[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
1 & 2 (3weeks) = ? :n13:
:n04: 8:05 am . آی پی رنج 5 .
تا 10دقیقه پیشش داشت جون میکند .یهو جیز زد !!
دوستای خوبم من زیاد از این چیزا سر در نمیارم..میشه بهم بگین سرعتم چنده؟
422kbit/s=0.4 megنقل قول:
422/8=52.75kBite/s =speed
چیزی نزده، فقط ده دقیقه پیش یه چند هزارتایی IDM خاموش شدن :n02:نقل قول:
یه نکته دیگه، ممکنه یه ip یه شب سرعت رو بچسبونه به سقف یه شب بشه دیالوپ. برای اینکه معلوم نیست اون IP چند نفر رو داره ساپورت میکنه !:n13:
ممکنه شب اول تعداد کمی بهش وصل بشن ولی شب های دیگه برعکسش. راهش چیه؟؟؟ واست پخ می کنم.:n06:
سلام
مدتیه صفحه مشتریکن ایراد پیدا کرده و گزاش مصرف رو نمیده!
برای شما هم همینطوره؟ چاره ای براش دارید؟
سرویس 512 هستنقل قول:
یه لطفی کن راهشو برا من هم پخ کن.الان یه هفتس که مشکل سرعت دارم.نقل قول:
سلام.من تازه وارد انجمن شده ام.وایمکس مبیننت دارم هر بار که اعتبار میگیرم بدون دانلود مثلا 10000 تومن میگیرم میشه 1 گیگ و 700 یا 800 مگ . ولی در کمتر از 1 هفته تموم میشه.ایا امکان داره یه نفر پسووردمو شکسته باشه
سلامنقل قول:
این مقدار مصرف برای یک هفته طبیعیه!
سلام دوستان اهوازی
با پشتیبانی تماس گرفتم یارو گفت مشکله بعضی از مناطق اهواز خوب شده شما تائید می کنید یا بازم دورغ گفتن
همه نظر بدن
کدوم منطقه اهواز هستین؟
خوب شده یا یدتر شده؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟
مرسی. بیصبرانه منتظرم .:23:نقل قول:
تست همین حالا سرعت1mb [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من با شیلتر شکن با مبین نت میرم تو اف بی ولی فقط نوشته ها واسم میاد مشکل از کجاست؟؟
من که ندیدم کسی از مبین نت راضی باشه:n13:
دوستان شما چی راضی هستین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان براي بررسي ميزان مصرف ضمن خاموش روشن کردن مودم کاملا از صفحه مشترکين خارج بشيد (لاگ اوت کنيد) بعد مجددا يوزر پس وارد کنيد ميبينيد که کم کرده.
اگر فقط رفرش کنيد چيزي نشون نميده.
نقشه اهواز بروزرسانی شد
منم الان طرح نوروزی رو فعال کردم ولی نمیدونستم که هزینه هر گیگش 10 تومنه چیزی که هست اصلا فرق خاصی با طرح B1410 که 6 ماهه 1 مگ و 36 گیگ ترافیک 270 تومن هست نداره
چون طرح B1410 هزینه هر گیگابایتش 8 تومنه ولی طرح نوروزی 10 تومنه
توی طرح نوروزی اگه بخوای 18 گیگ دیگه ترافیک بگیری کلا در میاد 260 تومن که فرق خاصی با طرح B1410 که 270 تومنه و الانم موجوده نداره حتی نوروزی بدتر هم هست چون اگه بخوای بیشتر از 36 گیگ بگیری چون هزینه ترافیکش بیشتره گرونتر برات در میاد
البته الان آی پی 62 هست (اسلواکی) و سرعتش خوبه بین 240 تا 270 میده
نقل قول:اولا ساسان جان شما چرا صندوق خصوصی نداری؟؟؟نقل قول:
بعدش هم روش رو همینجا می گم که بقیه دوستان هم اگه بدردشون خورد استفاده کنند.
کار ساده ای که انجام میدم این است که اول قبل از شروع ساعت رایگان مودم رو روشن می کنم و یه تست سرعت می گیرم خوب بود میریم مرحله بعد ولی اگه سرعت بد بود
(کمتر از 1 مگ نوروزی) یعنی اینکه اون ip احتمالا شلوغ یا هرچی و بدرد نمی خورده. مودم رو روشن خاموش می کنم و این کار رو تکرار می کنم تا به یه ip سرعت بالا وصل شم.
مرحله بعدی تو ساعات رایگان هست. اگه اونموقع همین ip سرعت ش خوب باشه که هیچی و می ریم می خوابیم اما ممکنه با شروع ساعات رایگان سرعتش افت کنه که دلیلش اینه که
یه چند صد نقری بعد از شروع ساعت 2 مودمشون رو روشن کردن و از شانس من به همون ip من وصل شدن و....
حالا باید دوباره ip عوض کنید و دونبال یه ip خوب بگردید. که تست سرعتش خوب باشه
در اخر هم استفاده از فیل شکن رو فراموش نکنید بعضی وقتا جواب میده
هرچند این کارها هم ممکنه 100 درصد جواب نده ولی خوب کاچی بهتر از هیچی :n02:
نقل قول:
خب شما نباید اینجوری به قضیه نگاه کنی.
شما این طرح رو دو ماهه در نظر بگیر، ماهی 9 گیگ. خب 1 مگابیت یک ماهه با 8 گیگ ترافیک 56 تومنه که دو ماهش میشه 112 تومن. تازه طرح نوروزی اسماً 1 مگابیته، ولی خیلی اوقات به 2 مگابیت میرسه.
