مطمئن باش بازی خفن من Lost Planet 2 نیست !!!نقل قول:
نظرت هم محترمه !!! حالا کی حرصش گرفته ؟؟؟
مطمئن باش بازی خفن من Lost Planet 2 نیست !!!نقل قول:
نظرت هم محترمه !!! حالا کی حرصش گرفته ؟؟؟
دوستان میشه بحث بازی ها رو تو تاپیکش ادامه بدید ؟
شماره اول lost planet یکی از پر فروش ترین بازی های سال بود که امتیازات فوق العاده ای هم اورد
شماره دومش هم مشخص ترین و مهم ترین نکتش گرافیک فوق العاده بازی بود که با engine جدید Capcom یعنی MT FRAME WORK 2.0 ساخته شده که نسخه 1.0 اون برای بازی های مثل RE5 و DMC4 استفاده شده بود که قراره از این به بعد استفاده بشه و خیلی از سایت ها به گرافیک بازی 9 و 9.5 دادن
اما نداشتن داستان و کنترل ضعیف باعث امتیاز کمش شد
در عین حال فروش خیلی خوب و موفقی تو ژاپن داشت
این رو گفتم برای جمع کردن بحث
داداش توام به حمه بازیا میگی خفن!!:27::27::27:نقل قول:
آقا سلام .
من رفتم تو لایو تم بگیرم 95 درصدشون پولی بود !
چجوری میتونم تم های رایگان رو همش رو گیر بیارم و دانلود کنم ؟ جستجو و اینا هم که نداره .
تم های free زیاد نیستنقل قول:
من همون اوایل ( 2 سال قبل ) یکم گشتم کلا چند تا بود که اونها هم از بازی های قدیمی هست و جالب هم نیستن زیاد و بین 6 تا 8 مگ هم حجمش هست
سلام
آقا میثم فردا مغارتون از چه ساعتی تا چه ساعتی بازه؟
سلام
میشه تم رو هم مثل آپدیت از کامپیوتر برداشت زد تو ایکس باکس (البته مجانی)
---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------
داداشم این جا که فقط نوشته
دانلودش کن.
بریزش تو فلش.
وصلش کن به کنسول.
نصبش کن.
همین.
این کارا رو چه جور انجام بدم
سلام بازی سبک اسلوموشن چنتا معرفی میکنید؟:31:
ممنون
چی کار کنیم دادا همه بازیا دارن خفن میشن:31::27::27::27:نقل قول:
سلام دوستان
من هردفعه که ساعت و تاریخ کنسول رو توی قسمت Console Settings تنظیم میکنم وقتی که کنسول رو روشن و خاموش میکنم میبینم که دوباره تنظیمش بهم میخوره و همیشه یک تاریخ معینی رو مثل 22/11/ 2005 نشون میده
باید چیکار کنم تا مشکلش درست شه؟
با خاموش روشن کردن اینجوری نمیشه وقتی Power دستگاه قطع و وصل میشه تاریخ Reset میشه احتمالا شما کنسول رو از برق می کشید واسه همین اینجوری میشه کاریشم نمی شه کردنقل قول:
نقل قول:
احتمالا همینطوره
ببینم مگه ضرر نداره که کنسول همیشه توی برق باشه؟
بعد یه سوال تخصصی!
اگر مثلا تصمیم داریم که روزی8 ساعت بازی کنیم:
- بهتره که 2 بار کنسول رو روشن کنیم و هر بار 4 ساعت بازیش کنیم؟
- یا بهتره که 4 بار در روز کنسول رو روشن و خاموش کنیم و هر بار 2 ساعت بازی کنیم؟
برای طول عمر کنسول کدوم بهتره؟
واسه من که همیشه تو برقه فقط موقع مسافرت از برق می کشمنقل قول:
به نظرم مورد اول بهتر باشه چون دیگه مدل های جدید فرقی بین دو ساعت و چهار ساعت نیست
ولی اساتید بیان نظر بدن بهتره
میشه لینک اپدیت ایکس باکس رو بذارین که من وقتی این بازی روئ میکنم توش هی ارم xbox360 نشون نده؟:31:
شما باید بدی بیرون ixtreme LT رو برات بریزن راه دیگه ای نیست!:31:نقل قول:
من یه سوپر الیت فورزا دارم حدود 20 روزه که گرفتم اگه خواسته باشم اخره تابستون بفروشم ازم چند بر میدارن؟
من یه ویی دارم ، یه ps2 و یه 360 - همشون 24 ساعته توی برق هستند و هیچ چیشون هم نشده الان حدود 9 ماهه البته در مورد 360 .نقل قول:
در مورد 8 ساعت بازی در طول روز هم اگر برد جاسپر باشه ، 8 ساعت که هیچی 18 ساعت هم یک ضرب بازی کنی چیزی نمیشه .
