سایت
195.ir
صبانت یه بند داشت که برای شبانه شرط گذاشته بود و کل شکایت مردود می شد اما پارس چنین بندی در قرار دادش نداره
هر کی شکایت کرد نتیجش بگه لطفا
Printable View
سایت
195.ir
صبانت یه بند داشت که برای شبانه شرط گذاشته بود و کل شکایت مردود می شد اما پارس چنین بندی در قرار دادش نداره
هر کی شکایت کرد نتیجش بگه لطفا
دوستان یه سئوال
ببینید توی سرویس های نامحدود مثلا 512 تا حجم دانلود 20 گیگ حداکثر سرعت رو روی 4 مگ میبندن بعد از اون سرعت دانلود میاد پایین میخواستم ببینم مثلا توی سرویس 512 محدود با ترافیک 30 گیگ سرعت دانلود ثابت روی چقدر بسته میشه؟
در سرویس های محدود اگه خطت بکشه روی 16 یا 9 مگابیت می بندن
اما اینکه چقدر سرعت بده بستگی به مرکز مخابراتی داره
سرویس من روی 9 بسته شده
اکثرا تا 700 کیلو میرفت
بعضی وقتها 900 کیلو
ساعت پیک هم تا 400 میرفت
من روزانم جدیدا از حدود ساعت 7 تا 11 شب خیلی بد شده...:n27: شماها مشکلی ندارید؟
بذار دانلود شبانه رو برداره درست میشه نه بخاطر اینکه مصرف پهنای باند کم میشه بلکه همه تخلیه میکنیم و کلا پهنای باند خالی میشه :n09:نقل قول:
مطمئن باش یه بلایی سر تایم رایگان میارن شک نکن:n03::n21:نقل قول:
از همین حالا به فکر یه شرکت دیگه باش
فکر رفتن به فن آوا هستم ولی میگن سیستمشون پرداخت آنلاین نداره :n04:نقل قول:
شاید هم رفتم مخابرات شاید هم وایرلس گرفتم :n01:
اونجا هم خراب شد میرم یه جای دیگه همه جا خراب شد میرم سمت اینترنت آسمانی :n02:
سلام دوستان خسته نباشید
میخوام سرویس 2 مگابیت نامحدود بگیرم ماهانه 395 هزارتومن مشکلی با قیمتش ندارم فقط سرعت دانلودش برام مهمه زده تا 6 مکابیت بالا میره.الان 10 مگ مخابرات دارم میخواستم بدونم این طرح 2 مگابت نامحدود سرعت دانلودش چطوره
POL-2048-U+:n16:
تایم رایگان که دیگه رایگان نیست. یک سوم حساب میشه. اینم توضیحاتش :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که میبینید وضعیت اینترنت هر روز داره بهتر میشه :n21:
داداش فکر نمیکنم به جوابت برسی آخه به دلیل قیمت بالا هر کسی این سرویس رو نمیگیرهنقل قول:
ولی به احتمال زیاد سرویس خیلی خوبی باشه و حتی اگه زنگ بزنی سرعت بالاتر هم بت بدن آخه وقتی این سرویس رو بگیری یه جور مشترک خاص محسوب میشی
ولی واسه اطمینان حتما زنگ بزن و سوال کن که توی مرکز مخابراتیتون مشکل پهنای باند نداشته باشن تا سرویس پایداری داشته باشی
واسه سرعت هم یه جدول توی سایت هست که کامل توضیح داده که تا چند گیگ سرعت 6 مگ میده و .......