آقا جدیدا واسه من شبانه هر چی دانلود میکنم یک سومشو کم میکنه از ترافیکم واسه شما هم اینجوری شده؟
Printable View
آقا جدیدا واسه من شبانه هر چی دانلود میکنم یک سومشو کم میکنه از ترافیکم واسه شما هم اینجوری شده؟
من شنیدم از 10 آذر اینطوری میشهنقل قول:
این دقیقا سوال من هم بوده و جوابی که خودم بهش می دمنقل قول:
صبر کنید به زودی سرعتهای روزانه هم اسمی میشه یعنی 512 هم به نزدیکهای 64 می رسه . جوابی که قبلا هم اپراتورهای پارس می دادن و مثل فحش می رفت روی نرو من . یعنی می گفتن اکانت شما 512 هست و سرعتتون هم همین قدره. خوب یکی نبود بگه ....... مگه من مرض دارم 512 محدود رو با سرعت 64 28 هزار بخرم میرفتم از مخابرات نامحدودش رو 22 تومن می گرفتم اون موقع 512 نامحدود مخابرات 22 تومن بود الان 24 تومن شده
لطفا طرفدارهای پارس به این کاربرد تازه وارد جواب بدن
شما مطمئنی؟ حساب کردی؟نقل قول:
فکر نمیکنم این طوری باشه میخوای زنگ بزن پشتبانی چون هنوز استارت نخورده
فرقش اینه که سرعت شبانه شما بازم بیشتره و 1سوم حجم رو ازشما سرعتر کم میکنه نسیت به کسی که512 داره:n01:نقل قول:
اگر از 10 اذر این سیاست 1/3 برقرار بشه . چون کمتر کسی حاظر میشه شبانه دانلود کنه یا در مواقع ضروری دانلود میکنه .
یعنی از 10 اذر مثلا برای سرویس 2512 سرعت شبانه هم اندازه روزانه میشه !?
به نظر من کسانی که فقط به خاطر سرعت شبانه سرویس سرعت بالاتر میخرن میخرن برای مثال براشون 1 مگ با 512 فرقی نداره ...چون اگر سرعت شبانه با برقراری این سیاست بالاتر بره . به دلیل اینکه یک سوم هزینه گرفته میشه . میتونن حجم زیادی رو در طول شبانه روز دانلود کنند . پس دیگه فرقی نمیکنه چه سرعتی بگیرند .
من خودم حدس میزنم یک سری طرح های برای تشویق میذارند
شاید بگند دوبرابر گیگی که میخری بهتون میدیم یا قیمتها رو کمتر کنند
تا الان که نشستیم دیدیم نه قیمت کم شده و نه طرحی گفتننقل قول:
پر رو تر از این حرفا هستن
نهایت گیگی 4 تومن رو بکنن 3 تومن که بازم واسه هر گیگ شبانه 1000 تومن زیاده و نهایت دزدی
قبلا 10 گیگ شب میگرفتی و هیچی هزینه اش نمیشد حالا باید 13000 تومن بدی !!! یعنی ته دزد و نامرد !
بعدش میگند جهت رضایت مشتری ..... :hmm::hmm:
من که فقط واسه دانلود شبانه گرفته بودم .
حالا میان میگن واسه ی "افزایش رضایتمندی کاربران !!!" دانلود رایگان رو غیر رایگان میکنیم !!!!! :n27:
نقطه چین پدرته :n23:
من که دارم واسه ISP های دیگه تحقیق میکنم و احتمالا برم سراغ شاتل چون بدون دانلود شبانه عملا پارس آنلاین هیچ استفاده ای برام نداره. قیمت صفر تا یک سوم از نظر من یعنی +33 % در آمد بیشتر واسه ی پارس آنلاین و این نهایت بی شرمیه .
منو بگو چقدر مشتری واسشون آوردم !
همین الآن پارس آنلاین یکی از بهترین طرفدارهاش رو از دست داد ...
چطور نمیتونی متوجه بشی؟ خیلی سادست... سرعت این سرویس ها با هم متفاوت هستش.... سرویس های با سرعت بالاتر با سرعت بیشتری جیب مدیر شرکت پارس آنلاین رو پر میکنن .... هر چی شما سرویس با سرعت بالاتر خریداری کنی سرعت پر شدن جیب مدیر هم بیشتر میشه...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: