نقل قول:
تا 160 گیگ اول بین 2 تا 6 مگ با توجه به ظرفیت مرکز مخابراتی. از 160 گیگ تا 240 گیگ سرعت بین 2 تا 4 مگ با توجه به ظرفیت مرکز مخابراتی . بعد از اون هم بصورت نامحدود 2 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
تا 160 گیگ اول بین 2 تا 6 مگ با توجه به ظرفیت مرکز مخابراتی. از 160 گیگ تا 240 گیگ سرعت بین 2 تا 4 مگ با توجه به ظرفیت مرکز مخابراتی . بعد از اون هم بصورت نامحدود 2 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من جدیدا خیلی مودمم هنگ میکنه منظورم وقتی میخوام برم توش وارد نمیشه حتما باید خاموش روشن کنم تا درست بشه شما هم با این مشکل روبرو شدید؟:n30:جاهای دیگه این مشکل و نداشتم یه این شدت منظورم مخایرات و آسیاتک و...
(مودم تی پی لینک وایرلس 8951ND:n28:)
اره برای منم شد یه بار مشکل از ویندوزهنقل قول:
در راستای جلب رضایت پارس انلاین کل امتیاز کلوپ پارس انلاین که 1375 تا بود رو خرید گیگ کردم یه 19 گیگی شد :n10:
برم سراغ دانلود :n19:
برای من هم دقیقا چنین اتفاقی میوفتـــــه :n03:نقل قول:
منم جدیدا این مشکلو دارم قبلا به راحتی و همیشه داخل مودم میشدم اما الان بعضی وقتها نمیره باید روشن خاموش کنمنقل قول:
به نظر من به ویندوز ربط نداره مودم خراب نشده به شبکه ارتباط داره
مشکل از مودمای تی پی لینکه منم همین مشکلو دارم اما با دی لینک اصلا اینجوری نبود.نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
برای من هم اینجوری شده ، فن آوا یا مخابرات داشتم اینجوری نبود اصلانقل قول:
مشکل از پارس هست
این پست رو هر چند صفحه یکبار تکرار می کنم که دوستان فراموش نکنن : :n01:
اینم مرحمی باشه بر دل پارس آنلاین و کارمندای مجیز گوش :n09:
لینک صفحه ی تشکر از دزد آنلاین در فی/س بوک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان صفحه ساخته شد ، مراتب تشکر خود را با تخلیه کردن خطوط خود و اعلامش در این صفحه اظهار می کنیم :n12:
برای من سرعت سرویس 512 پارس آنلاین با 2 مگاش روزها هیچ فرقی نداشت. (تو سایت هم نوشته همهی سرویسهای بالاتر از 128 روی 16 مگ بسته شدن) تنها دلیلی که سرویس 2 مگ گرفتم، سرعت شبانهاش بود. الآن که میخوان شبانه رو بردارن 512 و 2 مگ فرقشون چیه؟