برای بسیاری از شما دوستان به دلیل گرونی اینترنت و سرعت کم و کلاه گذاشتن سر مردم و خرید هجم اضافه با قیمت هر گیگ 5000 تومان ممکن نیسیت.
به همین دلیل اکثر مردم برای دانلود های با حجم بالا و یا حجم پایین مانند فیلم ، موزیک و بازی ها به اینترنت شبانه رایگان روی میاورند.
ولی اینترنت شبانه رایگان هم عاری از مشکلات نیست و شرکت های ارائه کننده اینترنت شبانه رایگان بی دلیل لطفی رو به من و شما نمیکنند.
بعد از چهار شب دانلود پشت سرهم در ساعات رایگان شبانه سرعت دانلود شما رو به افت میره و پس از تماس با مرکز پشتیبانی به شما با کمال صراحت و خونسردی و پر روئی میگوییند که شما به دلیل استفاده پیش ار حد اینرنت شبانه رایگان محدود شدید و سرعت شما کم شده است که این خلاف قوانین و مقررات داخلی و بین المللی میباشد.
به حر حال از دست من و شما کاری بر نمیاد که بخواهیم جلوی این کار ناپسند و زشت و خلاف این شرکت هارو بگیریم.
پس بهتر است دنبال راه حل های دور زدن این کار و افزایش سرعت دانلود رایگان شبانه و رفع محدودیت دانلود رایگان شبانه از قبیل شرکت های شاتل و صبانت و پارس آنلاین باشیم.
به طور صریح و کامل به شما عرض میکنم که راه حا های کامل و خوبی وجود ندارد جز چند مورد که تاثیر ناچیزی بر روی سرعت دانلو شما دارد.
روش اول : اگر از هاست های داخلی در ساعات رایگان شبانه دانلود کنید سرعت شما افت نمیکند ولی اگر از هاست های خارجی دانلود کنید سرعت شما کم و محدود میشود.
پس سعی کنید از هاست های داخلی دانلود کنید تا هیچ گونه محدودیتی روی شما اعمال نشه
روش دوم : در بعضی از شرکتهای ارائه دهنده اینترنت اگر پنج دقیقه قبل از ساعت دانلود رایگان شبانه دانلود خود را آغاز کنید سرعت شما همانند روزانه میباشد و محدود نمیشیود. البته این کار فقط در بعضی شرکت های خاص قابل انجام میباشد.
روش سوم : استفاده از نرم افزار های تغییر آی پی و فیلتر شکن ها که دیگر مانند قدیم امکان پذیر نیست چون بسیاری از شرکت ها پورتهای مخصوص آن رو بستن و فقط بر روی بعضی از شرکت ها امکان پذیر میباشد.
قابل ذکر هست افرادی سود جو تحت عنوان افزایش سرعت دانلود رایگان شبانه و رفع محدودیت سرعت دانلود شبانه شاتل و غیره مشغول به سود جویی میباشند که اکیدا سفارش میشه گول این گونه موارد رد نخورید و باری بشتر از این روی شونه های خود مگذارید.