منظورتون از استریو چیه؟نقل قول:
یعنی به حالت استریو پخش می کنه یا استریو مدلی خاص از هندزفری است؟
Printable View
منظورتون از استریو چیه؟نقل قول:
یعنی به حالت استریو پخش می کنه یا استریو مدلی خاص از هندزفری است؟
واقعا ممنون میشم. مدلشو بگو تا برم بگیرم:8::8::40::40::31:نقل قول:
نه ببین سونی اریکسون موسیقی رو از هندز فری های معمولی پخش نمیکنه. هندز فری هایی که یدونه گوشی دارن منظورمه. هندز فری های استریو دوتا گوشی دارن که مدلای خیلی شیکی هم هستن.نقل قول:
اینجاکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=194031
آره دوست عزيز دقيقا همينطوره كه ميگي ...نقل قول:
مشكل صدا و ريست شدن اتوماتيك كاملا هل شده ...
در ضمن قبلا اگر در حال پخش آهنگ , مسيج رو باز ميكردم مديا پلير خود به خود بسته مي شد ... كه الان حل شده ...
مال من هم همینطوریه. من با هندز فری 810 این مشکل رو دارم و اگه اشتباه نکنم با مال خود پی 990 هم همینطور!!!نقل قول:
دوست عزیز مشخصات گوشی شما چيه ؟نقل قول:
مال من هم همینطوریه. من با هندز فری 810 این مشکل رو دارم و اگه اشتباه نکنم با مال خود پی 990 هم همینطور!!!
تا بحال آپدیت کرديد؟
ویرایش شد...
سلام به اون دوستي كه از هندزفري سؤال مي كرد . من خيلي پرس و جو كردم كه يه هندزفري بخرم كه بتونم آهنگ هم گوش كنتم ولي يا اصلا" نبود يا اينكه از يه مدلش بود كه هندزفري بلوتوث بود ولي سيم داتشت كه بدرد نمي خورد ولي هندزفري خريدم كه آهنگ پخش نمي كنه ولي با همين هم تو گوشي هاي نوكيا ميشه آهنگ گوش داد . حالا من نمي دنم شايد تازگي ها هندزفري جديدي اومده باشه ولي تا اونجايي كه من اطلاع دارم مي گن سوني اريكسون آهنگ پخش نمي كنه .
عزیز برای اینکه بتونی اهنگ رو گوش کنی باید هندزفری مدل a2dp داشته باشی . و البته باید گوشی هم a2dp رو ساپورت کنه . البته این مدل نیست بلکه یه قابلیت هستش .نقل قول:
مرسی شما چه مدلی خریدی و چند؟ راضی هستی و ...نقل قول: