بابا به خدا دانلود شبانه نمیخوایم دیگه خسته شدیم از این حالت روانی که ساعت دو شب میاد سراغم واقعا دیگه اعصابم برام نزاشته باااااااابا نمیخوایم دانلود شبانه رایگان نمیخوایم حجم کم کنید هر چقدر دانلود میکنیم رو همون حساب حجم کنید ولی خواهش میکنیم این سیستم روانی کننده ی مسخره رو حذف کنید واقعا دیگه اعصابم خرد شده از بس میگم وای کارهام رو انجام بدیم الان میریزن سرعت میرسه در حد بیت پینگ رو 2000 37-8 تومن ماهانه پول میدم برای 20 گیگ حجم نمیتوانم در حالت عادی تمومش کنم واقعا اندر احوالاتم اصلا این سیستم رو کی بنا کرد این آخه چه سیاسته مذخرفیه یه ذره که آدم فکر میکنه دیوانه میشه که چی بیاد حجم رو محدود کنید بعد از یه ساعتی مجانی باشه دانلود بعد از اونور پهنای باند به زیر 10 درصد هم برسه واقعا تو کت من بنده که نمیره کجای دنیا یه همچین سیستمی هست آخه مقلد کی هستید از کی این تخیلات نشات گرفته؟ بزارید ما باهمون سرعت روزانه دانلودمون رو بکنیم کارهامونو برسیم نمیخوایمممممم لقاش رو به بقایش ترجیح میدهیم آخ خدا دیگه اعصابم خورد شد واقعا اینارو گفتم چون الان کلی کار داشتم یهووووووووو تا 2 شد انگار اصلا گوگل هم بالا نمیاد هر شب همین بساطه هر شب اه اه تا کی آخه؟