فکر کنم حرف دبیر فیزیکتون درست تر باشه!نقل قول:
بچه ها دبیر گسستمون می گفت امسال 4 تا درس نهایی شده یعنی باید بریم مثل سال سوم یه حوزه دیگه امتحان بدیم.بدبخت شدیم رفت.
دبیر فیزیکمون هم گفت چرت گفته از این خبرا نیست.
حالا به نظرتون کدوم درسته؟؟
Printable View
فکر کنم حرف دبیر فیزیکتون درست تر باشه!نقل قول:
بچه ها دبیر گسستمون می گفت امسال 4 تا درس نهایی شده یعنی باید بریم مثل سال سوم یه حوزه دیگه امتحان بدیم.بدبخت شدیم رفت.
دبیر فیزیکمون هم گفت چرت گفته از این خبرا نیست.
حالا به نظرتون کدوم درسته؟؟
منم دوست دارم حرف معلم فیزیکتون درست باشه
نهایی باشه من عین امار هر 4تا رو میفتم
والله تا اونجايي كه من فهميدم تا سالاي قبل و همين كنكور 88 معدل كتبيو كلا به تراز تبديل ميكردن و 15 درصد تاثير ميدادن...اما سال 89 انگار ميخوان نمره كتبي هر درس فقط مخصوص همون درس و به اندازه 15 درصد تاثير بدن...مثلا فيزيك 18 شدي اين 18 رو فقط براي فيزيك تاثير ميدن ...به نظر من بد نيستنقل قول:
چون من فقط يه درس نهايي رو خوب ندادم و همنم معدل كتبيمو كرده 18....!:46:
البته كلا اينا زياد تاثير نداره و همه چي بستگي به خود كنتور داره!:31:
راستي منم يه سوال دارم!
اين قضيه اينكه كنكور 4 بار تو سال برگزار بشه به كجا رسيد؟
به نظر طرح جالبي ميومد!
هنوز فکر کنم به جای خاصی نرسیده...به ما که حتما نمیرسه..نقل قول:
راستي منم يه سوال دارم!
اين قضيه اينكه كنكور 4 بار تو سال برگزار بشه به كجا رسيد؟
به نظر طرح جالبي ميومد!
نقل قول:
سازمان سنجش اعلام کرده توانایی برگزاری 4کنکور در سال رو از هر زمانی که طرحش تصویب بشه داریم!
بعیده به کنکور 89 برسه ولی احتمالشم صفر نیست. خدایش اگه توی این چند ساله 10 تا طرح داده باشن این تنها طرح جالبه چون به معنای واقعی استرس رو تقریبا صفر میکنه. کاش واسه ما هم 4تا برگزار شه:41:
سلام به همه دوستای گلم.
میگم بچه ها من 1مشکل خیلی مضخرف دارم...من 1 آرمانگرا و تمامیت خواه عوضی ام.....من هر دفعه واسه قلم چی اولش خیلی خوب میخونم هدفمم اینه که 1 بشم.(مثلا واسه این دفعه هفته اول همه اختصاصیا رو با تست و خلاصه نویسی تموم کردم) بعدش 1هو پیچم شل میشه و یکی ،دو روز نمیخونم..بعدش که میام شروع کنم ،میبینم که با این وضع دیگه نمیتونم 1 بشم و کلا بیخیال آزمون میشم و میگم آزمون بعدی.....آخه من 1 سال نموندم که تراز
قلم چیم بشه 6500....من 1 سال موندم که اول به خودم و بعد به بقیه ثابت کنم که من همونم که تا سوم دبیرستان معدلش 20 بود...من همونم که نفر اول المپیاد کامپیوتر استان شدم....من میخوام ثابت کنم .....
واسه همینم گفتم یا آزمون بعدی (20 آذر) اسمم تو مجله میره یا کلا درسو میزارم کنار و از بهمن میرم دانشگاه...
نمیدونم برا چی اینارو دارم مینویسم چون اصلا دوست ندارم فکر شما حتی برای ثانیه ای درگیر مشکل من بشه،در ضمن میدونم که این 1 نوع مریضیه (که میتونه یا آدم رو به اوج برسونه یا ته چاه)متاسفانه انواع دلیل و نصیحت ومنطق هم در من اثر نمیکنه.....
.......یا 20 آذر میام اینجا شما رو خوشحال می کنم یا دیگه نمیام......خداحافظ
پن:لطفا وقت ارزشمندتون رو برای جواب دادن به این پست نزارید..این پست فقط 1 درد دل بود.......
اقا یه سوال تا حالا شده کسی بیاد اینجا بگه این هفته ترکوندم کلی خوندم رتبه 1 میشم ..... دقت کردید همش میایم میگیم این هفته هم نشد من نمیتونم.....
باید یه ریشه یابی اساسی بکنیم :5:
امیر جون درست زدی تو خال....منم همین مشکل رو دارم... :دینقل قول:
کاش اصلا تا کنکور اینترنت و موبایل و تی وی و.... خلاصه همه ی این عوامل مزاحم درس قطع بشن که ما مثل آدمیزاد بشینیم درسمون رو بخونیم....
میخواید بدم به دیانلا تاپیکو قفل کنه ؟ :دینقل قول:
یا اینکه هر کسی خواست میشه بدیم دسترسیشو به اینجا ببندن . :31:
البته واقعا خیلی اراده میخواد همچینکاری ... ولی رتبه های بالا بهاشو هم میپردازن :46: