گیگ میده !!!!!؟؟؟؟نقل قول:
اگه 1 روز 10 گیگ بده که 1 ماهه مطمئنا از 39 گیگ باید بیشتر باشه !
یک روزه بیکران رو خونه اقوام تست کردم اما وقتی 10 گیگ رو رد کنی یه اس ام اس میده میگه حجم بسته بیکران به پایان رسیدنقل قول:
تا 24 ساعت نگذره هم امکان خرید مجدد بسته نیست
من الان سوالم رو 30 روزه هستنقل قول:
چون 1 روزه اینجوری که همه میگن 10 گیگه - حالا 30 روزه فقط 39 گیگه !؟
ما که آخر نفهميديم یک روزش 1/6 گیگ هست یا ده گیگ! تو سایتش زده حداقل تعهد 1/6 و بعدش هم نوشته درصورتی که از این مقدار تعهد بیشتر دانلود کنید از حجم اصلی کم میشه. اگه ده گیگ باشه که ماهانه هم باید حدود بالای 150 گیگ باشه. اگر کسی فهمید بما هم خبر بده
یه چیز دیگه هم مشخص نیست معمولا این بسته مدت دار رو برای دانلود میخریم حالا مثلا من یکماهه خریدم و همون دو روز اول کل بسته رو تموم کردم ابا 28 روز آینده شبانه رایگان نخواهم داشت؟ اینطوری که برای یکماه سی تا 2/5 گیگ مجانی یعنی حدود 70 گیگ رایگان شبانه رو از دست خواهم داد.
تا الان 7-8 بسته بیکران یک روزه گرفتم و هر دفعه 10 گیگ حجم مجاز بوده
بسته های دیگه رو تست نکردم ولی قطعا حجمشون خیلی بیشتر از مقدار عنوان شده است
بسته بیکران که تمام شد محاسبه به شکل معمول صورت میگیره و شبانه مثل قبل رایگانه ، حداقل برای من که اینطور بوده!نقل قول:
اقا اگر جایی هستید که 4g ایرانسل خوبی دارید برای دانلود خیلی بصرفه تر از این بیکران ها هست. من یه بازی پنجاه گیگی برای دانلود داشتم که تصمیم داشتم بیکران رو برای همین منظور بگیرم اگر روزانش ده گیگ هم میداد باید پنج تا بسته میگرفتم میشد 15 هزار تومن پنج روز هم گیر بودم چون روزی یک بسته بیشتر نمیشه فعال کرد. دیشب خونه یکی دوستان بودم دیدم سرعت 4g خوبه اینگار دو تا طرح دو ساعته(دو تا 1500 تومن) نامحدود فعال کردم و 54 گیگ رو در 3/5 ساعت دانلود کردم.
توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح هر سه نوع بیکران رو دادم و دارم استفاده میکنم.
بیکران سی روزه رو 100 گیگ میده. حالا یه راه دیگه که خودتون متوجه بشین اینه که توی پروفایلتون قبل از فعال کردن بیکران، قسمت شارژ اضافه رو چک کنین چقدر نوشته مثلا مال من زده 285 گیگ حالا اگه بیکران یه روزه رو فعال کنم میشه 295 یا اگه سی روزه رو فعال کنم میشه 385
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته خیلی ساده ای هست اگه کمی دقت کنید.
موغع خرید نقدا حجمو گفته شما چجوری میگید فلان حجمو طرح بیکران میده؟؟؟نقل قول:
sent from lenovo k3 note
از دیشب سایت های خارجی یا کلا برام باز نمیشن یا به شدت کند باز میشن ! مثلا یاهو میل اصلا باز نمیشه برام ! ولی با قند شکن همه راحت با سرعت عالی باز میشن !
اقا ما دیشب 2.2 گیگ حجم داشتیم الان چک کردم دیدم پریده:n04: یعنی حجم خوری کردن؟ یا ساعت شبانه رایگان تغییر کرده ما خبر نداریم:n34:
منم همین مشکلو دارم. یوتیوب هم قبلا باز میشد الان فقط با فیـلترشکن.نقل قول:
........
من دیشب بیکران 5 روزه گرفتم 50 گیگ داد. گفته میشد 39 گیگه که؟ بد نیست 11 تومن 50 گیگ.
