نقل قول:
مرسي گلم
infinity 1250w
نقل قول:
مرسي گلم
infinity 1250w
آقا علی دستت درد نکنه..نقل قول:
صداش عالی بود..من با صدای سیلدت بیشتر از پورتت حال کردم:8:
من دلم میخواد 3012 بگیرم..ولی فکر نکنم با 250 واتی که من میخوام بهش بدم صداش اونجوری که باید در بیاد..
اگه با این 1250 اینفیتی 300 rms بشه چنین صدایی در آورد حتما" میگیرمش..
به نظرم اگه آهنگ ایرانی 6&8 بیشتر گوش میدی سیلد بساز و اگه همه چی میخوای گوش کنی پورتد بساز اونم با تیون بالا.نقل قول:
تو فیلم اصلا صدا قابل قیاس با خودش نیست باید خودت بشینی داخل ماشین تا حال اصلی رو بکنی.
با موبایل نمیشه خوب صدا رو ضبط کرد.حالا خودت میسازی متوجه میشی!
شما اگه برقه ماشینت مشکل نداشته باشه و کم نیاری و جنس سیم هات عالی باشه و ولتاژ سره باتری و آمپلی روی 14.4 باشه شک نکن این صدا رو به راحتی میگیری.
در بهترین حالت سیستم من , برقش روی 13.7 هست که وقتی بیس میزنه تا 10.5 هم میاد.این یعنی چی؟
یعنی اینکه منم اون 340 وات خروجی آمپلی رو نمیتونم بهش بدم و نهایت 250 وات بدم.
پس سعی کن برق کم نیاره!اگه BIG 3 هم بکنی مثله اینکه خیلی تاثیر داره که هنوز من نکردم.
من صدای اینفیتی رو نشنیدم.ولی نباید بد باشه.ولی 3012 هم سابه بدی نیست.خیلی هم تمایل به ویبره داره! مخصوصا اون آهنگی هم که من گذاشته بودم ویبره ی با حالی داره! (50cent -candy shop)
یه نکته بهت بگم اگه میخوای بریج ببندی حواست باشه تک کویل 4 اهمی بگیری و یا دو کویل 2 اهمی باشه.
دوستان نظرتون درباره ی آمپ ساند استریمDTR4.500 چیه؟ کسی از قیمتش خبر نداره؟
به نظرتون با باند 718ex عقب و کامپ 703 جلو خوب مچ میشه؟؟؟
ممنون:11:
باعرض سلام و وقت بخیر خدمت دوستان و اساتید:
یه ساب دارم 2کویل میباشد.میخواستم ببینم روش بستن این ساب به چه صورت میباشد؟؟تصویرساب را در لینک زیر گذاشتم.
http://www.ecapic.ir/image2/ECA-101204232328.jpg
این هم دفترچه ساب است که توضیح مختصری داده برای بستن.اما چون من واردنیستم تو این کارا چیزه زیادی متوجه نمیشم.میگذارم تاشایدبرای نصب بهتر یاریم کنید.
کد:http://www.ecapic.ir/image2/ECA-101204233849.gif
لطفا کاملا مبتدی و کامل راهنماییم کنید.این سیستمو خودم نمیخوام ببندم میبرم نصاب ببنده فقط چون کمی وسواس دارم میترسم درست و حسابی نبده.خواستم شما راهنماییم کنید تا رفتم ازشون ایراد بگیرم:5:
درضمن تو دفترچه آمپلی تا اونجا که سوادم قد داد خوندم نوشته هر کانال کمترین آمپدانسش2اهم و هر بریج 4اهم است و همین طور حالت مونو برای 4-8اهم طرحی شده و 2اهم را پشتیبانی نمیکند.و استریو 2و4و8اهم طراحی شده.
دوستان اگر کمی هم درباره این مونو و استریو هم توضیح بدن ممنون میشم.کلا میخوام یه جوری درست ببندم هم از نظر علمی و هم از نظری فکری هم از نظر شکلی هم از نظر........................
تشکر فرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااوااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااان:10:
QUOTE=flashpoint227;5670060]دوستان نظرتون درباره ی آمپ ساند استریمDTR4.500 چیه؟ کسی از قیمتش خبر نداره؟
به نظرتون با باند 718ex عقب و کامپ 703 جلو خوب مچ میشه؟؟؟
ممنون:11:[/QUOTE]
چیزه خوبیه!فکر کنم آقا سامان همین مدل رو خریدن.
از لحاظ مچ شدن مشکلی ندارید.فقط باید تنظیمه خوبی داشته باشید.
شما باید مدل آمپلی تون رو بزارید.نقل قول:
اگه موازی ببندید میره رو 2 اهم و اگر سری ببندید میشه 8 اهم.
سلام..نقل قول:
انتخابهای خیلی خوبی کردین... این محصولات نصبت به قیمتشون بهترین بازده رو بهتون میدن..
در مورد آمپDTR4.500 که تنهاآمپ 4کاناله از سری DTR هست با این کیفیت ساخت,اندازه کوچک و قیمتی که داره در خریدش شک نکنید ..
این آمپو من خریدم 150.000ت.. که 2تا از دوستان 1هفته بعدش این آمپو از همونجایی که من خریدم, 155.000ت خریدن..قیمتها روز به روز بالاتر میره..
نقل قول:
شما باید مدل آمپلی تون رو بزارید.
اگه موازی ببندید میره رو 2 اهم و اگر سری ببندید میشه 8 اهم.[/QUOTE]
سلام
هم مدل آمپ و هم اينكه سابتون چند اينچه؟ماشينتون هم بفرمائيد چيه؟
ممنون از دوستان محترم.
سابم12اینچه ماشینم پراید و مدل آمپلی RL-4200.4 Mosfet و اسم کمپانیشTornadoاست.
سلام به همه اقا 2هفته دیگه پرایدم رو تحویل میگیرم
500 دارم واسه سیستم بعدا هم ساب و امپ ساب اضافه میکنم فعلا پول نیست
یه سیستم که هم صدای با کیفیتی داشته باشه هم صداش زیاد باشه
یه چیزی که ملت گوش میکنن کف کنن :8::8:
ببینم چه پیشنهاد هایی دارینا خواهشن همه اساتید نظراشونو بگن