نوچ ... ۲۰ روز محدود شده صحبت می کنه ... یه کاربر ۱ ماه محدود شده هم تو فروم داریمنقل قول:
Printable View
نوچ ... ۲۰ روز محدود شده صحبت می کنه ... یه کاربر ۱ ماه محدود شده هم تو فروم داریمنقل قول:
برای من که 3 هفته هست روزی شش، هفت بار اینترنت سرعتش یکباره کم میشه و قطع میشه و چند ثانیه بعد وصل میشه و وصل هم که هست مثل قبل نیست یه جوری شده کم کم داره مثل مخابرات میشه.
آرت 2 دارم.
پکت لاس داره و پینگ هم یه روز زیاده یه روز کمتره اصلاً انگار با آجر زدن تو سر اینترنت قاطی کرده.
سلام بچه های منم مشکل محدود شدن از سرور های خارجی رو دارم
دانلود هایی هم که میکنم همشون از ایرانفیلم هست یعنی فقط فیلم و سریال دان میکنم سرور ایرانفیلم هم خارج از کشور هست
کلا خیلی گشتم تا سایتای سرور داخلی پیدا کنم که فیلم و سریال بزارن اما نتونستم یا اینکه پیدا هم کردم همشون کارتون میزارن :n08:که به درد ما نمیخوره حداقل انیمشیشن توربو رو تونستم دان کنم از سرور داخلی :n02: به یه نکته ای هم که دست پیدا کردم این بود که اگه فایل رو 2 دقیقه میخواد به ساعات ترافیک رایگان ، یعنی ( 12:58 ) بزاری رو دانلود سرعت بعد از ساعت 1 هم همونقدر بالا میمونه و تغییری نمیکنه اما درست وقتی که 7 دقیقه از 1 گذشت وداشتم خوشحالی میکردم که شاتل رو دور زدم و دارم با سرعت بالا از سرور های خارج دانلود میکنم یهو سرعت دایل آپی شد
درکل لعنت بر این شاتل حالمونو بهم زد
:::. فقط هر کی سایت سرور داخل پیدا کرد که فیلم و سریال خارجی میزاره حتما معرفی کنه .:::
دوستان این نامحدودهای شاتل چطوره؟! مصرف منصفانه داره؟ چند گیگ هست؟ حالت عادی چه قدر سرعت میده؟
می خوام ۱۹۲ رو بگیرم، کسی نامحدود داره یه توضیحی بده سیستم نامحدود شاتل رو
خیلی کلی میگم بهت : کلا سمت شاتل نیا !!!نقل قول:
سلامنقل قول:
به احتمال ِ زیاد ۲ سه روزه به حالت عادی برمیگرده سرعت
اگه دفعه ی اولی بوده باشه که جز ِ کاربرهای پرمصرف نشده باشی و ..
اگه هم چیزی به پایان قراردادت و تمدیدش نمونده باشه بعد از تمدید مجدد سرعتت باز به حالت عادی برمیگرده(اگه ۶ماه ِ یا ۱ساله قرارداد نبسته باشی)
من ماهانه می خوام بگیرم ، ببین کلا سرعتش چطوره؟ مثلا ۱۲۸ چنده سرعت؟نقل قول:
تو رو خدا یه سایت سرور داخل که فیلم واسه دانلود میزاره معرفی کنین همه سرور خارجی ها سرعشون 0 هست با اینکه اکانتشونو دارم :n03:
بستگی به پهنای باند مرکز مخابراتتون داره رسما!نقل قول:
تا اونجایی که من اطلاع دارم 128 ART حدود ۵۰ تا ۸۰ دانلود میکنه
اگه سرعت عادی بخوان بدن که میشه ۱۶ تا ۲۰ .
من الان خطم روی ۲مگ بستست .نقل قول:
مصرف منصفانه شاتل چطوره؟ بعد اون ۹ گیگ سرعت چقدر میشه؟؟