وبلاگ جالبیه در مورد محسن چاوشی :
حتما دیدن کنیدکد:http://chavoshimedia.blogfa.com/
مصاحبه های خوانندگان دیگر در مورد محسن چاوشی + استفاده از نام محسن چاوشی و اهنگاش در رسانه های تصویری
Printable View
وبلاگ جالبیه در مورد محسن چاوشی :
حتما دیدن کنیدکد:http://chavoshimedia.blogfa.com/
مصاحبه های خوانندگان دیگر در مورد محسن چاوشی + استفاده از نام محسن چاوشی و اهنگاش در رسانه های تصویری
موسیقی ما - رسول ترابی: قرار دادن خوانندگان در فضای رقابتی_رفاقتی در کنار هم را بسیار دوست دارم. تا دلتان هم بخواهد از این پروژهها دارم. «خاص» هم یکی از همین پروژهها بود. ولی واقعیت این است که «خاص» با همه موفقیتهایش آن چیزی نشد که انتظارش را داشتم.
میدانستم و نمیدانستم. کار کردن با خوانندگان، همیشه حاشیههای خاص خودش را دارد. «خاص» هم یکی از همین همکاریها بود. در واقع «خاص» تکمیلشده پروژه قبلیام بود که بعد از اختلافات معمولی که بین مدیر تولید و صاحب ایده یک اثر با تهیهکنندگان در حین یک پروژه اتفاق میافتد، آماده شد. پروژه قبلی که آلبومی مذهبی بود، در اواسط کار با بدقولیها و تخلفات تهیه کنندهاش به بیراهه رفت و نتیجهاش این شد که من کنار کشیدم و آنها هم سه خواننده ضعیف به جمع پنج خواننده مطرحی که من آورده بودم، اضافه کردند و کار به نام دوستان سابق تمام شد. قرار بود در «خاص» آن اشتباهات را تکرار نکنم. همین کار را هم کردم. دوستان خوبی دور هم جمع شدیم. ولی مگر میشود خوانندگان و صنف موسیقی در جایی باشند و حاشیه نباشد؟ اگر میگویم «خاص» با همه موفقیتهایش، ایدهآل من نشد، به همین دلایل بود.
* چون دوستان در پشت سر با هم خوب نبودند و کنار هم قرار گرفتن هم برایشان سخت بود. هر کسی میخواست فقط دوستان خودش در آلبوم باشد.
* چون از همان اول حسادتها و کپیکاریها شروع شد.
* چون دوستان آتشبیار معرکه شدند و هر روز داستان تازهای درست کردند که کار انجام نشود.
* چون توهم همیشگی شهرت و اعتبار خودش را بیشتر از همیشه نشان میداد.
* چون حرف بردند و آوردند.
* چون بعضیهایشان معنای رقابت را نمیدانستند، رفاقت را هم همینطور. همکاران هم که سنگتمام برایمان گذاشتند.
بیتعارف بگویم. امروز در موسیقی ما بحث مالی خیلی مهمتر از کار خوب و حتی اعتباری شده که ذره ذره برای اهالی مطرح موسیقی جمع شده است. معنی بعضی از انتقادات خوانندگان را هم نمیفهمم. چون زیر و بم «خاص» را میدانم، به هیچ کدامشان حق نمیدهم. البته داستان قطعه «خاص» و تغییر نامش چیز دیگری است که حرفهایش قبلا زده شده. گفتم که به هیچ کدامشان حق نمیدهم. چه به آن خواننده یا بهتر بگویم دوست صمیمی ام که چون قطعهاش خیلی خوب شده بود، با هزار بهانه کار را از آلبوم درآورد تا آن را در آلبوم خودش بگذارد که لابد در کلکل بین خوانندگان که قبل از انتشار آلبوم به راه افتاده بود، کم نیاورده باشد و با همه رقابت کند! چه به آن خوانندهای که با وجودی که خواننده واقعا خوبی است، ولی آنقدر توهم دارد که همه کار کرد که عکسش کنار عکس محسن چاووشی باشد و آهنگش هم به سفارش تنظیمکنندهاش، قطعه دوم (حتی تهدید هم کرد ولی...)؛
چه به آن خوانندهای که میگفت فقط عکس او باید در وسط کادر باشد و بقیه پشت سر او. الآن هم با کلی ناراحتی پیغام فرستاده که دیگر با من همکاری نخواهد کرد (حرفش را پای دلخوری و توقعش گذاشته ام). چه به آن دوستی که وقتی سوژه «خاص» را از من شنید و دید، قرارداد چند نفر بسته شده، پیش بعضی از خوانندگان رفت و در جمعهای دوستانهشان گفت که او در حال تولید این آلبوم است. الآن که چند نفر به او زنگ زده و پرسیدهاند که پس اسمت کو؟ کارش شده هر روز زنگ زدن و پیامک دادن که چرا از من در آلبوم حداقل تشکر نکردید و از الآن پشت سرمان سمپاشیهایش را شروع کرده. چه به آن خوانندهای که به جای آنکه جلوی سقوط هر روزه اش را بگیرد، بین ما نفوذی گذاشته بود که از همه کارهای ما خبردار باشد، انگار که توطئه یا خدای نکرده بلوایی در راه است؛ یا مدیر برنامه معروفی که هر روز خواننده جداشدهاش را شانتاژ میکرد که در این آلبوم نباشد و به دامان او برگردد. الآن هم به جای تبریک به خوانندهاش پیامکهای تمسخرآمیز میفرستد. چه به آن خوانندهای که گفت اگر فلانی و فلانی باشند، من نیستم و قبل از اینکه او تعیینکننده باشد، کنار گذاشته شد و الآن هم در چند جا گفته که کاش در آلبوم بود که معلوم شود او خواننده بهتری است و...
بگذریم. درد دل زیاد است. حکایت آن دوستانی هم که حرفهای و منطقی برخورد کردند، از همه جداست که حرفهای گری و درک بالای خودشان را نشان دادند.
قیمتها هم با این ارقامی که به خبرنگارها گفتهاند خیلی تفاوت دارد. هفت میلیون که نه، هشت میلیون قیمت متوسط پرداخت شده در این آلبوم است. توهمها را که با نیازها بالا میرود دست کم نگیر بهمن جان...
حرفها زیاد است، نه در مورد آلبوم «خاص» که گوشه کوچکی از اتفاقات و حواشی جاری موسیقی پاپ در این آلبوم هم رخ داده که اگر رفاقتها و دوستیهای محکممان با دوستان نبود، شاید هیچ زمان «خاصی» هم در کار نبود. گفتنیها را در مورد موسیقی امروزمان باید در فرصتی بهتر بگویم که دردهایمان در موسیقیمان را بهتر بشناسیم. پس تا بعد.
در ضمن: «خاص ۲» هنوز کنسل نشده است. شاید در فرصتی بهتر در همان نزدیکیها این آلبوم هم با تغییرات اساسی به بازار بیاید. «خاص» با همه حواشیاش جمع شد. درست که ایدهآل من نشد ولی موفقیتها و استقبالی که از آن شده ثابت کرده که واقعا کار بزرگی بوده که به سرانجام خوبی هم رسیده است. این آلبوم شد جاده صافکن حضور خوانندگان مطرح و چهرههای مطرح در تمامی بخشهای یک موسیقی در کنار هم که اگر واقعیت را بخواهید، حضور در کنار هم و رقابت با هم را کمتر میتوانند تحمل کنند. میخواهم باز هم این در کنار هم بودنها را تجربه کنم. به امید روزهای بهتر و خوش موسیقی..
منبع : ماهنامه رونا
درست از اولین باری که رفتی
درست از اولین باری که مردم
درست از آخرین برگی که باختی
درست از آخرین دستی که بردم
درست از روز اول رفته بودی
همون روزی که من از دست رفتم
عزیزم عشق تو بمبست من بود
منم تا آخر بمبست رفتم
چرا این آهنگو هرچی گوش میدم تکراری نمیشه ؟ :20:
تو رو با هول و ولا تنها گذاشتن
اونا که لیاقت عشقو نداشتن
تک و تنهایی و با پای پیاده
متاسفم برات ای دل ساده...
برای خوشبختیمون پا در میونی کرده....
دارم میمیرم ای خدا فک میکنم حقیقته
گل سر یه یادگاری ولی با گلای پرپر
با تنهایی که بهترین رفیقه....
-------------------------------------
چه روزایی بود یادش بخیر............
برای اینکه آهنگش قشنگه...:31:نقل قول:
چرا این آهنگو هرچی گوش میدم تکراری نمیشه ؟
شعرش خیلی قشنگه ... خیلی :40:نقل قول:
صدای محسن تو این آهنگ فوق العاده س ... :40:
بله وقتی میگم آهنگ...یعنی شعر و ملودی و تنظیم و استیل و صدای چاوشی و......:46:نقل قول:
شعرش خیلی قشنگه ... خیلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صدای محسن تو این آهنگ فوق العاده س ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 پست جدید در مورد تک آهنگ (نفرین به جنگ):
2 همایش دوم هواداران محسن چاوشی:کد:http://mra-chavoshi.blogfa.com/post-37.aspx
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در یک روز گرم تابستانی،تعدادی از هواداران محسن چاوشی ملاقاتی با رامین بصیرت نیا داشتند که در این جلسه مسائل مهمی بررسی و مشخص شد.
هواداران آقای خاص با تی شرت های خود که عکس خواننده محبوبشان روی آن حک شده بود،به دیدار تهیه کننده او رفتند تا برنامه های آیندهٔ خود را با ایشان هماهنگ کنند.
آقای بصیرت نیا ضمن ابراز رضایت از عملکرد هواداران در رابطه بابرگزاری جشن تولد محسن چاوشی،نکاتی را گوشزد کرد که باعث خوشحالی هواداران شد.طبق صحبتهای ایشان قرار بر این شد که برنامه های از این دست، تداوم داشته باشد و ایشان نیز شخصاً سمت نظارت و مدیریت بر این برنامه ها رو بر عهد خواهند داشت.
وی همچنین خبر از صدور کارت هواداری برای علاقمندان داد.ضمن این که احتمالا سایتی با نظارت کامل آقای بصیرت نیا و مدیریت و اجرای تعدادی از هواداران برگزیده خود ایشان(همین وبلاگ)،تاسیس خواهد شد که اخبار و برنامه های این گروه رارسما به اطلاع همه خواهد رساند.لازم به ذکر است که مذاکرات برای ایجاد این سایت آغاز شده است و به زودی آدرس آن اعلام خواهد شد.
علاوه بر این،در این نشست قراری برای برنامهٔ آیندهٔ این گروه گذاشته شد که به احتمال بسیار زیاد بازدید از آسایشگاه کهریزک میباشد.طبق مذاکرات انجام شده،در آیندهای نه چندان دور که به زودی نیز زمان دقیق آن اعلام میگردد،گرد هم آیی برای بازدید از سالمندان کهریزک برگزار خواهد شد که حضور کلیه هواداران چاوشی در ان بلا مانع است و هواداران میتوانند برای شرکت در این مراسم،آمادگی خود رو اعلام کنند.
در آخر آقای بصیرت نیا اضافه کرد که با سازماندهی کردن این برنامه ها،امکان حضور خود آقای خاص در همایش های این گروه دور از دسترس نیست که این خبر باعث خوشحالی هواداران گردید.
منتظر خبر بعدی این گروه در رابطه با سایت و برنامه های آینده باشید..........!زمان و خبرهای دومین حضور گرم شما بعد از ایام احیا اعلام میشود.
MMM52 ی عزیز
اگر طرفداران رضا یزدانی در تاپیک اختصاصی خواننده شون، متقابلا حرفی که شما در مورد رضا بزدانی زدی
رو راجع به محسن چاوشی بگن، شما ناراحت نمیشی؟!
بعلاوه حرف شما به نوعی توهین به 31 نفری بود که در تاپیک نظرسنجی آلبوم خاص به رضا یزدانی رای دادن.
یقین کنید که در کل 50 نفری که تا این لحظه در نظرسنجی شرکت کردن، بیشتر از آهنگ به دادم برس خوششون اومده تا آهنگ ها
با تشکر مهران...
کاملا موافقم !نقل قول:
با اینکه خودم دوست داشتم بهترین آهنگ توی آلبوم خاص متعلق به محسن چاوشی باشه ولی اگه بخوایم به دور از تعصب از نظر خوانندگی/آهنگسازی/شعر/تنظیم نگاه کنیم شهاب رمضان و رضا یزدانی بهترین آهنگو داشتن !
بقیه خوننده ها یه جای کار میلنگیدن ! یا تو شعر یا تو آهنگسازی ...
متاسفانه تنظیم و آهنگسازی بد قطعه ی "ها..." اجرا ی فوق العاده ی محسن و شعر زیبای حسین صفا رو خراب کرد. :13: