شاید زیرساخت رشت قوی تره .:n13:نقل قول:
آخه مرکز استان هم هست .
Printable View
شاید زیرساخت رشت قوی تره .:n13:نقل قول:
آخه مرکز استان هم هست .
آقا سرعت شما هم امروز ر*یدماله ؟ :|:n27:
سرعت دانلود خوبه؛ وبگردی ... :n27::n29:
این سرعت درست نمیشه!
من هم تصمیم دارم برگردم به اندیشه ... البته تا فردا صبر میکنم اگه درست نشد که قطعا درخواست جمع میدم.
الان با پشتیبان حرف میزدم گفت بزودی زود:n02: حالا با یکی دیگه بحرفم میگه معلوم نیسنقل قول:
وضع دانلود شددددددددددددددید خرابه
فرقی نکرده !نقل قول:
سلام سرعت دانلود سرویس مخابرات هیچ وقت فرقی نخواهد کرد وقت و پول خودتون رو بر باد ندین منتظر شما هستیم :n02:
فقط در نظر نگیرین این یوزر رو :n02:نقل قول:
نقل قول:
100%:n24: ye yes
نامه سرگشاده درباره سرعت زغالی اینترنت دوستان امضا کنین لطفا
تا به حال حدود 6000 نفر امضا کردن.
به دوستان خود هم اطلاع بدین شوخی نیست.
شاید فرجی شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه اساتید
میخوام از اندیشه سبزخزر سرویس بگیرم،و فقط برای بازی آنلاین(wow) از اینترنت استفاده میکنم.
سرویس های محدود بدردم نمیخورن چون ماهانه بین 15-20 گیگ دانلود دارم برای بازی.
(اینم بگم که من با adsl تا به حال کار نکردم و فقط با Wimax کار کردم،و سوالاتم برگرفته از مشکلات با وایمکس،سرویس نامحدودش هست)
سوالم اینکه:
-اگه از سرعت 256 نامحدود N2(سرویس ویژه)،استفاده کنم در حین دانلود با Timed out روبرو نمیشم؟
-در حین دانلود ،(Time(MS بالای 1k نمیره؟
این اندیشه بازم همون مذخرف سابق هست
سرعتم با اندیشه 200 هست و با ضحی کیش 18 بود
بعد از اینکه ضحی کیش 18 شد پینگش خوب بود واسه بازی
من الان با سرعت 200 تو بازی لگ دارم ولی با 18 ضحی کیش مشکل رو نداشتم :n29:
البته اونجا چون دیگه کسی دانلود نمیکرد پینگ خوب شده بود
ولی این سرعت 200 هم به جورایی به درد دانلود میخوره
///////
پیج هم یه ذره با سرعت کم باز میشه :n28:
آخه سرعت 200 و این مشکلات ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همون بهتر ضحی کیش درست بشه برگردم همونجا
اندیــشه بهتره روی سرویس دایل آپ و کارت تلفن و نت هوشمندش تمرکز کنه و اصلا اسم "اینترنت پر سرعت" رو هم نیاره !
من از اندیشه سرویس دارم و بسیار هم از سرویسش و سرعتش راضی هستم. شما دلایلتون برای این ادعا چیه ؟نقل قول:
نقل قول:
دلیل نداره عزیز اینا دوست داران اندیشه بهشون نت با سرعت 200000000000000 بده که نه کاره اندیشه هست نه کاره هیچ شرکتی توی ایران بیکاران میان یه پست میدن دیگه بیخیال
اون سه نفریم که تشکر کردن اصلا نت اندیشه ندارن
این امار نشون میده که کی از اندیشه رازیه کی نیست سعی در خراب کردن شرکت اندیشه داران ولی موفق نمیشن نت مفت میخوان با سرعت زیاد :n02:
نقل قول:
من تا دیروز با سرعت 18 از ضحی کیش داشتم بازی میکردم ولی الان با سرعت 200 اندیشه مشکل دارم :n29:
پیج باز کردن هم بعضی مواقع به مشکل میخوره :n29:
والا ما نمیدونیم شما از چی اندیشه تعریف میکنی
اینم مثل ضحی کیش فقط به درد دانلود میخوره و بس
دوست عزیز یه سوال فنینقل قول:
شما چند سال هست کارمند اندیشه هستی ؟؟
چون میخواستم تحقیق کنم بینم خدای نکرده دروغ نمیگی
یکی گفت چند سال هست کارمند اندیشه هست
دقیقا از چه سالی وارد اندیشه شدی ؟
و همیشه هم اندیشه پورت داشتی ؟؟
دقیقاً. دوستانی که می گن نامحدود اندیشه 50 تا سرعت داره فقط تو رشت اینطوریه. تو رودسر زمانی که پورت خود اندیشه رو داشتم فقط متوسط سرعت 32 تا می داد.نقل قول:
هر کی از هر جا مختار هستش سروریس بگیره -- کسی کسی دیگر را زور نمیکنه فقط اینجا اطلاع رسانی میشه . وضعیت کدوم شرکت و سرویس ها
چطور هستن . انتخاب میکنید کجا حالا اندیشه مخابرات شاتل نوین صبا یا هر چی . این دیگه بحث کردن نداره .
یکی کارمنده یکی نیستش چیکار به شخصیت افراد داریم توهین کنیم . بی خیال باشید . تست سرعت سرویس هاتون را بذارید تا ببینم اوضاع چزوری هستش .
اوضاع خوب نیست. یه ماهه زنگ می زنیم می گه که به زودی خوب میشه. می گم 1 ماهه دارید میگید که پهنای باند زیاد میشه پس چه موقع این اتفاق می افته؟ می گه ما هم نمی دونیم. بعد می پرسم اگه تا 5 ماه بعد اینطور باشه چی؟ می گه ما داریم تلاشمونو می کنیم.نقل قول:
بعد برای اینکه مثلاً انتقاد ما کم بشه می گه سرویستون اشتراکی هستش و سرعت کم و زیاد میشه. می گم با این حرف شما یه بار باید سرعت مثلاً 100 باشه یه بار 20 و همین طور نوسان کنه. ولی سرعت حداکثر روی 40 محدود شده. دیگه صحبتی نمی کنه.:thumbsdow
راستی یه سؤال. قانون 128 رو فکر کنم سازمان ارتباطات تصویب کرده بود که لغو کنن آیا لغو شده و میشه هر سرویسی رو گرفت؟
من هفته قبل از مامور سازمان تنظیم مقررات که بهم زنگ زد پرسیدمنقل قول:
راستی یه سؤال. قانون 128 رو فکر کنم سازمان ارتباطات تصویب کرده بود که لغو کنن آیا لغو شده و میشه هر سرویسی رو گرفت؟
گفت نه همچین چیزی نیست -- هنوز این قانون هست
اپراتورها کاره ای نیستن بهشون دیکته کردن چی بگن .
شما الان هم میتونی هر سرویسی بخری بهت میدن بعضی از اپرتورها چرت پرت میگن .
نقل قول:
سلام دوستان یک سوال داشتم ما شنبه اثاث کشی داریم از این خونه ای که فعلن توش هستیم الانم تو برقراری موقت 3روزه هستم برای جمع کردن سرویس باید برم شرکت اندیشه تو گلسار فرم پر کنم یا زنگ بزنم بگم کفایت میکنه:n13:
باید فرم پر کنینقل قول:
ولی اگه داری از این خونه میری
اگه فرم پر نکنی بعد از چند روز خودش جمع میشه
دیگه زحمت رفتن به شرکت هم به خودت نده :n02:
اخه میدونی مسئله چیه من میخوام زود این خط جمع اوری بشه تا شماره خونه جدیدمون بدم برام فعال کنن چون این خط فعلی به اسم من ثبت شده فکر نکنم بتونم اقدام به فعال کردن خط دیگه ای کنم تا این جمع بشه:n13:نقل قول:
یا همون زمانی که رفتم شرکت فرم جمع اوری پر کردم شماره جدید خونمون برای فعال کردن بدم بهشون البته باید تا وصل شدن خطم 40 روزی صبر کنم خط 5سرطانه تا خط رانژه کنن:n28:
با یک اسم هم میتونی چنتا adsl بگیرینقل قول:
ولی اگه میخای زود جمع بشه حضوری مراجعه کن
کسی اینجا نوین نت یا همون های وب طرح دینامیت نداره ؟ یه تست میذارید سرور داخلی و خارجی --- امروز زنگ زدم گفتن از سه تا 7 صبح هم ساعات رایگان داره . اگه
اینجوری باشه با سرعت 8 مگ خیلی خوب میشه ؟ یه اطلاعاتی بدید ؟
8 گیگ با 25 هزار توان یا 3 گیگ 15 هزار با سرعت 8 مگ خدایش مفته خوبه اگه ساعات رایگانش هم همون جوری باشه . ؟ :n13:
من نوین نت داشتم . 512 محدود . سرعتش عالی بود . افت سرعتم اصلا نداشتمنقل قول:
نوین نت سرویس 1024 به بالا که ارائه میده اصلا ساعات رایگان ونیم بها ندارهنقل قول:
هرچی مصرف کردی باید پولشو بدی
امروز پشتیبانی زنگ زدم گفتش از سه تا 7 صبح هستش ؟ همون 8 مگی هاش ؟
در ضمن گفتش 1024 هم بخری سرعتش 4 مگ هستش بهتش 450 تا میده ؟
نقل قول:
2048 مخابرات 250 تا سرعت میده ولی خسته کننده شده .
به نظرت سرعت 450 تا ارزش داره ؟ سرویس 1024
نقل قول:
شما که خودت پشتیبانیا رو میشناسینقل قول:
یه چیز میگن واسه خودشون دیگه :n02:
تو سایت زیر ببین
از 1024/1024 به بعد دیگه سرویس رایگان وجود نداره چه برسه به 8 مگ
آخرین سرویس که ساعات رایگان داره 1024/789 هست که اونم فقط 3 ساعت رایگان داره
اصلا به درد نمیخوده شرکتش
مـن هم مرکـز 3 و هم مرکـز 7 از اندیــشه سرویس داشتم و از نوسـان سرعت و قطعی های بی مورد لحظه ایش راضی نبودم ...
و در جـواب rahimgms !
من برعکـس شما در توهـمات و رویاپردازی به سر نمیبرم ؛ انتظار من از اینترنت فقط اینه که طبق قرارداد عمل بشه ...
اینترنت 1 مگابیت با ضریب اشتراک 1 به 4 سرعتش زیر 32 نباید بیاد, اینکه سرعت بشه 10 بعد بره 40 بعد برسه 160 دوباره بیاد رو 8 اسمش اینترنت نیست دوست عزیز !
شما و سایر سرویس دهنده های اینترنتی طبق قرارداد موظف هستین حداقل ِ سرعت رو ارائه بدین اون هم به طور ثابت نه یک تابع کسینوسی .
این نظرسنجی هم مال چند سال پیش هست ؛ زمانی که شرکتتون یوزر کم داشت و هنوز بیش از دهنش لقمه بر نداشته بود ! دلتون بهش خوش نکنید !
+
دزدی که سرویس دهنده های اینترنت میکنن حد و مرزی نداره ؛ شما که میگید من نت مفت میخوام با سرعت زیاد باید در جریان باشید که کشور کوچکی مثل دانمارک ADSL با سرعت 20 مگابیت بر ثانیه به علاوه تلفن و
خدمات دیگه ای ارائه میده که جمعا هزینش به زحمت به 100 هزار تومن در ماه میرسه!
نقل قول:نقل قول:
میتونم بپرسم چی بازی میکنی که الان مشکل داری ؟نقل قول:
صفحه باز کردن حق با شماست ولی احتمالا فقط با بعضی سایتهای خارجی که https هستن این مشکل هست و یا سایتهای داخلی که از پلاگینهای گوگل استفاده میکنن
ولی بازی من شخصا هیچ مشکلی باهاش ندارم بتلفیلد 3
من یه زمانی خیلی زیاد دی سی میشدم , snr هم خوب بود ولی باز دی سی میشدم , خونه 2 تا شماره داشتم از این جمع کردم و بردم رو اون یکی حتی پورتم رو عوض کردن هیج فایده نداشت , خلاصه فهمیدین که مشکل از جنس سیمی بوده که مخابرات برای رانژه استفاده میکرده و بسیار بی کیفیت بوده و به درد اینترنت نمیخورده و فقط به دلیل ارزونی استفاده میشده (گویا این هزینه ها به عهده مخابرات هست نه شرکت pap ) خلاصه سیم عوض شد و مشکل من حل شد و از اون زمان تا همین الان غیر از مواقعی که نت میترکه حداقل من تا خود اندیشه مشکل دی سی ندارم , سرویسم همیشه حجمی بود غیر از 2-3 ماه و سرعت همیشه ثابت بوده.نقل قول:
بازی آنلاین هم مشکلی ندارم , پینگ پایین و استیبل
در مورد مقایسه شما باید بگم کشوری مثل کره جنوبی به مراتب سرعت بالاتر و قیمت پایینتری ارائه میده ولی این مقایسه اصلا درست نیست چون زیرساختهای ما با اونا زمین تا آسمون فرق میکنه
تو کانتر پینگ بازیم (( داخل بازی )) با ضحی کیش 30 تا 50 بودنقل قول:
ولی الان با اندیشه دشه 70 تا 90
سلام فعلا که اندیشه بهترین سرویس داره میده توی رشت سرویس دهندهای دیگه جز باقالی حساب میشن :n02:
سرور داخلی یا خارجی ؟نقل قول:
سرور ایرانی بازی میکنم (( آسیاتک ))نقل قول:
من پینگم با سرورهای آلمان 80-90 هست , بدون لگنقل قول: