کسی تو سرور 9 بازی میکنه اگه هست بگین تا فارمتون کنم
Printable View
کسی تو سرور 9 بازی میکنه اگه هست بگین تا فارمتون کنم
کسی نیست جواب بده؟:19:
دوست عزیز دلیل های بسیار زیادی دارد نحوه بازی از مهمترین دلایل میباشد این که شما بدونید در چه زمانی چه کنید طلا داشته باشید و........... خود من در تابستون قبل رو یه اکانت کلی وقت گزاشتم اخرش 150 تا سرباز داشتم میخواستم ده 2 بزنم فارم شدم اما این تابستون با تشکر فراوان از دوست گران خیلی گران زیادی گرانقدر ارمان جون تونستم تا حالا حدود 4000 تا سرباز از جمله کمی غارتی با همر دارم و 3 ده و در اتحاد توپ و خلاصه همه چیز حالا چرا چون در وقت معین کار درست رو انجام دادم خلاصه شما هر سوالی داشتید اول با ارمان جان که استاد و رییس ماست و دوما با بقیه و اگه هیچکس نبود با من حقیر در حد فهمم کمک میکنم:11:نقل قول:
خیلی ممنون از راهنماییتوننقل قول:
ولی آخه اولش که تازه شروع میکنی خب خیلی طول میکشه تا منابع به حد مجاز برسه تا چیزی بنا کنی ولی بعضی بازیکنا خیلی سریع رشد میکنن که واقعاً برام عجیبه
به هرحال مرسی فعلا که راهنمایی نمیخوام بیشتر دوست دارم خودم همه چیزو کشف کنم ولی اگه کمک خواستم حتماً همینجا مطرح میکنم چون واقعا فروم خیلی فعال و باحالیه:7:
عزیزان من بنای این بازی بر غارت هستشنقل قول:
کاسایی که شما در بارشون صحبت می کنید در آغاز بازی از انجام راهنمایی ها سر باز می زنند و همه منابع رو خرج ساخت سرباز و غارت می کنند و بعد از هفته دوم شروع می کنن مقداری از منابع رو خرج ارتقاء ساختمان ها می کنند . در مورد غذا هم اگه کم بیارن یا تعدیل می کنن یا تو بازار می خرن .
خلاصه این طوری پیشرفت می کنن .
آره 100% همینه البته من خودم اولش که شروع کردم چندساعتی آفلاین بودم و آفلاین بودنم یکم سرعت پیشرفتمو کم کردنقل قول:
سلام
آقا چجوری اسیر ها رو بکشم ؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز بهت یه توصیه دوستانه میکنم نه که فقط به شما بلکه به همه افرادی که تراوین بازی می کنند
تراوین رو رها کنید
نگو که تو چه میفهمی از این بازی من توی هر سروری بازی کردم رنکم زیر 10 بوده تو اکثر سرورهای جهانی و ایرانی بازی کردم و .........
نیاز نیست که اسم اکانت و ماوقع رو بگم اما اکثر افرادی که تراوین بازی می کنند ( البته تا یکسال پیش ) من رو با اسم مستعار می شناسند
هفته ای 2 ، 3 بار افراد مختلف ازم میخواهند که فقط به اکانتشون نظارت کنم افرادی که حاضر هستند هفته ای 100 هزار تومان بابت این بازی خرج کنند
اما اخر این بازی هیچی دستت رو نمیگیره به جز وقت تلف کردن ، عمرت رو به هدر دادن
من با بازی مخالف نیستم ( خودم خیلی بازی میکنم ) اما اگر میخواهی بازی کنی یه بازی انجام بده که وقتت رو زیاد نگیره باعث شادابی بشه و ....
نمی خواستم این پست رو بدهم اما ... بگذریم حرف برای گفتن زیاده اما جای گفتن نیست
امکان کشتن اسیرها وجود ندارهنقل قول:
اگر گول هستی و سربازای بازیکن دیگه ای توی تله های شما هستند، امکان کشتن اونها وجود نداره و فقط می تونید آزادشون کنیدنقل قول:
اگر سربازای شما تو تله های یک بازیکن دیگه اسیر شده، با رفتن به اردوگاه و انتخاب گزینه کشتن نیروهای اسیر شده، می تونید اونارو بکشید
ممنون از توصیتنقل قول:
آره من خودمم با اینکه تازه کارم دیدم کم کم دارم رو بازی و دهکدم تعصب پیدا میکنم و این خیلی بد بود چون باید همیشه آنلاین باشی و از تموم کار و زندگیت بخاطر این بازی عقب بیفتی
واقعا بازی جالبیه وبهترین خصوصیتش اینه که رقیبات همه آدمن کامپیوتر نیستن ولی برا یه آدم بیکار خوبه
بچه ها کسی میدونه بازی این سبکی واسه پی سی چیه؟ من خودم شوالیه افتخارو دوست دارم تقریبا مثل همین تراوینه جنگهای صلیبی هم بد نیست...