اون غول که نیاز به هیچ اسلحه ای نداشت!نقل قول:
یک اسلحه ی شارژی همونجا بود با اون سریع میمرد:46:
Printable View
اون غول که نیاز به هیچ اسلحه ای نداشت!نقل قول:
یک اسلحه ی شارژی همونجا بود با اون سریع میمرد:46:
دوستان عزیز, یکی بازی رو برام شرح بده. میخوام ببینم اگه خوبه بخرم. چقدر تخیلیه ؟ دشمن ها کیا هستن ؟
به شما ماشالله بعد 417 صفحه میای میگی لیلی زنه یا مرد:18::31:نقل قول:
در کل می تونم بگم یه بازی تقریبا اکشن نصف ونیمه ترسناکه ولی خوب اطلاعات کامل بازی توی پست اول هست یه نگاهی بهش بندازی کلا دستت میاد چجوریه...
یک سوال چندش آور تکراری میخوام بپرسم:2:. درست حدس زدین ! داستان سر error توی مرحله 2-5 هستش! توی کارخونه گاز بعد از کشتن سوسک گندههه :19:
خدا وکیلی حدود 40-50 صفحه بحث را خوندم اما دستگیرم نشد چیکا کنم.:41:
ورژن من 2 DVD هستش که مال شرکت لوح زرین نیکانه یعنی مال بزتیم نیس. حجم بازی نصب شده 9.94 گیگه. اروری که میده هم "invalid block type -3" هستش!:18:
چیکار کنم؟ اینم مثل بویزتیم فایلهاش گم شده؟ میشه از جایی دانلود کرد؟ اینترنت پر سرعت دارم.
حیفه به خدا دم آخری ادم اینجوری خیط بشه!
سلام.
من بازی رو نصب کردم ولی موقعی که روی آیکون بازی کلیک میکنم تا بازی رو شروع کنم این اخطار رو میده......لطفا کمکم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي آهسته كرده سرعت حركت شاخك هاي اون غول ميشد با اسلحه هاي معمولي به شيء زرد رنگش شليك كرد و تا وقتي كه اون شيء زرد رنگ دوباره ساخته ميشه عمل قفل كردن رو انجام داد .نقل قول:
یا کارت گرافیکت سازگار نیست با بازی...یا درایورش آپدیت نیست.نقل قول:
من بازی رو نصب کردم ولی موقع اجرا این ارورو میده باید چیکار کنم ؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من نسخه بازیت خرابه بهت پیشنهاد میکنم کلا بیخیال بشی(ممکنه چند صد مگابایت رو دانلود کنی آخر هم به هیچ جا نرسی:13:)نقل قول:
نسخه 2DVD رو بگیر خیالت رو راحت کن...
اگه گرافیک سیستمت برای بازی خوبه DX توی DVD بازی رو نصب کن باید درست شه...نقل قول:
دایرکت ایکسشو نصب کردم ولی درست نشد :41:نقل قول: