عباسفر 1 گل زد 1 پاس گل داد.
عباسفر 1 گل زد 1 پاس گل داد.
جباری داره میاد تو زمین :8:
این بیاتی نیا چقدر خودش را برای کریمی لوث می کنه!
افتاده زمین گریش گرفته و زل زده به کریمی! :27:
مب_____________________اركه.اقتداره 5 امتيازي!
راستي منم برا اولين بار درست پيشبيني كردم!
سلام
عجب هیجانی داشت خدارو شکر همه نتایج تیمهای دیگه بنفع ما بود
منم میخواستم نتیجه پیش بینیمو عوض کنم بکنم 2 بر1 اما نمیدونم چی شد که همون 3 بر 2 رانگه داشتم :5: بهرحال بردمون مبروک باشه :5:
کسب این 3 امتیاز حساس را تبریک میگم.
امروز جلوی جدی ترین رقیبمون قرار گرفتیم و بعد از مدتها یک تیم پیدا شد که همسطح خودمون بازی کنه!
5 با امتیاز فاصله در صدر جدول
امسال استقلال بارسای لیگ ایران هست.
ای ول تبریک به همگی...
استقلال 2 صبا 1
دفاع خوب بود..
لطفا جدول رو بزارین.
این برد به تمام آبی های ایران تبریک.با 5 امتیاز اختلاف در صدر جدول یکه تازی میکنیم.جام قهرمانی در دستان استقلال.
/هفته بيست و سوم ليگ برتر فوتبال/
استقلال با 5 امتياز اختلاف، صدرنشين ليگ باقي ماند
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال تهران با نتيجه 2 بر يك صباي قم را شكست داد و همچنان در صدر جدول باقي ماند.
به گزارش خبرگزاري فارس، اين ديدار در ورزشگاه آزادي و در حضور حدود 60 هزار تماشاگر برگزار شد.
عليرضا عباسفرد در دقيقه 37 و فرهاد مجيدي در دقيقه 46 گلهاي استقلال را به ثمر رساندند. مصطفي حقي پور نيز در دقيقه 81 براي صبا گلزني كرد.
احمد صالحي داور مسابقه به محسن يوسفي از صباي قم و جانواريو از استقلال كارت زرد نشان داد.
استقلال با اين برد 46 امتيازي شد و با 5 امتياز اختلاف نسبت به ذوب آهن در صدر جدول ليگ برتر باقي ماند. ذوب آهن امروز با نتيجه 3 بر صفر به ابومسلم باخت.
تركيب تيم فوتبال استقلال تهران:
وحيد طالبلو، بيژن كوشكي، هادي شكوري، پيروز قرباني، خسرو حيدري، هاشم بيكزاده( از دقيقه 86 مهدي امير آبادي)، حسين كاظمي، فابيو جانواريو، فرهاد مجيدي (از دقيقه 68 مجتبي جباري)، سياوش اكبرپور و عليرضا عباسفرد(از دقيقه 80 علي عليزاده)
سرمربي: امير قلعهنويي
تركيب صباي قم:
المير توليا، مرتضي كاشي، مرتضي اميري، شيث رضايي، اميرحسين فشنگچي، عادل كلاه كج، محمد همرنگ، مهدي خيري(از دقيقه 75 علي اميري)، علامرضا رضايي، محسن يوسفي (از دقيقه 68 مصطفي حقيپور) فريدون فضلي (از دقيقه 39 محسن بياتي نيا)
سرمربي: فيروز كريمي
انتهاي پيام/ا
این شعاره پی بود استقلالی ها می خونند؟
اخرش را نفهمیدم
این اس اس منه.... دوستش دارم یک عالمه
قهرمانی؟؟؟؟؟
تبریک
هم استقلال 3 امتیاز گرفت هم من
حاشيه ديدار استقلال و صباي قم/
آناليزور الهلال عربستان در ورزشگاه آزادي
خبرگزاري فارس: آناليزور تيم الهلال عربستان حريف صباي قم در ليگ قهرمانان يكي از تماشاگران ويژه ديدار استقلال و صبا است.
به گزارش خبرگزاري فارس، آناليزور تيم الهلال عربستان حريف صبا در ليگ قهرمانان آسيا در جايگاه ويژه حضور دارد.
*اميررضا واعظ آشتياني و علي انصاري از اعضاي هيات مديره استقلال در جايگاه حضور دارند.
*عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ، محمد مايلي كهن و كريم ملاحي از جمله تماشاگران ويژه مسابقه هستند.
*آرش برهاني مهاجم محروم و پژمان منتظري مدافع مصدوم استقلال به همراه محمد نوري بازيكن محرم صبا در جايگاه نشستهاند.
*صادق ورمرزيار مربي صبا به سمت نيمكت استقلال نرفت.
انتهاي پيام/ا
بازی بعدی با استقلال اهواز چه روزیه
قهرمانی بهش میاد . این شعارتوتاپیک شعارهای استقلالی بود:10:نقل قول:
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
اين بهترين هديه ي تولد بود :31::whistle:
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
اونی جدول رو یه جای دیگه اپ کن من نمیتونم ببینم....
هوووووووووووووووووووووووو ووووووورا.. :26:
تبریک به همه ی استقلالیها :33:
اين اس اس من دوسش دارم خيلي زياد قهرماني بهش مياد!نقل قول:
راستی یادم رفت بگم استقلال با این 3 امتیاز بدون هیچ خلیفی (بقول گزارشگر شیرازی) در صدر جدول قرار گرفت
امروز اگر عباسفرد سرعت زیاد بود میتونستیم بیشتر گل بزنیم ولی حیف
اختلافمون با پائینی ها بیشتر شد...
امروز اگر اون ماجراپیش نمیومدباید به خاطرگزارش عادل فردوسی پول بش نفرین میکردیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شنبه 12 بهمن بازی بعدی هست.نقل قول:
با5 امتیاز اختلاف صدرنشینیم
آآآآآآآآآی نفس کش
تبریک به همه برو بچ تاجی
درسته عباسفرد سرعتی نیست خیلی هم کنده اگه برهانی بود میترکوندیم صبا رو...نقل قول:
امروز اگر عباسفرد سرعت زیاد بود میتونستیم بیشتر گل بزنیم ولی حیف
جدول پیش بینی ها رو هم سریع بذارید ببینم چندم شدم
فکر کنم دیگه اومده باشم تو کورس قهرمانی
ببينيد اين صداسيما ديگه چه جونوريه! حالا بازم بگيد پشتش نيستند!نقل قول:
ولی خداییش من که ترکیدم تا آخر بازی خیلی حساس بود.
من نمیدونم اگه امیر فیروز کریمی رو نمیاورد رو نیمکت کریمی میخواست چی کار کنه
یه دقیقه زبون به دهن نبرد :31:
جدول پیشبینی را که باید عماد بیاد بذاره.
شانس نداریم اخر بازی خدا خدا می کردم استقلال یک گل بزنه.
این علیزاده با دویدنش گند زد اگه امروز ارش برهانی بود حداقل 3 تا گل دیگه زده بودیم.
عماد نیستش رفته مهمونی فکر کنم .باید باشه که جدول رو بزاره.
این صبا خیلی تیمی قوی ایه خدا رو شکر که بردیم .
بنده خدا عمو فیروز :d کاش رو همون سکوها نشسته بود
منم این برد رو تبریک میگم... دیگه عادت کردیم به بردن... یه چیزی که تو این بازی دیدم این بود که مهاجمینی مثل عباسفرد و علیزاده که پا به توپشون خوب نیست هیچ وقت نمیتونن خودشون برای خودشون موقعیت سازی کنن و فقط تمام کننده هستن. ولی سیاوش اکبرپور یا فرهاد مجیدی و یا برهانی بازی با توپشون خوبه... استقلال باید یه مهاجمی بگیره که هم تمام کننده باشه و هم سازنده موقعیت... در کل بازی خوبی بود. صبا باطری طی هفته های آینده حتما میاد رده دوم جدول چون واقعا بهتر از بقیه تیم ها بازی میکنه...
تبريك به خاطر اين برد هوشمندانه
ولي ايكاش 1 گل ديگه ميزديم پيش بيني من درست از آب درميومد!!!
رضايي: مستحق باخت نبوديم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال صباي قم گفت: مقابل استقلال به هيچ وجه مستحق شكست نبوديم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار فارس غلامرضا رضايي پس از شكست 2 بر يك برابر استقلال در جمع خبرنگاران گفت: فوتبال بسيار خوبي به نمايش گذاشتيم .حتي موقعيتهاي گل ما بسيار بيشتر از حريف بود.
وي ادامه داد: فقط به دليل بدشانسي و بيدقتي بازيكنانمان نتوانستيم سه امتياز مسابقه را كسب كنيم.
انتهاي پيام/ا
بچه ها مهم این بود که بردیم
قهرمان که بشیم دیگه کسی یادش نیست ما 5 تا به صبا زدیم یا 2 تا
سلام..
این برد رو به همه ی استقلالی ها تبریک میگم..
واسه خودمون شدیم یکه تاز جدولا.. صبا عجب تیمی بود. خدا رو شکر که بردیمشون..
پیش بینی ها رو هم الآن آماده میکنم و میذارم..
علیرضا کسایی که درست پیشبینی کردن کیا هستن؟