دوستان عزیز تر از جانم یه نیگاه به تاپیک بندازین همه یک رنگ همه سفید همه عاشق معرکه هستین به خدا هوادار رئال یعنی این من که دارم از خوشحال پر در میارم دست شما درد نکنه.
دوستان عزیز تر از جانم یه نیگاه به تاپیک بندازین همه یک رنگ همه سفید همه عاشق معرکه هستین به خدا هوادار رئال یعنی این من که دارم از خوشحال پر در میارم دست شما درد نکنه.
سلام به همه...........
چه عجب کسرا هم پیداش شد.......بالاخره ماشین سواریت تموم شد........؟؟؟؟؟!!!!!
اول اینکه محمد جان ما چاکریم.....نه هر چی گشتم عکسی از بقیه گیرم نیومد.........
دوم اینکه احمد (رائول) با هیگواین موافقم کاملا.......اما دیارا در حمله واقعا ضعیفه.......بخصوص در بازیسازی......
و بازهم احمد جان امیدوارم هر چه زودتر اون دوستت بیاد...........
سوم اینکه وحید اگه منظورت زمان کاپلو که باید بگم......اون بازی با مایورکا ما 1 بر 0 عقب افتادیم........
تغریبا دقیقه 70 بود که گل تساوی رو زدیم که یادم نیست کی بود و چند دقیقه بعد از روی یک ضربه کرنر همین دیارا گل قهرمانیمون رو زد و دقیقهای آخر بازی هم ریس از پشت هیجده قدم شوت زد و گل سوم رو زدیم......من یادمه تویه اون بازی چند دقیقه قبل از اینکه گل بزنیم بکهام مصدوم شد و با گریه از بازی خارج شد.....و اتفاقا تا قبل از گل اول ما بارسا با 4 گل از تیم آخر که یادم نیست کدوم تیم بود جلو بود اما ما وقتی که گل دوم رو زدیم چند ثانیه بعد اونا گل اول رو خوردند و در مجموع اون بازی رو 5 بر 1 بردند......
اما اون گل هیگواین برای همین فصل بود که بازم 1 بر 0 عقب بودیم همه فکر میکردند قهرمانی رفت برای هفته بعد تویه بازی با بارسا.....اما بازی یک یک شد و دقیقه 90 و خورده ای بود که هیگواین گل آخر بازی رو زد و ما قهرمان شدیم........
اینم یه عکس دیگه از بازیکنا در پرتغال.........
باورتون میشه این بازیکنه ،پیرمرد خودمونه.........!!!!!!!!
این بازیکن سالگادو.........راستش من فکر میکردم که گاگو خوش تیپ ترین بازیکن تیمه اما دارم میبینم همه خوش تیپن......
پس زنده باد تیم خوش تیپهای مادرید...........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاناوارو جان خیلی خیلی خوش اومدی....================================================== ===============
مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال رئال از ورود رونالدو به مادريد به عنوان گامي بلند به سوي قهرماني در اروپا ياد كرد.
گونسالو هيگواين كه چندي پيش بابت تاخير در انتقال رونالدو به شدت از وي انتقاد كرده بود، گفت: براي استقبال از رونالدو به فرودگاه مي روم و مشخص است كه به عنوان يك رئال مادريدي از ورود چنين بازيكني بسيار خوشحال خواهم شد.
وي افزود: رونالدو بازيكن بسيار بزرگي است و حتي اگر به رئال مادريد نيز نيايد نظرم در مورد او تغيير نمي كند و همواره برايش احترام قائلم.
سلام بر بروبچ عزیز راستی گاگو جان فکر کنم وحید اون بازی 2 فصل پیش رو میگه که 4 هفته مونده بود دقیقه آخر هیگواین یا پاس گل داد یا گل زد -کفشاشم سفید بود :دی همون فصل 2006-2007 فصل رفتن دیوید
به عضو های جدید هم خوش آمد میگم ما چاکریم در ضمن رائول یادش رفت که بگه همه ستاره های رئال بغیر از دیوید و زیزو
میگم بچه ها خدا رو شکر این فابیانو میخوادسویا بمونه -اصلا باهاش حال نمیکنم
ملاقات میاتوویچ و روبینیو به خوبی پیش رفت
میاتوویچ ، روبینیو به همراه واگنر ریبیرو وکیل این بازیکن دیشب طی ملاقاتی به توافقات خوبی رسیدند.
روبینیو بازیکن برزیلی رئال مادرید از جلسه برگزار شده بسیار راضی بود و معتقد است هر دو طرف به توافقات خوبی رسیده اند.
در این جلسه میاتوویچ به روبینیو اطمینان خاطر داد که بحث تمدید قرارداد وی به زودی با وکیل او باز خواهد شد .
به نظر می رسد یکی از توافقات انجام شده این باشد که باشگاه رئال مادرید به بازیکن خود اجازه می دهد تا به همراه تیم برزیل به مسابقات المپیک چین اعزام شود.
همچنین میاتوویچ از روبینیو و وکیلش درخواست کرد که دیگر در مورد وضعیت این بازیکن و اخبار منتشره در مورد علاقه چلسی به خرید روبینیو صحبتی نکنند.
روبینیو نیز به میاتوویچ گفت که دوست دارد تا در رئال مادرید بماند و ثابت کند که در سطح کریستیانو رونالدو است.
به نظر می رسد روبینیوی برزیلی در رئال مادرید خواهد ماند که این قرارداد می تواندباعث ایجاد روحیه در این بازیکن و درخشش دوباره وی
کاسیاس دیرتر از دیگران به تمرینات باز میگردد
ایکر کاسیاس به مسئولان باشگاه اعلام کرد که یک هفته بیشتر در تعطیلات خواهد ماند و نمی تواند به موقع به تمرینات تیم در اتریش برسد.
پیش از این قرار بود دروازه بان شماره ۱ رئال مادرید و اسپانیا در ۲۱ ژولای به تیم ملحق شود.
ولی به گزارش ال موندو ایکر کاسیاس ۲۶ یا ۲۷ ژولای به تمرینات برمی گردد تا تعطیلات وی به ۴ هفته برسد.
کاسیاس قصد دارد تا در این مدت در قاره امریکای جنوبی به سر ببرد و در یک مراسم انسان دوستانه نیز شرکت کند.
به خاطر داشتن یک فصل بسیار طولانی به همراه تیم رئال مادرید و درخشش زیاد این دروازه بان و همچنین درخشش این دروازه بان در مسابقات یورو ۲۰۰۸ به نظر می رسد کادر فنی تیم به کاسیاس اجازه خواهد داد تا چند روز دیرتر به تیم ملحق شود.
شوستر از این کار راضی نیست ولی دوست ندارد که به خاطر چند روز استراحت بیشتر یکی از ارکان اصلی و کاپیتان سوم تیمش را ناراحت کند.
رامون کالدرون رئیس باشگاه با این درخواست کاسیاس موافقت کرده است و به او وعده داده است که در ماه اگوست با وی مذاکره خواهد کرد تا با او نیز قراردادی مادام العمر مانند رائول و گوتی بسته شود
دی استفانو خیلی خوبه ها !!!نقل قول:
سلام به همه..........
اینم اولین تمرین تیم در فصل جدید.......
بازیکنا در آلگاروه پرتغال دارن تمرین می کنن............
سایت رئال خیلی تنبله........هنوز وضعیت تیم رو به انگلیسی ننوشته و فقط اسپانیایی داره وضعیت تیم رو شرح میده....!!!
به هر حال از همین عکس ها هم میشه یخورده وضعیت تیم رو فهمید......ولی انصافا جایه زیباییه........
فک کنم الان ساعت 10 باشه ها !!
ولی یه چند دقیقه مونده !!
وعده ی دیدار در گروه !!
در حالی که هر روز شایعات زیادی مبنی بر خروج و یا ماندن روبینیو از رئال مادرید به گوش می رسد این بار باشگاه چلسی پیشنهاد تازه ای ارائه کرد.
به گزارش گاردین ، مسئولان باشگاه چلسی لندن دیشب با ارائه پیشنهادی ۶۰ میلیون یورویی به سران تیم رئال مادرید از عزم خود جهت خرید روبینیو خبر دادند.
این پیشنهاد ۶۰ میلیون یورویی ( ۴۸ میلیون پوندی ) را پیتر کنیون مدیر اجرایی باشگاه لندنی تقدیم پدیا میاتوویچ کرده است.
این پیشنهاد در حالی داده شد که پیش از این سران تیم لندنی برای خرید ستاره ۲۴ ساله و برزیلی رئال مادرید قصد داشتند ۴۰ میلیون یورو خرج کنند.