یک چیز مونده اونم اینکه میتونی بازی هایی که ریختی رو پاک کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ویرایش: چی کار کنم که سرم کلاه نره ( چه مشخصاتی داره اصلش ) ؟؟؟؟؟؟/
یک چیز مونده اونم اینکه میتونی بازی هایی که ریختی رو پاک کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ویرایش: چی کار کنم که سرم کلاه نره ( چه مشخصاتی داره اصلش ) ؟؟؟؟؟؟/
بچه ها یه سوال
بازی های ارجینال به دستگاه کپی خور شده می خوره؟؟؟
100 درصدنقل قول:
بله
خیالتون راحت:46:
__________________________________________________ _________________________________
مشخصات خاصی ندارهنقل قول:
چی کار کنم که سرم کلاه نره ( چه مشخصاتی داره اصلش ) ؟؟؟؟؟؟/
خیلی نمی خواد در این موارد حساس باشید
اگه خیلی نگران هستید دستگاه رو پلمپ بگیرید و خودتون بدید کپی خورش کنن.کپی خور کردنم خیلی طول نمی کشه
این کپی خور باز چیه؟؟؟؟؟نقل قول:
مشخصات خاصی نداره
خیلی نمی خواد در این موارد حساس باشید
اگه خیلی نگران هستید دستگاه رو پلمب بگیرید و خودتون بدید کپی خورش کنن.کپی خور کردنم خیلی طول نمی کشه
چند تومان میگیرن؟؟؟؟
پس من خیالم راحت باشه از اینکه تقلبی نیست؟؟؟؟
100%نقل قول:
شما میتونی با دستگاه کپی شده بازی های اورجینال رو انجام بدید
دوست من برای اینکه هر دستگاه بتونه دیسک های مخصوص خودش رو که کپی شده اجرا کنه درایو دستگاه باید کپی خور بشه(البته این چیزا بیشتر مخصوص ایرانه.آخه اکه دی وی دی های ایکس باکس کپی نشه قیمت دی وی دی ها گرون میشه و مثل ps3 بازی ها میشه یکی 60 -70 تومن یا بالاتر به همین علت تو اکثر مغازه های ایران جعبه رو باز می کنن و دستگاه رو کپی خور می کنن که البته هیچ مشکلی نیست)نقل قول:
پولشم می شه بین 20 تا 30 هزار تومن و در بعضی جا ها ممکنه تا 5 هم بیشتر بگیرن
بله خیالتون راحت:46::10:
در اون صورت بازم ممکنه تو live بن بشم؟نقل قول:
اینم جواب بدید ممنون میشم:11:
سلااااااااام
بچه ها من بالاخره سیستمم دیشب رسید!!!
شدم جزو 360 دارها.ولی سخته با با بازی باهاش! من که خورهیه بازی با pc هستم با دسته نمیتونم مثلا تو call of duty نمیتونم نشونه بگیرمو اینا سخته نشونه گرفتن!
ولی من چند تا سوال دارم....
اول اینکه من هیچ کارته خاصی که توش از اکانت live نوشته باشه چیزی ندیدم! چه شکلیه؟ و من چطور باید فعال بکنم و چطور باید بازی کنم با live!?
دوم اینکه من چطور با این هدستش کار کنم!؟ هر کاری کردم صداش در نیومد!؟
سوم اینکه من داشبورد جدیدم ریختم..چطور میتونم بازی کپی کنم رو هارد؟ و پاک کنم؟!
چهارم اینکه من کجا میتونم سیو و رمزه بازی ها رو پیدا کنم؟!
آقا 2 تا سوال موند :دی
1- چند ساعت در روز می تونم باهاش بازی کنم؟؟؟؟؟؟؟
2- چجوری میشه اینترنتی بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
مبارکت باشه... خوب ازش نگه داری کن. نگران نباش، به این دسته و بازی هاش عادت میکنی. :)
اکانت لایو به صورت کارت نیست ... با اولین اتصال به شبکه ی لایو به طور اتوماتیک اکانت شما فعال میشه. برای وصل شدن به لایو هم بهتره تاپیک مخصوصه این مبحث رو بخونید. ( توی همین انجمن )
هدست 90 درصد برای لایو و کل کل با دوستان کاربرد داره! و تعدای از بازی ها مثل Rainbow Six و End War و ... .
سایت های مختلفی برای چیت و غیره هست، نام بازی رو توی گوگل سرچ کنید.نقل قول:
برای کپی کردن بازی روی هارد هم بعد از قرار دادن دیسک درون کنسول روی مشخصات دیسک برید و دکمه ی Y رو فشار بدید تا منوی Game Details باز بشه، حالا گزینه ی سوم که برای install کردن بازی روی هارد هست رو انتخاب کنید. ( مدت زمان کپی شدن بازی روی هارد حدوداً 25 الی 30 دقیقه طول میکشد )
1. کنسولهای با برد جدید مشکل خاصی ندارن و میتونی بالای 5 ساعت بازی کنی.نقل قول:
2. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید