با سلام
دوست عزیز در مورد روت درایوها باید عرض کنم بنده خودم به این مورد توجه دارم...(معمولا بعد از نصب ویندوز ابتدا مای کامپیوتر رو اکسپلور کرده و با انتخاب نمایش همه ی فایل های مخفی - سیستمی و ... - ریشه ی درایو ها رو چک می کنم....از این گذشته عرض کردم که به عنوان مثال سیستم خواهرم هم که دفعه ی آخری low-level format کردم هاردش رو و دو تا پارتیشن ntfs ( که فکر می کنم آخرین نسخه هم باشه چون از جدیدترین نرم افزار توی اون بسته ی بوت ابل برای پارتیشن بندی استفاده کردم) ایجاد کردم و این مورد رو چک کردم.توی این چند ماه هم از کاسپر و هم از نود و هم از removal tools مختلفی استفاده کردم + چند بار تعویض ویندوز....
در مورد بایوس هم که تقاضا دارم راهنمایی بفرمایید از چه ابزاری می تونم استفاده کنم(هر چند توی این مدت - فکر می کنم - حافظه ی فلش رام بایوس رو هم یکی دوبار از نو برنامه ریزی کردم-آپدیت کردم( که البته طمئن نیستم :20: ولی فک کنم یه بار کردم)
گرچه اگر فرصت داشتید و بگید چطور آلودگی بایوس روی سیستم عامل می تونه تاثیر بگذاره هم خیلی ممنون میشم ... :11:
در ضمن دوست دیگه مون که مثل شما کلی ستاره داره،ایشون هم گفتن که همچین مسئله ای دارن و از کنارش می گذرن...شما چطور ؟
با تشکر