راست مي كي ها !!! بجه ها اول صبحيه كلي حال كردم !!! بنده خدا فكر كرد مي تونه ويلج رو بكيره بعد من رو سابورت كرد ! بعد يادش رفت نيرو هاش رو بركردونه ! و يه ترين و نيوك ديكه خودش رو با نيروهاي خودش نابود كرد :دينقل قول:
Printable View
راست مي كي ها !!! بجه ها اول صبحيه كلي حال كردم !!! بنده خدا فكر كرد مي تونه ويلج رو بكيره بعد من رو سابورت كرد ! بعد يادش رفت نيرو هاش رو بركردونه ! و يه ترين و نيوك ديكه خودش رو با نيروهاي خودش نابود كرد :دينقل قول:
تو هم كشتي ما رو ها ! اكه توي ورلد 21 تا الان خودت رو هم نوبل مي كرديم ! جه برسه به خون شهدات !:27:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مواظب باش خودت نوبل نشی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من خون بها میخوام ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر و بکس فارم رو حال کنین :
Resources scouted: 9.555 8.235 8.234
نامردا تا اسکات میکنم که ال سی بفرستم درجا یکی عین ازرائیل میاد خالی میکنه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حيف كه سنكسار رو برداشتن ! خب حقت رو بكير هي اين جا اسبم نده !!!نقل قول:
این گدا گشنه ها پول سرباز خودشون رو با غارت مردم به دست میارن ... میخوان حالا به من خون بها بدن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سعید خودت گفتی 4 برابرشو بهت میدم ! 4 برابر نخواستم همون 200 کیلو رو بدی دعات میکنم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا خون بها میخوای چی کار:دی
به اینا زیادی گیر بدی خودتم میکشنا:دی
تو اگه از من ريسورس پيدا كردی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه ی اسكاتام واسه تو !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بها کیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خون بها ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو که توی 38 جزو رنکینگ به حساب نمیای چوچولو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روستای چهارم رو فردا میگیرم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تورو نمیگم اون سعید آسمونی رو میگم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو چرا انقدر دوست داری جای اون باشی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواد معروف باشه طلب کار داشته باشه:دی
ممد منو ادد کن.
سعید تو هم همین طور:دی.