کفش خفنی نیست که...
از اجزاء ست holiday میشه؟
Printable View
کفش خفنی نیست که...
سلامنقل قول:
کفش خفنی نیست که...
اطلاعی ندارم بنده :دی صبر کن سعید بیاد :دی
فعلا کسی چیزی نمی دونه ! ولی امسال 1 هفته وقت داری , اگه از ست باشه می گم می رین من الان دارم کل وسایلی که نیاز داره را فراهم می کنم تا اومد زود برم ...نقل قول:
ضمنا ZET این را گفته :
We still have one or two things left for testing in 1.29. There’ll be a surprise feature available soon on all worlds and then 1.30 will follow shortly afterwards.که همه منتظرش هستند ! گفته 1 یا 2 تا سورپرایز هست ! که این سورپرایز ویژگی هستند !
سعید اون کوئست پارسال رو هم میگی من برم؟ :دی
آره بگو :دي
راستی سعید اینا رو از کجا میفهمی؟ توی فروم وست میگن؟
کسی اینجا با اپرا کار میکنه؟
این برا سال قبل هستش :
من این ها را از سرور بتا می دونم :20:کد:http://www.weststats.com/Questgroup/?s=1&group=39
+++++ من با 3 تا مرورگر هم کار می کنم
فایرفاکس
گوگل کروم
اپرا
391 تا در یک round :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://img819.imageshack.us/img819/8641/screenshot176p.jpg
عجب شانسی دارم من.چند وقته دارم دنبال قسمت 3 پیغام می گردم.الان 2 روزه داره قسمت دوم رو میده.حالا قسمت دوم رو داشتم.اول رو دارم.دنبال سوم هستم.کوئستش چیه حالا؟
ایول رکورد من رو شکوندی:31:نقل قول:
چقدر ایم و شوت و اپرن داری؟:20:
نگم بهتره چون می خندی :31: من دوئلر نیستمنقل قول:
50 تا ایم دارم ! 58 تا اپرنس ! ( البته بدون لباس )
شوتینگم نپرس که می خندی ! من کمکم فکر می کنم اسکیلای دوئل از یک هدی که می ره بالا , بی مصرف می شه ! یعنی اسکیلا بستگی به سلاح خودت و یا سلاح طرف و لول طرف هست !
مثلا من بتا 262 تا شوتینگ دارم ( 138 تا ایم ) ! حالا با یک سلاح معمولی که 100 تا می زنه حساب کنیم باید کمش 360 تا به دست بزنم و و بالای 450 تا به سر بزنم ! ولی من بتا از 280 تا به بالا نتونستم به سر بزنم :13: خودشم اونجا اسکیلای دوئلم 2 برابر اینجاست :13:
فکر کنم این کاملترین و بهترین توضیح باشه :20:نقل قول:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=RSmZAcCFb6Y
این پیام برام اومد یکی معنی کنه :دی
نقل قول:
Looks like there is going to be a couple of cash battles before Christmas. One is being formed on the MC side and one is being formed by the FFU. Dont know the exact dates for either as they are just beginning with people signing up.
The organizers are -Neo- for the MC. And Wind Listener for the FFU. They are two seperate events. :)
می گه 2 تا کش باتل خواهد شد که یکیش را mc می کنه و یکیش را ffu می کنه و اسم کسایی که مسئولیت برگزاری هستند را نوشته ...
هماهنگی دست خودتو میبوسه :دینقل قول:
می گه 2 تا کش باتل خواهد شد که یکیش را mc می کنه و یکیش را ffu می کنه و اسم کسایی که مسئولیت برگزاری هستند را نوشته ...
من هیچ کدوم را نمی شناسم که ! خودشم میونم با این ویکتور عوضی هم خوب نیست ...
اوکی :دی
راستی این کوئست
برا من فعال نیست چرا؟؟؟کد:http://www.weststats.com/Questgroup/?s=1&group=39
راستی اول این کوئست با کوئستی که 13-14 روز دیگه میاد یکی هست! برا هر کدوم باید همین مقدار بدیم؟
فعلا زمانش که نرسیده ...
بله
اقا من تو ورلد Briscoe به صفحه ی سیاه خوردم.اصلا درست نمیشه.با اینترنت اکسپلورر میاد ولی با فایرفاکس نمیاد.جالب اینکه فقط با این ورلد مشکل دارم.ورلد 10 برام با فایرفاکس میاد.
این یک باگ بزرگ هست که developer ها را الاف کرده ! و نمی دونند جریان از چیه !نقل قول:
پست اول را بخون چند تا چیز باید بکنی و به ادمین سرور نت که همون شخص پست اولی هست بفرستی چون می خواهند دیتا جمع آوری کنند تا ببینند جریان از چه قرار است ...کد:http://forum.the-west.net/showthread.php?t=42475
حال داریا.:31:میزارم خودشون درست می کنن.برم Opera دانلود کنم.با اونم تست کنم.
خوب یه دوئل کردم در حد تیم ملی:21:
درسته 4 تا کمتره ولی خدایی خیلی بهتره پس بازم دوئل افتاد دست من:21:
مهم دمیجی هست که در یک round می زنی :31: وگرنه مطمئن باش از 1600 تا هم می تونم با این اسکیلای غیر دوئل باز بزنم :31:
تو 391 بود من 387 زیاد فرقش نیست ولی خدایی دوئل من کجا مال تو کجا.. ولی باشه همه رو می زارم رو سر تا 391 رو هم بشکونم ببینم دیگه چی:31: راستی منم دوئلر نیستم و لولم 76 هست یعنی 13 لول کمتر از تو..:21:
برو بابا :31: 13 لول مهم نیست که ! مهم اسکیلا هست :20:
ولی من کم کم شک دارم می کنم به این دوئل ! بتا با یک نفر که 29 لول کمتر هست یک تست کردیم ! خیلی شگفت زده شدم ! اصلا اپرنس و dodging و ایم و ... معنی نداره !
کجا برم :31: اگه از همین 13 تا 3 تا شون هم به ایم و شوت و .. خورده باشن چی.. من دوئلر نیستم این 200 بار :31: همه اسکیلامو دادم به لیدر برای فورت و کار.:31:نقل قول:
خوب پس چی مهمه؟:13:
والا منم دارم کم کم فکر می کنم تو دوئل اپرنس و ایم و dodging شانسی هست !نقل قول:
فقط چیزی که شانسی نیست reflex + toughness هست !
فعلا حوصله ندارم . بعدازظهر عکس تنظیمات و اسکیلای دو طرف را می گذارم خودت ببین !
من تقریبا 2 برابر طرف اپرنس و ایم دارم ولی اون در آتاک و دفاع بیشتر از من می زنه ! ضمنا تاکتیک من هم از اون بیشتر خودشم من سربازم !
فکر کنم سعید این نظریه سیستم دوئل از وقتی که Zet باخته به سرت خطور کرده هست آره؟
اینم یه دوئل خفن دیگه رسوندمش به 389 :21: ولی تو یه دوئل بی نقص:31:
این همه عکس دوئل با این اسلحه رو نذارید دلمان بدجور آب میشود :دی
خوب برو بگیرش...:31: چه کاری رو نمیتونی انجام بدی؟:13::13:نقل قول:
همین الان اضافش کردند :31: البته از یک جایی کش رفتم :5: قسمتی از ست هستش ...
نامردیه.. ما که امسال نمی تونیم بگیریمش :13:نقل قول:
چرا نمی تونی بگیری ؟ برو چیزایی که برا سال قبل بود را تهیه کن بعد چیزایی که برا امسال لازم هست را تهیه کن و منتظر باش
مثل خودم :31:
کوستش روز عید فعال میشه یا قبلش؟؟
اگر روز عید فعال بشه 12 روز وقت هست :دی
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
گیر اون 10 تا گلد هستم :دینقل قول:
خوب برو بگیرش... چه کاری رو نمیتونی انجام بدی؟
حیف که جون کم داشت وگرنه رکورد 8 round به سر را می زدم :31:
کد:http://img266.imageshack.us/img266/9993/screenshot183y.jpg
باریک باریک :دی
منم 6 راند دارم ولی خونش تموم شد نشد 8 راند بزنم تو سرش:21:
آرش !
لطفا پلیز هر چی مربوط به کوئست شکرگذاری اضافه آوردی با قیمت عادلانه (یعنی جمعا کمتر از 1000 دلار بشه:31:) بزار مارکت قبلش هم بهم خبر بده... حتما هم یه دونه تکیلا بزار. من هنوز کارش رو باز نکردم...مرغ و پرتقال هم بعد از تکیلا در اولویتند. تنکس ممنون
فقط محصولات لباس های سیت را می شه فروخت
پرتغال و کدو و بادمجان :31: و. ... را نمی شه فروخت
ها ها.چه جالب شد.:31: