ایمیج بودنقل قول:
یه ایمیج 7 گیگی وقتی با یه نرم افزار بازش کردم بهم 30 تا 40 تا پارت داده میخوام نصبش کنم ارور میده
Printable View
ایمیج بودنقل قول:
یه ایمیج 7 گیگی وقتی با یه نرم افزار بازش کردم بهم 30 تا 40 تا پارت داده میخوام نصبش کنم ارور میده
در هنگام اجرای بازی fifa manager 2013 با ارور GfxCore.dll مواجه شدم
چیکار باید کرد؟
ویندوز 7
کرک skidrow
فایل زیر رو دانلود کن بریز در مسیر : C://windows/system32نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
pes13 رو نصب کردم
زمانی که روی آیکنش میزنم تا بازی بیاد این ارور رو میده:
باید چی کار کنم؟
ممنون
و علیکمنقل قول:
شما دایرکس بازی رو نصب کنید اگر مشکل حل نشد ... فایل زیر را دانلود کرده و به این مسیر کپی کنید : C:\Windows\System32
سلام سوال من در مورد لب تاب های دوگرافیکس
مثلا لب تاب من روی setting بازی pes2012که کلیک میکنم سی پی یو و رم رو نوشته گود و گرافیک و vram رو نوشته بد روبروشم گرافیک انبرد سیستم رو نوشتهintel hd3000
ولی بازی هم با کیفیت خوبی اجرا میشه میخواستم ببینم همین گرافیک اینتل بازی رو با کیفیت به این خوبی رو اجرا میکنه یا نه خودش اتوماتیک میره روی انویدیا
اگه اتوماتیک میره که هیچی اگه باید به زور ببریمش چجوریاس؟
خیلی مهم نیست setting چی میزنهنقل قول:
اینتل برای اجرای خوب اون بازی ضعیف هستش
اگر بازی با گرافیک اینتل بالا باشه ،شما تیک زیادی میگیرید . به نظر من بازی با گرافیک قویتر اجرا شده
هرچند لازم نیست اما اگر دوست دارید میتونید نرم افزار gpu-z دانلود و ببینید بازی با کدوم گرافیک اجرا میشه
سوال منو یادتون رفته جواب بدید :دینقل قول:
سلام من 80 % بازی رفتم بدون هیچ مشگلی اما تو مرحله که روسیه لباس پلیس پوشیدم وسط بازی ارور داد اومد بیرون الان این مرحله هر چی میخام برم چه از اول چه از جایی که سیو شده همین ارور میده بقیه مراحل مشگلی ندارد همه راه حل ماکروسافت در مورد این ارور رفتم حل نشد؟
Future Soldier.exe: library c++ runtime error
سلام
من بازی medal of honor رو گرفتم نصبش کردم و کرک هم کپی کردم ( همه کاراشو کردم ) وقتی بازیو اجرا میکنم انگار نه انگار که چیزیو اجرا میکنی
بازیو بالا نمیاره و ارور هم نمیده که مشکلشو بفهمم
من پیشه کسی که ازش بازیو خریدم رفتم پرسیدم اون گفت من بازیو تو ویندوز 7 نصب کردم وبازیو بالا آورده بدونه هیچ مشکلی.
ویندوز من 8 هستش
میخواستم ببینم میتونه مشکل از ویندوز باشه یا چیزه دیگه ایه؟
یه سوال دیگه دارم
سیستم مورد نیازه این بازی چیه؟
این سیستم منه
گرافیک : 1 گیگ جیفورس 9500 جی تی
رم : 2 گیگ دی دی آر 2
سی پی یو : اینتل 2 هسته ای 7300
سیستم عامل : ویندوز 8 فاینال
این بازیو سیستمم میکشه؟
و اینکه برای راحت تر اجرا شدن بازی هایی مثل call of duty black ops 2 و . . . کدوم از قطعاتمو ارتقاء بدم؟
ممنون میشم به هر دو سوال جواب بدین
سلام دوستان
من تازه یه سیستم برای برادر کوچیکترم بستم با این مشخصات
مانیتور 19 سامسونگ
CPU G620
کارت گرافیک GT 520
4GIG RAM
همه ی بازی هارو کند اجرا میکنه(من با سیستم قدیمی خودم و گرافیک ا تی ای 4600 رادیون و سی پی یو E5800 رو مانیتور 20 خیلی راحت بازی میکنم)
گرافیکشم اپدیت کردم ولی بازم گیر میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟
با سلام خدمته دوستان و اساتید حرفه ای ..........
بنده چند وقته با چند بازی های اخری که Black-Box رلیز میکنه ، مشکل در موقع نصب دارم و ارور Isdone.dll میده ......... (مثلا الان در بازی Assassin Creed 3 یا قبلش در بازی NFS Most Wanted 2 )
که البته یکی از مشکلات معروف نسخه black box هستش ، اما هر کاری میکنم بر طرف نمیشه !!!!
یعنی روش هایی که با سرچ توی وب پیدا کردم هیچ کدوم جوابگو نبودن .........
