سلام
میخواستم واسه منطقه جیحون adsl بگیرم
سرعت اینترنت پارس چه طوریه ؟ سرعت 128 ش ، ایا واقعیه یا بیشتره ؟
Printable View
سلام
میخواستم واسه منطقه جیحون adsl بگیرم
سرعت اینترنت پارس چه طوریه ؟ سرعت 128 ش ، ایا واقعیه یا بیشتره ؟
این اوضاعه منه ، انصافه ؟!
امروز یه بیلبورد تو راه دیدم بعد از رسالت به طرف سید خندان .
2 تا لیوان آب پرتغال بود تو یکی یدونه نی بود و ، پر . تو اونیکی 4-5 تا نی بود و خالی :دی
ایده اش قشنگ بود اما تا واقعیت خیلی فاصله داشت ، نه ؟
تبلیغ سرویس های پارس بود ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ولی استفاده از سرویس فقط دانلود نیست که بخاطر محدود کردن بگیم شاتل سرویس دهنده خوبی نیست کیفیت سرویس از دانلود خیلی مهم تره که نقص بزرگی که پارس داره کیفیت پایین البته نسبت به شاتل ........نقل قول:
سلام.........
دوستان من تازه مشترک پارس شدم(حدود 5 روزه)...........قبلا مشترک داتک بودم...........
سرعتم هم 256 است.............
2 تا سوال داشتم.............
یکی این که در تمام ساعات قبل از شبانه دوستان حداکثر سرعت رو میگیرند؟
و این که چرا سرعت شبانش این قدر افتضاحه؟(با 15 یا 20)......حتی مستقیم ترین لینکها
سلام دوستان
من الان 256 دارم بنظر شما اگه برای دفعه بعد 512 بگیرم تفاوت محسوسی داره؟
منم الان چند شبه که سرعت رایگانم افتضاح شده به طوری که قبلا بالای سه گیگ میگرفتم ولی الان به یک گیگ هم نمیرسهنقل قول:
جالب اینجاست که توی ساعات ترفند(12:30تا1و6تا7) هم سرعت داغونه و رسما این یک هفته دانلود تعطیل بود برام
این ساعات ترفند رو میشه یه توضیحی بدید؟
در پست اول همین تاپیک توضیح داده شدهنقل قول:
تو تهران این ساعات ترفند جواب میده؟نقل قول:
دوستان اگه دی ال شبانه مهم نباشهٰ برای ولنجک پارس آنلاین گزینه مناسبی هست؟؟
سلام دوستان یکی از دوستام رفته از سرویس tra گرفته میگه سرعتش خوبه و یه نرم افزار بهش دادن ببینه چند نفر از این سرویس استفاده میکنن میخواستم بدونم نرم افزارشو دارین و می ارزه برم این سرویسو بگیرم
سرعت دانلودتون از 190 به 220 افزایش پیدا میکنه ولی در مورد سرعت شبانه تغییر محسوسی نمیکنه.(اگه الان سرعت شبانتون بین 30 تا 40 هست با 512 میشه بین 60 تا 70).ولی در کل اگه میخواین سرعت شبانتون از 100 کمتر نشه 1 مگ بگیرین.گرون هست ولی ارزششو داره.نقل قول:
بزودی قطع رانژه میکنم . یعنی واقعا گ.ه زدن
دانلود شبانه که اصلا هیچ . الان روزانه هم همینطور شده , سرعتم از 20 بالاتر نمیره
دوستان به نظر من که از این دزد های کثیف سرویس نگیرید
سلام خدمت دوستان عزیز دوتا سئوال داشتم
1: بنده 4 روز دیگه مدت قرار دادم تموم میشه و 3 گیگ حجم اضافه دارم اگر قبل از اتمام مهلت قرارداد تمدید کنم اون 3 گیگ میمونه واسم؟
2:من الان سرویس 1024 دارم و سرعت دانلودم روزانه روی 190 تا 230 میچرخه میخواستم بدونم اگر سرویس 512 رو بگیرم ( از 1024 برم رو 512 ) همین سرعت برام میمونه یا کمتر میشه؟
سرعت روزانه سرویسهای 512 و 1024 یکی هست و تفاوتشون در دانلود شبانه هستش که با 1024 سرعت شبانه بهتره.نقل قول:
بعد از حدود دوماه تحمل با سرعت 30 کیلوبایت بالاخره مرکز ما افزایش پهنای باند داد و سرعتم به روز های خوبش برگشت!