ایکس باکس 360 فورزا پک 440 هزار تومان همراه با اخرین اپدیت نرم افزاری (داشبورد+درایو)
سونی
داش میلاد داری برق آلمان و با برق ایران مقایسه میکنی؟:13:نقل قول:
تو ایران یه چیزیو بزنی به برق باید با اون چیز خداحافظی کنی.البته محافظ هم بخری چندان توفیق نداره
من یه هندی کم خریدم زدمش به برق ماه بعد رفت نمایندگی
سلام بچه ها من یه سوال دارم
من وقتی دارم باز می نم اون چراغ مربو به کنتلر هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که وقت دسته 1 بهش وصل از بالا سمت چپی روشن میشه هی چپ راست می زنه
یعنی هی راستی روشن میشه هی چیپه روشن میشه اما بعد 10 مین درست میشه ایراد از جیه ؟
به احتمال زیاد کنسولت تراز نیست
باید روی سطح صافی قرارش بدی
نقل قول:
چرا والا روی سطح صاف شیشه ای
دوست عزیز هیچ مشکلی نیست. اون سنسور xbox360 تتون مقداری گیج میزنه. اصلا هم اهمیت نداره منم دستگام اینجوریه.نقل قول:
که وقت دسته 1 بهش وصل از بالا سمت چپی روشن میشه هی چپ راست می زنه
یعنی هی راستی روشن میشه هی چیپه روشن میشه اما بعد 10 مین درست میشه ایراد از جیه ؟
نقل قول:
اما به نظرت این یه ایراد نیست ؟
بهتر نیست ببرم عوضش کنم ؟
برای کپی خور شدن x360 لازمه به نکته ای توجه کنم؟ منظورم اینه که مثلا برای psp میگن باید firmware از 5.03 کمتر باشه یا برای wii میگن نباید 4.3 باشه. حالا همچنین چیزی برای x360 هم هست یا نه؟
ممنون
نه دوست عزیز هیچ مشکلی نیست. شما تازه خرید کردین حساس شدین. از این موارد زیاد هست.نقل قول:
اما به نظرت این یه ایراد نیست ؟
بهتر نیست ببرم عوضش کنم ؟
نه دوست عزیز همه ی xbox360 ها کپی میشن و مثل psp نیست.نقل قول:
برای کپی خور شدن x360 لازمه به نکته ای توجه کنم؟ منظورم اینه که مثلا برای psp میگن باید firmware از 5.03 کمتر باشه یا برای wii میگن نباید 4.3 باشه. حالا همچنین چیزی برای x360 هم هست یا نه؟
ممنون
نقل قول:
دوستانه دیگه هم همین نظر رو دارند ؟
اگر تازه خریدی یه سر ببر به اونجایی که خریدی ببین مشکل از کجاستنقل قول:
کلا کنسول حساسیه و باید حواست باشه
اما قبلش یک بار دیگه دسته 360 رو به بطور درست به دستگاه بشناسون و یه باطری نو بنداز شاید مشکل همین باشه
خیر دوست من 360 های جدید که کوچکنر هم هستن هنوز کپی خور نشدن و معلوم نیست کی کپی خور بشننقل قول:
دوستان هیچ جوابی نداریدنقل قول:
همونطور که دوستمون گفتن این مشکله مهمی نیست ولی به هر حال یک مشکل هست و احتمالا ساچمه ای که در داخل محفظه هست در هنگام حمل و نقل براش یه مشکلی پیش اومده. در هر صورت چون شما دستگاه را نو خریدید یقینا کنسول باید بدون هیچ مشکلی به شما تحویل داده بشه و من نظرم اینه که اگه خیلی روی کنسولتون حساسید دستگاه رو ببرید پیش فروشنده و مشکل را براش توضیح بدید.نقل قول:
شما از اموزش زیر برای انتقال تم به وسیله فلش میتونید استفاده کنید :نقل قول:
البته اگر LIVE باز هستید بهتره که اینکار را انجام ندید چون ممکنه که بن بشید.کد:http://www.forum.p30world.ir/showthread.php?t=414037
خوب دوستان ظاهرا یکی از بچه ها که تو بندر عباس هست new xbox 360 رو وارد کرده
مدیر کل این فروم هست اینم تاپیک فروشش :
به جای نقطه چین بنویسید g a m e d o o n i
باهاش صحبت کردم حضوری هم تحویل میدهکد:http://www.forum.---------.com/thread1187-2.html
دستگاه که کپی خور نشده و باید بازی های اصل بگیرین
ولی قیمت تک فروشی رو با هزینه ارسال از سمت خودش میده 460
یا اینم تاپیکش تو persiantools
پ.ن :کد:http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=2942411&posted=1#post2942411
محض معرفی و خبر دادن بود دیگه درستی یا نادرستی یا هر گون عواقب احتمالی با خودتون :31:
سلام دوستان ،
بعد از مدتی بازی کردن، صفحه هی سفید میشه و هی عادی میشه کابلxbox رو هم عوض کردم ولی درست نشد!!!