مثل ؛ ریختن dll مربوطه توی system32 یا اجرا دستور RegSvr32 isdone.dll در CMD که باز خود ارور میده
یا غیر فعال کردن انتی ویروس
یا تصب در محیط safe mode
یا نصب از روی HDD
استفاده از نرم افزار FreeArc و اکسترکت کردن فایل های Bin ، که خودش باز وسط کار stopped working میده (یعنی در اصل این روش، روشه محکمتری برای رفع این ارور هست، که متاسفانه نمیتونم فایل های Bin رو اکسترکت کنم با نرم افزار هایی مثل Universal Extractor هم تست کردم، نشد ؛ اگه دوستان راه حلی برای اکسترکت فایل های Bin هم میدونن بگن !!؟ ، خیلی کمک میکنه .... )
در ضمن هم روی PC ام تست کردم و هم روی Laptop که هر کدومشون کاملا قطعات و ویندوز متفاوت دارن (یکی 7 و یکی 8 )
دوستان بنظرتون باید چیکار کنم !!؟
خیلی اعصاب خوردی هستش که بعد از دانلود 10 گیگ اینطوری حالت گرفته شه !! اونم برای یک بازی !!! :( :(
خواهشــــا خواهـشا دوستان و اساتید کمک کنن ....
ممنون ...
اینکه بازی اجرا نمیشه رو باید توی تاپیک خودش پیگیری کنید و کرک رو از اونجا دانلود کنیدنقل قول:
بازی رو توی ویندوز 8 تست نکردم اما روی وین 7 نصبه و دارم بازی میکنم . در کل با این مشخصات سیستمی که دارید اگر من جای شما بودم 8 نصب نمیکردم و اگرم میخواستم ویندوزی بجز xp نصب کنم قطعا win7 نصب میکردم
سیتم مورد نیاز بازی توی پست اول تاپیک بازی هستش
در مورد اجرای بازی با سیستمی شبیه همین سیستمی که نوشتی بازی رو اجرا کردیم و مشکلی نداره
برای ارتقای این سیستم باید همه قطعات عوض بشه و ارتقای یکی از قطعات دردی رو دوا نمیکنه
چقدر کند؟ یعنی اون سیستم خودت از این سیستم بیشتر فریم میده؟ امکان ندارهنقل قول:
گرافیکش و cpu نه خیلی اما از گرافیک و cpu خودت قویتر هستش
2010 ++c رو هم نصب کردی؟نقل قول:
موقع دانلود از فیلتر شکن و ... استفاده کردی؟ چون به نظر میاد یکی از پارت های بازی بد دانلود شده باشه
هر دو این بازی ها رو خودم دانلود کردم و سالم هستن
نقل قول:
2010 ++c رو هم نصب کردی؟
موقع دانلود از فیلتر شکن و ... استفاده کردی؟ چون به نظر میاد یکی از پارت های بازی بد دانلود شده باشه
هر دو این بازی ها رو خودم دانلود کردم و سالم هستن
اره دادا هم 64 بیتش هم 32 بیتش (ویندوز64 هستش) ...
نخیر دان دایرکت و یکسره بوده .... در ضمن اگه هم مشکل داشته باشه دانلود فایل ها (یا خراب شده باشه) همون موقع اکسترکت کردن قایل های RAR ارور crc میده !! (که اینجا اصلا مورد مشکل فایلی نیس، چون مثلا من همون most wanted2 رو 3 بار دان کردم از اولش !!! )
بله میدونم بازی ها سلامت هستن ، البته بعضی از سیستم ها باهاشون مشکل ندارن !!
چی کار کنم !؟؟؟؟
لطفا کمک کنید ...........
( توضیح مشکل در پست 16652 )
بازی bully وقتی میره اینور اونور درو دیوار درست لود نمیشن!! 30 ثانیه طول میکشه تا لود شه محیط . کسی میتونه کمک کنه؟ ممنون میشم.
ممنوننقل قول:
میشه لطف کنی تاپیک medal of honor رو بذاری؟
سلام بچه ها چند وقت بسیار طولانی هست که دارم با این مشکل دست و پنجه نرم میکنم که اکثر بازیایی که نصب میکنم زمان پخش دموی بین مراحل یا در حین بازی صدای شخصیت ها نمیاد و فقط دهنشون تکون میخوره و زیرنویس و الا صداشون که درحال حرف زدن هستن نمیاد و بسیار بسیار ضعیف میاد !
اکثر بازیا این مشکل رو برام دارن خیلی خیلی ممنمون میشم کمکم کنید.
سلام
من call of duty mw3 رو نصب کردم
موقع اجرا این پیغامو میده
منظورش از درایو همون درایویه که بازیو نصب کردم؟
و وقتی نوشته mw2 یعنی بازیو انداختن بهم؟
ممنون میشم کمک کنید
سلام
من far cry 3 رو نصب کردم
ویندوز 8 دارم و گرافیکم دایریکس 10 ساپورت میکنه
اما بازی فقط به من دایریکس 9 میده چرا ؟
اول درایو نصب رو چک کنید بعد این ارور میتونه به خاطر فول بودن درایو ویندوز باشهنقل قول:
اگر پره کمی خالیش کنید
دایرکس یا 9 میشه یا 11نقل قول:
موقع پخش موسیقی مشکلی نداری؟نقل قول:
اگر نداری درایور صدات رو آپدیت کن
دوستان!
از این به بعد، در صورتی که در نصب و اجرای یک بازی مشخص، مشکلی دارید:
اول به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موجود در بخش اعلانات مراجعه کنین. (فهرست در حال به روز رسانی)
اگر تاپیک مشکلات بازی مورد نظر را پیدا نکردین، از قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنین.
و در در صورت عدم نتیجه هم، تاپیکی با عنوان "مشکلات نصب و اجرا - [نام کامل بازی به انگلیسی]"، ایجاد کنین.
اگر هم مشکلی همه گیر در اجرای چند بازی دارین:
تاپیکی جداگانه با عنوانی مناسب - که به طور واضح در برگیرنده نوع مشکل باشد - ایجاد کنین.
ممنون از همگی!