الان نیرو هام انقدره ببین خوبه ؟نقل قول:
4.000 تبر زن
1.000 ال سی
250 رم
100 منجنیق
300 اچ سی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
الان نیرو هام انقدره ببین خوبه ؟نقل قول:
4.000 تبر زن
1.000 ال سی
250 رم
100 منجنیق
300 اچ سی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی چه شبی بود دیشب ... حیف که من دیگه رفتم ... راستی چرا برای من هیچی پیغام خصوصی نیومد ؟
بگذریم ... رساتی تبریک بگین ، اولین اسکاتم به دنیا اومد ... اسمش رو گذاشتم ممد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.... و گفتند جواب ابلهان خاموشیست ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقا هرکی ریسورس میخواد بگه براش بفرستم ... میخوام اکانتمو دیلیت کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز از صبح تا حالا 2 تا سکه زدم و فعلا نصف ریسورس یه نوبل من رو جور کردم ... به امید نوبل من ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی چی رو مساله مهم نیستنقل قول:
من امتبازم 700 اونا تزدیک 2000.
اخه یکی هم نیست که
3 تا از این کله گنده ها هست
حیف که وقت ندارم رو این ورلد تمرکز کنم وگرنه پوز همشنو می خوابوندم:27::27:
کسی ساپورت نداره بفرسته؟
برو بابا ... خل شدی !نقل قول:
.... و گفتند جواب ابلهان خاموشیست ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا هرکی ریسورس میخواد بگه براش بفرستم ... میخوام اکانتمو دیلیت کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز از صبح تا حالا 2 تا سکه زدم و فعلا نصف ریسورس یه نوبل من رو جور کردم ... به امید نوبل من ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب تو گفتی دقیقا نزدیکت هستن من دیدم چند تا هستند که امتیازشون از تو کمتره فکر کردم همونا رو می گی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چی چی رو مساله مهم نیست
من امتبازم 700 اونا تزدیک 2000.
اخه یکی هم نیست که
3 تا از این کله گنده ها هست
حیف که وقت ندارم رو این ورلد تمرکز کنم وگرنه پوز همشنو می خوابوندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی ساپورت نداره بفرسته؟
جدی میگم ... میخوام اکانتو دیلیت کنم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برو بابا ... خل شدی !
کلیر شدم دیگه حوصله بازی ندارم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب بمیری ... هنوز Free Trading باز نشده ؟نقل قول:
جدی میگم ... میخوام اکانتو دیلیت کنم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نشده صبر کن تا باز بشه بعد من Warehouse رو بالا می برم همه ریسورس هات رو برای من بفرست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا اصلا اکانتو میدم بهتنقل قول:
خوب بمیری ... هنوز Free Trading باز نشده ؟
اگه نشده صبر کن تا باز بشه بعد من Warehouse رو بالا می برم همه ریسورس هات رو برای من بفرست
پسوردش اینه : 123456789871
داری خالی می بندی عین ........نقل قول:
یوزت چیه؟ می خوام برم ببینم چک کنمش