اگه اصرار داری که از این طریق ساعت رو ببینی در حالتی که کیپد قفله پاور رو بزن، صفحه روشن میشه و 5 ثانیه بعد در حالتی که صفحه روشنه اسکرین سیور میاد و میتونی ساعت مورد نظرتو ببینی.:31:
1 کم راه خنده داریه:27:
Printable View
اگه اصرار داری که از این طریق ساعت رو ببینی در حالتی که کیپد قفله پاور رو بزن، صفحه روشن میشه و 5 ثانیه بعد در حالتی که صفحه روشنه اسکرین سیور میاد و میتونی ساعت مورد نظرتو ببینی.:31:
1 کم راه خنده داریه:27:
نقل قول:وقتی عکس رو تو حالت نور خورشید یا حالت لامپ فلورسانت میزارید ، یادتون نره که Light Sensitivity رو بزارید تو حالت Mediumنقل قول:
و همچنین Exp.compensation رو بزارید روی 0.5 + و برای وضوح بیشتر عکس Sharpness رو تو حالت Hard و حتما حالت Contrast رو بزارید روی 2+.................:10:
سلام به نظر من بده یه بار فلش بزنن ، شاید از لحاظ نرم افزاری قاطی کرده ، اگه درست شد که هیچ ، اگه درست نشدنقل قول:
به احتمال زیاد سخت افزارش ضربه خورده ، اون موقع باید بره واسه تعمیرات اساسی ............:41:
میدونم ولی برای دوست ما که مموریش خراب شده 2 گیگا بایتی هست و مشکلی ایجاد نمیشه اگه با FAT فرمت بشه........:40:نقل قول:
چرا جدیدا این ان82 های جدید سوسول مامانی شدن که تا یه ضربه ای میخوره یه چیزیش مشه ؟؟؟!!
والا مال ما که یه ساله خریدیم اینقد ضربه های ناجور خورده که خدا میدونه ولی جیک نگفته .باورتون نمیشه چه ضربه هایی خورده !!
یونس جان گوشیت درست شد ؟؟ چی شد آخرش ؟؟
:31:من هم گوشیمو ا سال تمامه که دارم ..............
کم کمش 10 دفعه افتاده زمین ، یه سری چنان خورد زمین که باطری از جاش دراومد ، ولی تا به امروز هیچیش نشده............
مشکل روشن نشدن گوشیم از باطریش بود و برطرف شد ولی بلوتوثش روشن نمیشه یعنی با فلش درست میشه یا سخت افزاریه
تو یه هارد ریست کن شاید درست شد ... اکه نشد فلش کن ...
سلام دوستان
موقع نصب برنامه تو گوشی اخطار میزنه application not supplier و چندتا برنامرو هم ساین کردم و نصب شد نمیدونم مشکل چیه میشه کمک کنید
ممنون میشم
:41::41::41::41::41::41::41::41:
please
:41::41: