نقل قول:
"ما که چنین شرطی نشنیدیم :18:
Printable View
نقل قول:
"ما که چنین شرطی نشنیدیم :18:
زندگی واسه چی دیگه. یه سال نشستیم گوشه اتاق و درس خوندیم. حالا بشینیم گوشه اتاق و لپتاپ بازی :31:نقل قول:
یعنی قول میدم از زندگی میفتی لپ تاپ بیاد دستت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گفتم هم دلی کنید:41: بگو نیومده:27:نقل قول:
لان زنگ زد لپتاپ من رسید.گفتم نگهش دار فردا 12:15 اونجام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
قول میدم توام از زندگی میفتی :31:
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------
نقل قول:
آخه خودم تجربش کردم :دی من 6 ماه اول گوشه خونه درس خوندم از عید به بعد گوشه ی خونه لپ تاپ بازی کردم :31:
برای منم اینجوری بود،امروز رفتم اداره، طرف بهم گفت آموزش و پروش گفته که کسایی که اینجویرن میتونن تو کنکور شرکت کنن......برای بعضیا این مشکل پیش میاد چون سایت سنجش آپدیت نشده و اطلاعات وارد سایت نشدن !نقل قول:
آقا تو کارت من نوشته شما مشمول اعمال سوابق تحصیلی هستید ولی سوابق شما ارسال نشده است و باید به آموزش و پرورشی که دیپلم رو ازش گرفتید مراجعه کننید.
ولی الان برای 3 روزه که هی دارم میرم ولی این یاروو داره هی بهانه در میاره. میگه سیستم شلوغه برو, شما رو تو کنکور رات نمیدن, معدلت پایینه, فردا بیا, خودم درستش میکنم و...
چی کار کنم؟ والا موندم.
برای آموزش و پروش متاسفم واقعآ که اصلآ مسئولیت پذیر نیستند.نقل قول:
ولی الان برای 3 روزه که هی دارم میرم ولی این یاروو داره هی بهانه در میاره. میگه سیستم شلوغه برو, شما رو تو کنکور رات نمیدن, معدلت پایینه, فردا بیا, خودم درستش میکنم و...
زیاد خودتو نگران نکن واسه کنکور مشکلی پیش نمیاد. یعنی میتونی سر جلسه بشینی. بعد از کنکور هم ایشالا حل میشه
---------- Post added at 11:31 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------
خسته نباشید :31: روزی خودمون :26: البته بعد کنکورنقل قول:
نوشته شده توسط fmpr
یه سوال فنی ... آمار 2 تا سوال میاد دیگه ؟ من هیچی از آمار نخوندم :دی
بله....منم نخوندم، چند روز پیش دفتر آمارمو که 2 ساله پیش پسرخالمه گرفتم، امروز میخونمش، خیلی راحته !!!!نقل قول:
یه سوال فنی ... آمار 2 تا سوال میاد دیگه ؟ من هیچی از آمار نخوندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
یعنی الان برم بخونم؟ سخته ... حسش نیست :31:
نه بابا.خیلی آسونه.حداقل یکیشو راحت میزنی.1ساعت طول نمیکشهنقل قول:
باور کن آسونه.....کلشو بخوای بخونی شاید 2 ساعت ازت وقت بگیره، اصلا از دستش نده، خیلیا فکر میکنن آمار یه کتاب کامله و کی حال داره اون همه چیزو بخونه اما وقتی بخونیش میفهمی اندازه یه فصل حساب دیفرانسیل هم نیست !
.
.
.
راستی، دوستان اگه علاقه دارن این آهنگو دانلود کنن، خیلی روحیه میده، سبک نیو ایج هست، هم آرام بخشه و هم انرژی میده:
کد:http://dl.vmusic.ir/Relaxation_and_New_Age_Music/In_Tune_-_I_Will_Always_Love_You_www.vmusic.ir.rar