چیزی که دست سپاه بیفته و یه مشت آدم بی سواد بریزه اونجا بهتر از این نمیشه مبین نت و پارس انلاین و شاتل و صبانت همه برای سپاهه. وایمکس در حال حاضر همون ایرانسل از هیچی بهتره.
Printable View
چیزی که دست سپاه بیفته و یه مشت آدم بی سواد بریزه اونجا بهتر از این نمیشه مبین نت و پارس انلاین و شاتل و صبانت همه برای سپاهه. وایمکس در حال حاضر همون ایرانسل از هیچی بهتره.
دوستانی که مبین نت دارن در منطقه طرشت و بلوار حمید صالحی این محدده ها کسی هست؟ سرعت مبین یرویس 512 رو چنده؟ پینگش چقدر؟؟ اگر مرتب خراب هست و فقط بعضی وقتها خوب هست بگین چون من میخوام ایرانسل بگیرم و از مبین زیاد بد شنیدم. خواستم تا آخرین لحظه جویای حال مبین بشم.
اقا اینا چشونه ؟ چرا پینگ نمیره بالا!!!:41: زنگ بزنیم بگیم هرچه زودتر این مشکلو حل کنن:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود همیشه همینهنقل قول:
خدا رو شکر که ایرانسل گرفتم..... این مبین نت انگار خیلی تو پاچه کنیه.... من 256 ایرانسل دارم یه ساله الان حدوداً...کلاٌ شاید 3-4 بار قطع شده باشه و سرعت دانلودش همیشه ثابت روی 32 بوده.....
میخواستم عوض کنم مبین نت بگیریم ولی اینجا رو که خوندم پشیمون شدم.... ایرانسل اگه یکم ارزونتر کنه و تو شهرهای بیشتری سرویس بده خیلی خوب میشه...
من 3ماهه دارم یک بارم قطعی نداشتم. سرعتم همیشه ثابت رو 68 هست. چه ساعات رایگان چه معمولی.نقل قول:
خــــــــــــــــــــــــ ــــــــداییشم حرف نداره سرویسش. ...... غـــــــــــــرب طهران.......
پوشش هم بیشتر شده تو تهران.
ماها که مبین نت داریم هم بدمون نمیاد ببینیم ایرانسل طرح پاییز خوب میده یا نه، دانلود رایگان شبانه ، حجم ترافیک بیشتر با قیمت مناسب و ..!نقل قول:
حيف كه ايرانسل تو قم سرويس نميده.....
من الان از مبين نت راضي هستم ولي ٢مگ نميده مبين نت...
يه چيزي كه تو وايمكس برام عجيب بوده اينه كه كاربراي adslبعضي ها مثلا ١٢٨ دارن تا ٢مگ شير هستن ولي تو وايمكس دقيقا برعكس اينه همون سرعت رو ميگيري بدون اينكه تا ٢ مگ شير باشي
البته اين نكته رو بگم اونايي كه از ايرانسل سرويس دارن و راضي اند دليل نميشه بيخودي بيان تو اين تاپيك مبين نت رو خراب كنن و بگن مبين نت فلانه و مفت نمي ارزه...
من الان ٢ تا سرويس ٥١٢ و١ مگ از مبين نت دارم و حسابي ازش راضي هستم....
و اينم اضافه كنم سرعت اپلود و دانلود من تقريبا با هم برابر هستن....
از دوستان كسي اطلاع داره مبين نت كي ٢مگ ميخواد ارايه بده؟؟؟؟
دوستان كسي مودمwifi indoor براي فروش دارد اينجا مودم تموم شده خصوصي بدهيد