مسلما همه مثل هم نیستند ..
ولی تعجب من از این بود که شما ترک هستید و تو تهران ! شما را به خاطر ترک بودند مسخره کرده اند
چون ترک بودن تو تهران یه جور کلاس محسوب میشه و نگاهی که یه تهرانی به ترک داره مثل نگاه سگ به گرگه . و حرف یه ترک خیلی بیشتر خریدار داره تا حرف یکی که بگه من مثلا عرب خوزستانم یا مال سیستان بلوچستان هستم .. و صرف نظر از یه سری جوک لوس و بی مزه که ساخته و پرداخته خود مردم جنوب شهر تهران هست و اراذل تلگرامی و اینستاگرامی رد و بدل میکنند .. همون جور که گفتم همه تهرانی ها برای ترک ها احترام قایل هستند . من فقط یه مثال میگم که شما حساب کار دستت بیاد من همون جایی که تهران زندگی میکردم نزدیکمون یه سوسیس کالباسی بود یه شاگرد افغانی داشت شاگرده باسه خودش یه لهجه ترکی درست کرده بود که هیچکی بهش نگه افغانی ..
و تو مملکت ما اصولا همه یه جور از ترک ها حساب میبرند (که مسبوق به سابقه تاریخی هست مثلا قاجار و پهلوی هر دو دودمان های ترک بودند) و صرف نظر از اون جوک هایی که خدمتتون گفتم ساخته مردم جنوب شهر تهران هست .. هیچکی به ترک ها توهین نمیکنه و واقعیت را در مورد ترک ها نمیگه مثلا نمیگن که اکثر کلاه برداری ها ی واقعی و اینترنتی کار همین ترک هاست و یا اینکه ترک ها نسبت به مردم جنوب ایران نژاد پرست هستند و همش به خاطر توسری هایی هست که رژیم ترکیه هر روز از اروپا میخوره یا اینکه همین ترک ها و هموطنان آذری که به فارس ها بد و بیراه میگن و میگن هخامنشی ها که فارس بودن با محارم خود همبستر میشدند یا اینکه کورش خان سگ سگان .. همین تورک ها پاشون به لس آنجلس و بقیه جاهای امریکا و کانادا میرسه ازشون میپرسن مال کجا هستی ؟ میگن پرشین پرشین !! و اونجا باسه بقیه مردم ایران حرف درمیارن و میگن اینها عرب هستن !
در مورد تهران هم که فرمودید منجلابه خیالتان راحت من نه عقده تهران دارم و نه قصد زندگی در تهران چون چندین سال خارج از کشور زندگی کردم و این پان فارس پان ترکی بازی ها ی تو ایران هرکی رو خر کنه من یکی رو خر نمیکنه
همون طور که خدمتتان عرض کردم مردم شعور ندارند
موفق و موید باشید
-------------------------------
و دشمن همه ما ایرانی ها صهیونزیم بین الملل و اسراییل و یهود امریکاست (فقط اونان که خوشحال میشن وقتی یه ایرانی یه ایرانی دیگه رو سرویس میکنه). یعنی ممکنه یه اروپایی یا امریکایی از ترکه بیشتر خوشش بیاد تا فارس و بگه این سفید پوست تره ولی اسراییلی ها که واقع بین تر هستند و امروزه دنیا دست اوناست و حرف حرف اوناست هیچ پشیزی احترام برای ترک ها و ترکیه قایل نیستند و شاید حتی به خاطر هولوکاست و ظلم هایی که بهشون رفته برای فارسه بیشتر احترام قایل شن تا ترکه