nokia bh-503 فک میکنم خوب باشه ولی گوشی من سامسونگ wave s8500 هستش و بعید میدونم باهاش کار کنه.
یبار از این هندزفری نوکیا بهش وصل کردم بیشتر دکمه ها کار نمیکرد:13:
Printable View
nokia bh-503 فک میکنم خوب باشه ولی گوشی من سامسونگ wave s8500 هستش و بعید میدونم باهاش کار کنه.
یبار از این هندزفری نوکیا بهش وصل کردم بیشتر دکمه ها کار نمیکرد:13:
رضا جون بين k44 و كريسن hp600 كدوم بهتره واسه استفاده پرتابل؟ قيمت كريسن حدود 35 تومنه كه تو فرومهاي خارجي تعريف زيادي ازش شده بود... البته هدفون رو واسه خودم نميخوام.ممنون.
جانتون بی بلانقل قول:
درباره K44 می تونم نظر قطعی بدم اما HP600 چون نداشتم نمی تونم نظر قطعی بدم اما اگه جای شما باشم سعی میکنم تست کنم در غیر اینصورت K44
به هر حال با تعریف کردن از یک هدفون توی سایتهای خارجی نمی شه %100 به کیفیت اون هدفون مطمئن شد مثلآ همین هدفونهای بیتس که دوست عزیزم Peaceful1 که کلی لینک از سایتهایی که مشخصآ فقط به خاطر پول تبلیغ دروغی براش کرده بودند ارسال کرده که توی پیغامهای کاربران هست می تونید یه نگاهی بندازید و یک بحث دیگه هم اینه که درسته ما اینجا با مدلهای محدود هدفون خوب برای انتخاب دست به گریبان هستیم اما برای بسیاری از کشورها هم به همین مشکل دچار هستند در حالیکه به بازارهای خارجی بسیار راحت تر و ارزانتر از ما دسترسی دارند ، باز هم امکان خرید محدود هست! و احتمالآ شما با یک مجموعه مدل خاص که به صورت اپیدمی هست همیشه مواجه هستید مثلآ ممکنه در یک کشور یا منطقه خاص یک دسته ای از مدلهای خاص هدفون در دسترس باشه و جای دیگه هیچکدام از این هدفون ها موجود نباشه مثلآ همین مدلهای K44 تا K99 در بسیاری از کشورها توی فروشگاه موجود نیست! در حالیکه فروشگاههای ما حداقل یک مدل رو دارند و مثالهای دیگه که کم نیستند حالا ممکنه که همین هدفون برای ما بسیار عالی باشه و یک کاربری مثل Rezaomido میاد و این هدفون رو بهترین توی رنج قیمت خودش میدونه اما ممکنه این مدل حتی برای یک کاربر خارجی ناشناخته باشه و بره از Rezaomido خودشون سوال کنه که این هدفونی که توی فروشگاه در دسترس خودشون موجود هست بهتره یا اونی که Rezaomido اون کشوره می گه
در آخر برندهای هدفون ساز کم نیستند اما خیلی کم هستند که در بین این لیست خوش نام و با محصولات با ارزش باشند:
Aerial7
AiAiAi
AKG
Allen & Heath
Atari
Audio Technica
Bedphones
Beyerdynamic
Blackbox
Coloud
Comply
Cresyn
Denon
Digital Silence
Direct Sound
Ed Hardy
Eskuche
Etymotic
Fanny Wang
Fenchurch
Frends
Fiio Amplifiers
Grado
Groov-e
iFrogz
iHip NFL
Jaybird
JVC
Klipsch
KOSS
Little Star
Marshall
Monster
No Fear
Ortofon
Panasonic
Phiaton
Philips
Pioneer
Plantronics
Radius
Razer
Sennheiser
Siege Audio
Shure Headphones
Skullcandy
Sony Headphones
SoundMAGIC
Stanton
TDK
Technics
Tritton
Trust
Ultimate Ears
Ultrasone
Urbanears
V-Moda
WeSC Headphones
Westone
Yuin
Zumreed
امیدوارم که فروشگاههای ما به ویترین هر چند پر از مدلهای قدیمی و جدید خودشون بیشتر از پیش تنوع بدن اما به دنبال برندهای ناشناخته و غیر اصل نباشند.
شما هم موفق باشید.