سرویس 256_2gig
بندرانزلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام..
دوستان این ساعت ترفند رو میشه در تهران استفاده کرد؟(مثلا امشب)
بله به احتمال زیاد برای شما جواب میده فقط یادتون باشه ساعت 12:35 و 6:55 مودم رو دیسی یا روشن خاموش بکنین و اینکه اگه شک دارین بهتره به جای دانلود وبگردی کنین و بعد از ساعت 1 دیسی کنین و از گزارش مصرف ببینین حجم کم میشه یانه اگه کم نشه این ترفند براتون جواب میدهنقل قول:
دوستان این ساعت ترفند رو میشه در تهران استفاده کرد؟(مثلا امشب)
سلام
اینم دشت امروز ما!
بیشترین مقدار دانلود تو عمرم!:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که مشکل پینگ و دیرلود شدن صفحات رو با پارس دارن از DNS های گوگل استفاده کنن:
8.8.8.8
8.8.4.4
تست با دی ا ن اس گوگل:
با دی ان اس پارس آنلاین:
من 2 ، 3 روزه نمی تونم بخاطر پینگ و لگ وحشتناک بازی آنلاین کنم ! یه سرگرمی داشتیم از ما گرفتن !نقل قول:
این DNS رو هم چک می کنم نتیجه رو تو بازی آنلاین می گم.
شما این DNS رو که مربوط به عصر ارتباطات هست رو هم امتحان کن : برای ایران فعلا از همه DNS های موجود پرسرعت ترهنقل قول:
188.34.0.4
برای DNS دوم هم میتونی از 8.8.8.8 استفاده کنی .
دوستان سرویس 2 مگ بگیریم شبانه 200 کلیو یعنی میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1 مگ که 100 کیلو میده شب اون 2 مگ کسی نگرفته تا حالا؟
سلام. بچه ها واسه نویز خط یه نویز گیر ساده بگیرم بزنم سره راه تلفن کافیه؟؟؟؟ اسپیلیترو نمیگما.... از این نویز گیر ساده ها که دو تا خروجی داره... یه خروجی میخوره پشت تلفن و یکی دیگه تو پریز......
مودمم تو اتاقه و تلفن تو سالن...... میخواستم ببینم میشه مودمو همینجوری بزنم تو پریز ولی سره راه تلفن یه نویز گیر ساده بزارم..؟؟؟؟ درست میشه نویز؟؟؟؟؟
سرویس 2 مگ سرعتش در تمامی ساعات بالای 230 کیلوبایت هستش.البته 2 مگ با ترافیک محدود وجود نداره و همش نامحدوده.هزینه سرویس 2 مگ برای 1 ماه میشه 395 هزار تومان.نقل قول:
دوستان خواهشاً کمک کنید من کل اینترنت رو زیر رو کردم برنامه مورد نظر رو پیدا نکردم برای پارس انلاین دانلود شبانه می خوام
مشکلم اینه که برنامه ای می خوام هر روز ساعت 12:35 شب کانکشن ppop اینترنت در ویندوز رو وصل کنه و IDM شروع به دانلود کنه یک دقیقه بعد 12:36 چون خوده IDM کانکشن اینترنت رو وصل نمی کنه
می خوام برنامه ای باشه که تو تنظیمات بزنی هر روز ساعت 12:35 فقط وصل کنه کانکشن رو
چون خودم دانشجوم و خونه نیستم فقط خونه می گم سیستم رو روشن کنن 12:30 و 5 دقیقه بعد برنامه کانکشن رو وصل کنه و صبح هم خوده سیستم خاموش میشه
کسی این برنامه رو نداره ؟ ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما با برنامه Auto Power-on & Shut-down حتی نیاز نیست بگید سیستم رو روشن کنند و با ذاشتن سیستم در حالت Hibernate سیستم سر ساعت خودش روشن میشه و با نوشتن یک BATCH فایل ساده و دادن اون به برنامه و اجرا کردن سر ساعت کانکشن خودش وصل میشه . داخل سایت آموزشش هست بگردید .نقل قول:
از فونتهای معمولی استفاده کنید.
عزیز سره راهه تلفن اسپیلیتر نیست...... چون مودم تو اتاق و تلفن تو سالنه نمیتونم جفتشو وصل کنم..... وقتی مودم روشنه تلفن خش و پش میکنه......میخوام این درست شه...نقل قول:
خب شما یه اسپلیتر دیگه هم بگیر و به تلفن وصلش کن . لزومی نداره حتما به اسپیلتر ، مودم و تلفن همزمان وصل بشن . شما اگه تلفن رو به اسپیلتر وصل کنی مشکل خش وپش حل میشه .نقل قول:
چند بار هست که مسئله جالبی برام اتفاق میوفته هربار هم زنگ میزنم پارس میگن نه حتما شما اشتباه میکنی واین حرفا و پیچوندن و غیره ......
من شب ساعت 1 تا 2 دانلود داشتم حالا میام رو وضعیت مصرف میبینم برام هزینه انداخته و رایگان حساب نشده . فایل های من که برا دانلود گذاشته بودم کامل نشد اون موقع و من اونا رو در حالت پاز گذاشتن که امشب بقیش رو دانلود کنم . حالا بنظر شما این شامل کدوم قاعده میشه ؟ من استفادم ساعت 1 تا 2 نیمه شب بود .
بچه ها سرویس 512 با سرعت 100 در روز (مخابرات) خوبه ؟
من راضی نیستم می خوام پارس بگیرم راهنمایی کنید.
از دوستان كسي از پارس تو مركز توكلي سرويس داره بگه اوضاع چطوره ؟
وقتی پی سی ورلدهم ف.ی.ل.ت.ر میشود:
تو روحشون
یه بار تو عمرشون به ما حال ندادن
از دامنه ی ir استفاده کنیدنقل قول:
وقتی پی سی ورلدهم ف.ی.ل.ت.ر میشود:
سلام دوستاننقل قول:
مثل اینکه این مسئله مشکل خیلی از دوستانه، توی تاپیکی که مربوط به این موضع هست هم راه حل واقعی پیدا نکردم. خیلی وقت بود میخواستم پاسخ این مسئله رو بزارم توی انجمن ولی وقت نمیشد، خوب برای روشن شدن کامپیوتر سر ساعت معین این قسمت رو بخونید.
حالا برای کانکت شدن سر ساعت معین یه برنامه کم حجم هست به نام advanced dialer 2.5 که این رو دانلود کنید و پس از اینکه با سریال نامبرش رجیسترش کردید، حالا با استفاده از منوی option> scheduling ، کانکت شدن سر یه ساعت خاص رو واردش کنید، مثلا بنده خودم سر ساعت 12:32 و 1:32 و ... توی تنظیماتش وارد میکنم تا اگه وسط کار هم اینترنت مشکل پیدا کرد و دیسکانکت شد دوباره مجدد وصل بشه، به غیر از این یه تیکم داره که اگه یه دفعه بنا به دلایلی دیسکانکت بشید خودش دوباره وصل میکنه، فقط بعد از نصب و تنظیم برنامه، ابتدا برنامه رو یه بار تست کنید تا مطمئن بشید همه چی درست کار میکنه، بقیه کارها رو هم که idm انجام خواهد داد،نقل قول:
لازم به ذکره که این برنامه میتونه سر ساعت معین دیسکانکت هم بکنه، بنده روی دیسکانکت هم تنظیم کردم که اگه یه وقت idm نتونست این برنامه این کار رو انجام بده
با احترام
دوستان چرا این سرویسهای پارس آنلاین تعرفه هاش اینطوریه ؟
سرعت 512 ماهیانه 2 گیگ ترافیک داره با قیمت 11900
سرعت 512 ماهیانه 10 گیگ ترافیک داره با قیمت 39950
خب منی که ماهیانه 5 گیگ میخوام باید چکار کنم ؟
البته میدونم باید حجم اضافی بخرم اما اینطوری خیلی گرون درمیاد
راهی هست که بشه تعرفه رو خودمون بصورت سفارشی انتخاب کنیم یا فقط همونایی که تو سایته رو باید انتخاب کنیم ؟
دم صبانت گرم 200 مدل تعرفه داره
آقا یکی جواب پست بالای مارو بده !