لطفا کمکم کنید ممنون
کسی خبر جدیدی از کینکت نداره
نقل قول:
همه چیزش نو بابا تازه 3 روز خریدمش
باطری دسته همه چیز
اگه نمیتونی تحمل کنی...نقل قول:
1.اگه میتونی ببر جایی که خریدی مشکل رو بهش بگو...
2.ببر یه جای مطمئن تا برات درست کنه...فکرنکنم زیاد خرجش بشه...
موفق باشی
بله دوست عزیز میدونم ولی منظور دستمون یه چیز دیگه بود:11:نقل قول:
خیر دوست من 360 های جدید که کوچکتر هم هستن هنوز کپی خور نشدن و معلوم نیست کی کپی خور بشن
توضیحش سخت هست ولی کلی این بود که مثلا اگه من یه xbox360 دارم اگه یه وقتی اپدیت کنم امکان داره کپی خورش بپره. حرفی از xbox360 های جدید نبود:46:نقل قول:
ممنون
دوست عزیز یه ساچمه مانند تو دستگاه هست که وظیفه داره وقتی دستگاه افقی و عمودی هست جهت نور سبز رو تغییر بده. از هر جاییم که خریده باشید فکر نکنم دستگاه گاراتنی داشته باشه. ولی اگه برات خیلی خیلی مهم هست باید عوض کنید که هزینش میشه ۲۰ تومن.نقل قول:
همه چیزش نو بابا تازه 3 روز خریدمش
باطری دسته همه چیز
سلام. برد دستگاتون چیه؟؟ چه جوری سفید میشه. بهتر هست رو tv های دیگه امتحان کنید. اگه مشکل حل نشد مشکل سخت افزاری هستنقل قول:
سلام دوستان ،
بعد از مدتی بازی کردن، صفحه هی سفید میشه و هی عادی میشه کابلxbox رو هم عوض کردم ولی درست نشد!!!
لطفا کمکم کنید ممنون
سلام
من آپدیت رو از کامپیوتر برداشم
1-با کپی پیست بریزم رو فلش؟
2-وقتی ریختم رو فلش با چه کلیدی نصبش کنم؟
3-فریم ویر رو چه جور آپ کنم؟
4-بازی رو چه جور رو رو هارد نصب کنم؟
سلام.نقل قول:
سلام
من آپدیت رو از کامپیوتر برداشم
1-با کپی پیست بریزم رو فلش؟
2-وقتی ریختم رو فلش با چه کلیدی نصبش کنم؟
3-فریم ویر رو چه جور آپ کنم؟
4-بازی رو چه جور رو رو هارد نصب کنم؟
۱. از حالت zip خارج کنید و سپس بدون تغییر کپی کنید تو فلش.
۲. فلش رو نصب کنید به کنسول حالا دستگاه رو روشن کنید خودش میاد واسه اپ دیت.
۳. فریم ویر کار شما نسیت باید بدید تعمیر کار این کارو کنه.
۴. تو تب my xbox همون اولین مربع که وقتی بازی رو میزاری عکس بازی میاد. Y رو بزن بعدش install رو بزن روی هارد
سلام .
من نو اینترنت هر جا گشتم که تم گیر بیارم ، خیلی منابع محدودی بوده ، طوری که هر سایت 10 - 12 تا تم بیشتر نذاشته بودن که خیلی هاش هم با هم مشترک بودن !
کسی منبع تم سراغ داره که بالای 50 - 60 تا تم داشته باشه که آدم بتونه یه 10 تا خوبشو انتخاب کنه ؟
پیشاپیش ممنون .