دوستان من واقعا گیج شدم
من الان میخوام بی کران بگیرم ولی نمیدونم چه حجمی میده
اینجا چند نفر گفتن بیکران 1 روزه خریدن و تون اون یک روز بهشون 10 گیگ حجم داده ! در صورتی که تو سایتشون زده حجم بیکران 1 روزه 1.66 گیگ هست !
حالا اون 10 گیگ درسته یا 1.66 گیگ !؟ ( اختلافشونم خیلیه ! )
حالا من الان میخوام بی کران 30 روزه بخرم اینجا بعضیا گفتن 100 گیگ میده ولی تو سایت نوشته 39.7 گیگ !
اگه واقعا 100 گیگ میده بخرم اگه که فقط 39 گیگ میده من بیخیال بیکران بشم برم همون حجم اضافی بخرم که حداقل شبانم هم نپره
اگه کسی خودش 30 روزه رو خریده بگه اگه نه زنگ بزنم به پشتیبانی ببینم اونا اطلاع درستی میدن
5 روزه رو تو سایتشون زده فقط 6.86 گیگ میده !!!!!!!نقل قول:
قبلا گفتم اون حداقل حجم تعهد شدست. یه جورایی سلب مسئولیت کردن از خودشون.نقل قول:
ولی اینکه حجمی که بچه ها میگن متفاوته نمیدونم چرا؟ برای 5 پنج روزه 39 گیگ، 25 گیگ دیدم، الان برای من 50 گیگ.
نقل قول:
دوست عزیز الان هر گیگ 3تومنه. وقتی شما یه روزه میخوای فعال کنی، متعهد میشه که حداقل 1.66 گیگ رو تضمینی بهت بده که مثلا ضرر نکنی.
الان سرویسی که من گرفتم 12مگ هستش ولی توی متن قرارداد تضمین میکنه که حداقل 1مگ روحتما بهم بده حالا اگه شرایط خطم مثل نویز، دوری از مرکز و ... خوب بود 12 مگ رو هم بهم میده.
100 گیگ رو مطمئن باش بهت میده ولی شبانه نداری. به نظرت ارزشش رو داره؟نقل قول:
من مصرفم ماهانم روزانه حدود 40 گیگ هست شبانه هم شبی 2 گیگ میگیرم فکر کنم از ترافیک اضافه خریدن بهتره برامنقل قول:
سلام
امروز داشتم قیمت سرویس های صبانت می دیدم چشمم به برگ زرین دیگری از خدمات جدید صبانت روشن شد
فقط به سرویس 2 مگابیت مثل قدیم شبانه تعلق گرفته ولی با این ترفند که سرویس های با شبانه ماهی 5 هزار تومن از سرویس های بی شبانه گرون ترند اون هم شبانه محدود یعنی بابت چیزی که حقته و تا الان مجانی بوده ازتون توقع پول دارن
اخه اگه شرکت های دیگه مثل آسیاتک و شاتل و پارس انلاین بابت شبانه پول می گیرن شبانه شون نامحدوده نه مثل صبانت که محدود و مصرف منصفانه داره :n34:
خدا بیامرزه سعدی شیرازی:
چشم تنگ دنیا دوست را ---------------------------- یا قناعت پر کند یا خاک گور
شبانه مجانی رو بقیه شرکتها هم برداشتند. متاسفانه اینترنت در کشور ما کاملا انحصاری و در اختیار چند شرکت اصلی هست که زمانیکه باهم توافق کنند هرجور بخوان با مصرف کننده تا میکنند. الان هم بعد از اجبار دولت به مثلا ارزان کردن اینترنت و تفکیک ترافیک داخلی از خارجی و محاسبه آن با قیمت کمتر این اقایون لبه خور که به لقمه های بزرگ بزرگ عادت کردهاند جهت جبران مافات و جلوگیری از کاهش درآمد شبانه ها را برداشته آپلود رایگان را برداشته و سرویس ها را با حجم های زیادتر اجباری میفروشند. دولت هم خفه خون گرفته و فقط پز اخبار ارزان کردن اینترنت رو میده حال آنکه در عمل برای ما گران شده که ارزان نشده.نقل قول:
آخه زورش این جاست که بقیه شرکت ها ماهی 5 تومن می گیرن شبانه نا محدود ارائه میدن و ولی این صبانت لامصب بابت شبانه محدود پول هم می خوادنقل قول:
یعنی بد شانس تر از من وجود نداره
امروز اومدم بیکران بخرم همین امروز حذفشون کرد !
معلوم نیست فازشون چیه!
پشتیبانی گفته بود تا 13 فروردین بسته ها قابل خرید هستند
صبانت از دیشب مشکل پیدا کرده و حجم منو یه دفعه صفر زده ! به پشتیبانی هم دیشب زنگ زدم گفتم اینجوریه گفت پنل مشکل پیدا کرده تا فردا درست میشه ، هنوز که درست نشده ! کسی این مشکل رو اینجا نداره !؟ اومدم گفتم حتما تاپیک پر شده ولی خبری نیست انگار ! دیشب هم زنگ زدم ۴۰ نفر جلوم بودن ! انگار سراسریه مشکلش
نقل قول:
تا امشب درست میشه
سلام
چقدر گرون کردند نامردا
بخوای یک فایل دانلود کنی نه شبانه دارند و نه حجم نامحدود دیگه
قدیم با حدود 33-34 می تونستم ده گیگ بگیرم با بیست گیگ شبانه
الآن 18-19 تومن می دم 4 گیگ بدون شبانه!!!
اره متاسفانه الان هیچ بسته ای دیگه ندارن :n03:نقل قول:
درست شد :n39:نقل قول:
واقعا اون شبانه نیمه و نصفه اشون این همه باعث کاهش سود دهی شون شده بود که حذفش کردن؟نقل قول:
کابر های اینجا که اصلا اعتراضی هم در سایت صبانت نمی کنن شاید از تصمیمشون صرفنظر کردن
دیگه قرار نیست که شبانه، بیکران و یا سرویسهای مقرون به صرفه ارائه بشه؟! دلیل حذف بیکران چی بود؟ نکنه درآمد مردم یه شبه زیاد شده و ما بیخبریم! آخه انصافتون رو شکر! خیلی سودتون کم بود که حالا اینجوری میخواین مردم رو بدوشین؟ به نظرم با این کارشون فقط باعث ریزش تعداد مشترکان خودشون میشن. الان اینترنت موبایل و وایفای که به صرفهتره.
به کجا میشه اعتراض کرد؟ شاید اگه تعداد اعتراضات و درخواستها زیاد باشه یه تجدیدنظری بشه. اگه کارتون گیر نیست، چند روزی حجم بالا نخرید تا حساب کار دستشون بیاد. برای من که دیگه نمیصرفه. خیلی درآمد ندارم که حالا بخوام ماهی خدا تومن پول واسه این اینترنت بدم. کاش حداقل قیمت هر گیگ رو کاهش میدادند. نه اینکه که حالا هم آپلود رو حساب میکنند و هم هر چی سرویس اقتصادی رو بود حذف کردند!
همه جای دنیا تلاش میکنند که اینترنت ارزونتر، سریعتر و باکیفیت بالا به دست مشتری برسه و مردمو تشویق به استفاده از اینترنت میکنند ولی در اینجا هر روز بدتر از دیروز. خدایا شکرت! :n03:
من در بخش انتقادات سایت صبانت به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتقاد نوشتم و چند روز بعدش با من تماس گرفتن ولی افاقه نکرد چرا ؟ چون یک دست صدا نداره اگر اعتراضات زیاد بشه شاید از تصمیمشون مبنی بر حذف شبانه (محدود) رایگان و بسته های بیکران منصرف شدننقل قول:
من قبلا 512 یک ساله می خریدم 119 تومن و دیدم با سیستم جدیدشون اگر بخوام همون امکاناتو داشته باشم باید 211 پول بدم یعنی چیزی نزدیک به دو برابر:n34:
فازشون درک نمیکنم والا
ترافیک با تخفیف دیگه نمیزارن ؟
من مصرف روزانم ماهی 30-35 گیگ هست با این قیمت ها خیلی برام گرونه
هیچ شرکتی هم که جشنواره نداره
قبلا همه شرکت ها با هم جشنواره داشتن ، نمیدونم الان چرا اینجوری شده
مصرف روزانه ت ماهی 35 گیگه?:|نقل قول:
اره دیگه مصرفم ماهی 35 گیگهنقل قول:
خیلی عجیبه !؟ با این همه گوشی اعضای خانواده که ماشالا یه اینستاگرام خودش کلی ترافیک میکشه
دوستان صبانت یه ربات تلگرام داره اونجا یه قسمت داره راحت میشه پیشنهاد و سوال کرد
هر کی میتونه بره اون قسمت و براشون بنویسه که دوباره بسته های حجم زمان دار رو برگردونن ، شاید فایده ای داشته باشه