نه. سوالم این بود که برای کامپیوتر هم چنین چیزی هست یا نه و الا موبایل رو که خودم میدونم.نقل قول:
ضمنا مگه فرقی بینشون نیست؟ کامپیوتر برق بیشتری وارد میکنه. هندزفریهای اون امپدانس بیشتری دارند از موبایل و mp3 player. نه؟
اگه منظورتون اینه که هدست برای کامپیوتر ولی با استایل هندزفری مبایل باشه ، خیلی کم ساخته میشه و به همین خاطر به شما پیشنهاد دادم که از هندزفری مبایل + یک تبدیل فیش هندزفری به هدست ، می تونید برای کامپیوتر استفاده کنید.نقل قول:
هیچ اختلافی بین هدست کامپیوتر و هندزفری مبایل نیست و اینکه هر دو با نامهای مجزا شناخته می شوند صرفآ بر میگرده به کاربرد خاص اونها مثلآ هندزفری این رو به خریدار نشون میده که بدون اینکه نیازی به نگهداری توسط کاربر داشته باشه شما به راحتی قادر به استفاده از اون هستند اما هدست چون کاربردش برای افرادی هست که با کامپیوتر سروکار دارند و اغلب تمایل ذاتی این قبیل افراد به این هست که همه چیز را یک جا داشته باشند به همین خاطر اسم هدست این رو به کاربر نشون میده که یک همه کاره شما خواهید داشت!
اما تفاوت واقعی بین این دو نیست چون هر دو با استایل های مختلف پرتابل ساخته می شوند و قانون خاصی هم نوشته نشده اما به طور کلی هر دو یک هدفون مجزا + یک میکروفون مجزا و مونو و در شرایط با کیفیت بهتر که به سختی گیر میاد مدارای میکروفون استریو هستند البته اغلب میکروفون های استریو عملآ کاربردی نداشته و یک امکان بلا استفاده و اغلب در هدست های کامپیوتر دیده میشه آن هم به همون دلیلی که بالا گفته شده
بحث امپدانس کم و زیاد در این نوع ابزارها صوتی اصلآ مهم نیست چون و چون و چون:
این ابزارها صرفآ هدف مشخص و سخت افزار مشخصی را دارند و به همین خاطر گفته شد که هیچ تفاوتی در استفاده ندارند مثلآ یک کامپیوتر به راحتی قادر به درایو کردن هدفون یک هدست هست و هدست ها معمولآ امپدانسشون با امپدانس هندزفری ها که در یک رنج مشخص قرار داره ، مساوی خواهد بود و میکروفن بکار رفته در هندزفری و هدست هر دو به خاطر ارزانی و کوچکی و کیفیت مطلوب از انواع الکترت (خازنی) هست که خود این میکروفونها نیاز به یک ولتاژ 1 الی 3 ولتی دارند که هم مبایل و هم کامپیوتر باید این ولتاژ رو تامین کنند.
شما هم موفق باشید
اما هدست کامپیوتر دو فیشه ست. هدزفری 3.5 میلیمتری موبایل اما یک فیش داره. مگه نه؟
هدفن ها برای mp3 player چی؟ اونها رو به فرمی گفتم نمیسازن؟ بنظر من این فرم کارآمدتره.
درسته هدست کامپیوتر دو فیش مجزا و معمولآ 3.5 میلیمتری استریو یکی برای میکروفون و یکی برای هدفون هست اما چون قرار نیست روی مبایل دو جک جداگانه تعبیه بشه که فضای زیادی اشغال کنه هر دو فیش و کابل رو با هم ترکیب کردند و شده یک فیش ویک کابل و شما به راحتی با یک آداپتور تبدیل که عملآ فیش هندزفری رو به دو فیش جداگانه و قابل اتصال به کامپیوتر میکنه ، می تونید از هندزفری مبایل برای اتصال به کامپیوتر یا هر وسیله ای دیگه ای استفاده کنید البته بدون نگرانی از امپدانس و توان و ولتاژ و این دست اصطلاحاتنقل قول:
اینکه هر استایل هدفون برای چه کاربردی کارامده بحث جداگانه و پر مجادله و پر تنش هم بین برندها و هم بین کاربرها و همن بین برندها و کاربرها بوده و خواهد بود و تا جایی که خاطرم هست هیچ وقت این دو به نتیجه مشترک نرسیدند و هر کدوم چیزی رو که به طور سلیقه ای می پسندند و در نظر می گیرند البته غیر از برندهای هدفون ساز که سلیقه ای نمی سازند و به سلیقه کاربر آماتور هم توجهی ندارند چون کاملآ ایمان دارند که کاربر حرفه ای دقیقآ چی نیاز داره و چطور و کجا قرار از یک مدل خاص تولیدی اونها استفاده بشه یعنی به طور ساده با حساب و کتاب و اصولی و برخلاف برندهای متفرقه که من نوعی خیلی اسرار میکنم سعی کنید هدفون اصلی شما از اون دست محصولات متفرقه نباشه که غیر از ضرر چه مادی و آسیب جسمی هیچ سودی نخواهند داشت مثلآ شما می تونید انواع حساسیت های شدید به پلاستیک های بازیافتی و با مواد افزودنی که برای فورم پذیری به پلاستیک اضافه شده رو توی نت جستجو کنید و خیلی معایب دیگه که سر فرصت مناسب همه رو خواهم گفت
در آخر خوشبختانه موجودی فروشگاههای ما از نظر انواع تبدیل بسیار چشمگیر هست و به راحتی هر استایل هدفون که دوست داشتید رو می تونید برای یک پلیر دیگه ای استفاده کنید.
شما هم موفق باشید.
2 سوال :
1- هدفونی که تریبل خوبی داره رو از کجا میشه فهمید؟ تشخیص تریبل در کدوم مشخصه هست؟
2- فکر میکنید بهترین پلیر یا تنظیمات مخصوص هدفون..صدا و اکولایزر های متنوع تر کدوم باشه؟ ممنون
سلام مجدد
یه هدفن بلوتوث تو مغازه دیدم: bh-504 نوکیا - 10500 تومن
میخواستم بپرسم ارزش خرید داره؟ (برای موبایل میخوام)
و اینکه میشه با کامپیوترم استفاده کرد؟ (توسط بلوتوث usb)
ضمنا با این قیمت فکر میکنم اصل نیست. چون تو گوگل در حد 67$ دیدم
جواب:نقل قول:
1. اول تعریف تریبل: مشخص کننده رنج فرکانسی بالاتر از 4 کیلوهرتز
کاربرد: اغلب سازهای موسیقی قادر به تولید این محدوده فرکانس نیستند بیشترین دامنه فرکانسی رودر بین سازها پیانو داره که از حدود 30 هرتز الی 4 کیلوهرتز ادامه داره
در واقع عملآ ساز مشخصی قادر به تولید این فرکانس نیست اما چرا این محدود 4 تا 20 کیلوهرتز باید وجود داشته باشه چون ترکیب صداهای با فرکانس متفاوت باعث بوجود آمدن فرکانسهای مجموع اون دو فرکانس می شه مثلآ یک ساز اگر همزمان دو نت با فرکانس 2 کیلوهرتز و 3 کیلو هرتز را تولید کنه یک فرکانس سوم هم همزمان از جمه این دو فرکانس به وجود میاد که توسط ساز تولید نشده که اون فرکانس میشه 5 کیلو هرتز و جالبه که همین فرکانس هم با دو فرکانس قبلی جمع شده و حاصل ردیف دوم و سوم هارمونی ها میشه:
2 و 3 که فرکانس اصلی هستند + 5 هارمونی های دوم + 7 و 8 که هارمونی های دوم+ ترکیب جیدید این سه فرکانس با هم
پس با یک حساب سرانگشتی می توان نتیجه گرفت که یک صدای دو نتی ساده تا بینهایت فرکانس تولید خواهد کرد اما چون نهایت فرکانس شنوایی یک انسان به 20 کیلوهرتز محدود شده در نتیجه تمام فرکانسهای بین 4 الی 20 کیلوهرتز را یک محدوده البته برای آماتورها "تریبل" میخوانند
کجاها این فرکانس شنیده میشه که میزان مهم بودنش رو بشه کشف کرد:
جاهایی جزییات صداهای قابل درک باشه مثلآ به طور خیلی ساده اگر تریبل یک سیستم صوتی که فرقی نخواهد کرد هدفون یا اسپیکر باشه بیش از اندازه قوی باشه صدای یک خواننده زن هنگام تلفظ "س" و "ث" خیلی تیز به گوش میرسه انگار یک وسیله نوک تیز روی یک فلز سیقلی کشیده شده باشه و اگر تریبل این سیستم بسیار ضعیف باشه همین حرف "س" به "سه" که یک حالت تو دماغی داره تبدیل میشه و در صورتیکه میزان قدرت این بخش از فرکانسهای صوتی کاملآ نرمال و یکدست یا به اصطلاح حرفه ای تر فلت باشه شما نه تیزی نه بمی در صدا حس خواهید کرد.
و برای اونا که کمی حرفه ای تر هستند این محدوده به سه محدوده مجزا تقسیم بندی میشه که مهمترین این محدوده ها قیمت اول هست چون شفافیت و جزییات محدوده مید دقیقآ به قدرت این قسمت بستگی داره اما قسمت دوم و سوم این محدودهای سه گانه هم بسیار مهم خاهند بود اما یک کاربر آماتور قادر به درک و تفکیک اونها به خوبی نخواهد بود هر چند در مقایسه با سایر محدوهای 9 گانه شنوایی یک دو محدوده آخر برای کاربر حرفه ای همانقدر مهم خواهند بود که سایرین . . .
2. جواب سوال دومتون رو به دلیل اینکه متوجه سوالتون نشدم موکول می کنم به توضیح واضح تر از طرف شما
شما هم موفق باشید.