از این گذشته وقتی حجمتون تموم شد ابداً حجم اضافه نخرین، یا زنگ بزنین طرح ابطال کنن از نو فعال کنن (همون کاری که من کردم)، یا طرح دیگه ای انتخاب کنید.
دوستان قیمت های این همینه؟
اینجا نوشته که: مشترکین خانگی مجاز به دریافت خدمات با سرعت بالاتر از 128 کیلوبیت بر ثانیه نیستند.
راسته؟
سرعت دانلود 512 ش چنده؟
قیمت مودم هاش چنده
ارهنقل قول:
ارهنقل قول:
65 کیلونقل قول:
ممنوننقل قول:
پس الان همه اینایی که دارن از مبین نت استفاده میکنن و تو این تاپیک هم هستن 128 دارن؟(خونگی ها)
قیمت مودم رو کجا این نوشته
آقا من مودم بیرونی رو از یکی تو یه شهر دیگه گرفتم آوردم خونه الان دارم باهاش کار میکنم
اشتراک هم بنام یکی دیگست
با همون اشتراک، الان یه طرح جدید گرفتم بنظرتون اطلاع بدم یا نیازی نیست؟
نه معمولا کسی 128 نمی گیره :n06:نقل قول:
یه نامه از دانشگاه، شرکت و نظام پزشکی یا مهندسی می بری بهت بالاتر میدن
مودم رو با طرحش بهت میندازن :n02:نقل قول:
بدی بهترهنقل قول:
یه وقت یه جا به اینترنت احتیاج داری اونوقت اذیتت می کنن ( قانون مورفی :n27:)
این مشکل با ip استاتیک حل میشه یعنی دیگه افت سرعت نیست یا این ای پی با اونی که گفتی فرق میکنه ؟نقل قول:
این سوالی هست که باید تجربه بشه،نقل قول:
ولی از کجا معلوم اون ip که میدن خوب باشه؟
کلا استفاده از ای پی استاتیک برای کارهای خاصی هست و فی نفسه ربطی به سرعت نداره. ولی خوب عوامل دیگه ای هم هست که نمیشه در نظرشون نگرفت
تنها راهش همون امتحان کردنه
خب فرض کن 2 ماه دیگه من ترافیکم تموم شد میتونم دوباره طرح نوروز رو بگیرم؟ یا حتما باید زنگ بزنی طرح رو باطل کنن:n13:نقل قول:
اصلا وقتی یه طرح رو گرفتیم میشه وسطاش بیایم دوباره همون طرح رو بگیریم یا باید صبر کنیم تموم شه یا به قول شما باید زنگ بزنیم؟
آخه الان من با این لینکی که بچه ها گذاشتن طرح رو گرفتم نمیشه که بهشون زنگ زد بگیم شمام از این لینک برید که میشه؟
:n13:
من فکر میکنم روتر خاصی برای ip های استاتیک در نظر گرفته شده روتری که روش DHCP فعال نیست احتمالا واسه افرادی که از IP استاتیک استفاده میکنن اون روتر ها رو که بار ترافیک زیادی هم روشون نیست و بهترین کیفیت رو ارائه میدن بهشون اختصاص میدننقل قول:
سلام من طرح 512 -20 گیگ 1 ساله ثبت نام کردم
حالا میخوام نامحدود 1 ماهه بگیرم الان سرعت دانلودم 100 به بالا است
به نظرتون عوض کنم یا نه ؟
نه خر نشی اینکارو بکنی ها!!!!
من یک ماه نامحدود گرفتم سرعتم 7 و 8 بود...
همینی که الان داری عالیهههههههههههه عوضش نکن پشیمون میشی
خیلــــــــــــــــــــــ ــــی ممنونم :n05:نقل قول:
واس چی آخه ؟ مگه قاعدتا نباید زیر 100 کیلوبایت نره ؟!!!!!نقل قول:
ههههه...ببخشید یه وقت خر نشی تیکه کلاممه:n02:
نه گفتم دیگه سرعتش خیلی پایینه..حتی بالای 10 هم نمیره..!:n28:
من بهشون زنگ زدم خودشون هم گفتن که سرعتش خیلی پایینه بعد گفتم پس طرح قبلیمو میخوام اما نامردا ندادن...و مجبور شدم برم طرح 6 ماه بگیرم..طرح قبلی قبلیم یک سالهههههههه بوددددددددددددد:n14:
نامحدود فقط اداریش خوبه که از 8 صب تا 8 شب فعاله و خارج از این زمان اینترنت نخواهی داشت، ولی سرعتش خوبه. نامحدود 24 ساعته یا همون 1 به 10 افتضاحه.نقل قول:
کسی اینجا نامحدود 8 صب تا 8 شب داره؟
2 ماه دیگرو نمیدونم، من قبل از شما خریده بودم و قبل از اینکه این طرح از لیست خارج بشه زنگ زدم برای ابطال و خرید مجدد. با فرض اینکه بزارن تمدید کنی، اگر قبل از پایان 6 ماه بخواهی تمدید کنی بله حتماً باید زنگ بزنی تا برات زمان و احیاناً حجم باقیمونده را لغو و از نو طرحو برات فعال کنن.نقل قول:
حالا گر فرض بگیریم که تمدید نمیکنن، بازم توصیه میکنم همین طرح رو از دست ندید. فعلاً به صرفه ترین طرح همینه. بعد تموم شدن حجم هم یه طرح دیگه بخرید و نه حجم اضافه.
در مورد سؤال آخرم اونا برای تمدید نیازی به لینک ندارن، اگر بخوان تمدید کنن، میکنن.