درود. مشکل همگانی است و سرویس های آرت کاهش سرعت دارند. مشکل را از شاتل پیگیری کنید
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
درود. مشکل همگانی است و سرویس های آرت کاهش سرعت دارند. مشکل را از شاتل پیگیری کنید
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
سرویسم رو به 128 اکو تغییر دادم
خطم رو تا 16 مگ باز گذاشتن ولی بیشتر از 250 کیلو سرعت نمیده
با پشتیبانی حرف زدم بعد از یه ساعت مزخرف گفتن ( ست DNS و... :| ) گفت سرعتتون بیشتر از 16 کیلو دریافت میکنه
پس سرعتتون مناسبه . گفتم جریان این 16 مگ پس چیه چرا خطم بازه ؟ .. میگه ما به عنوان هدیه دادیم و از این مزخرفات
دوستان چاره چیه ؟ :n27:
مشکل پهنای باند دارند و متاسفانه راهی ندارید.نقل قول:
سلام دوستان ، من کاشمر هستم و بعد از سه سال استفاده از آسیاتک با مسخره بازی های آخرش دارم از این شرکت میرم. تو آسیاتک خطم رو 6 مگ بسته بود که قبلا 10 مگ بود خودشون آوردن 6 مگ ، الان شاتل چجوری میشه؟ بعد این طرح 20 گیگ سالانه با دانلود شبانه می ارزه؟ میشه شبا چیزی ازش گرفت ؟ حتی در حد دو سه گیگ؟
منم اکو 128 دارم و خطم تا 16 بازه ولی از دیروز مثه اینکه محدودیت گذاشتن و ابتدا سرعتم اومد رو 1مگابایت و حالا امروز محدود شده رو 370 تا 400 کیلوبایت!!!نقل قول:
.................................................. ............
آپدیت :
محدودیت سرعت کمتر شد و دوباره اومد رو 1100 کیلوبایت! ( با وجود اینکه خطم رو 14مگ بسته شده!! )
سرویس آرت و اکو شاتل تو تهران افت سرعت زیادی پیدا کردن و در حال حاضر با قطع بودن فرقی ندارن
در حال حاضر تفاوت آشکاری بین سرعت دریافت از سرور های داخلی و سرورهای خارجی وجود داره
افت سرعت از سرورهای خارجی بسیار محسوس هست
امیدوارم هر چه سریعتر این مشکل حل بشه
در حال حاضر تفاوت آشکاری بین سرعت دریافت از سرور های داخلی و سرورهای خارجی وجود داره
افت سرعت از سرورهای خارجی بسیار محسوس هست
امیدوارم هر چه سریعتر این مشکل حل بشه
سلام دوستان،
دوستانی که اکو 128 دارن لطفا" راهنمایی کنن:
توی مراکزی که سرعت دانلود (آپ استریم) رو روی 16 مگ میبندن، سرعت آپلود (آپ استریم) رو روی چند میبندن؟
با تشکر
سلام دوستان
من میخوام توی پونک از شاتل وایرلس بگیرم . لطفا اگز نظری دارید بگید
1-چطوریاس سرعتس ؟
2-ینگش به اروپا واسه گیم آنلاین خوبه ؟
3-تایم اوت میده زیاد یا نه ؟
4-تشویقی شبانه 1 تا 8 که میگن 25 درصد تخفیفه چیه ؟ شبانه کاملا رایگانه یا اگر 4 گیگ دانلود کنیم 3 گیگ ازمون کم میشه ؟