نقل قول:
خووو حداقلش دلم خنک که میشه :n28: چیزایی هم که تو سرور داخلی نیاز باشه دارم میگیرم:n02:
Printable View
نقل قول:
خووو حداقلش دلم خنک که میشه :n28: چیزایی هم که تو سرور داخلی نیاز باشه دارم میگیرم:n02:
دوستان شاتلی من نطرم اینه که اینا دارن یک روش سراسری رو تست می کنند که حالا قرعه به نام شاتل افتاده که کلا بیان دانلود وارتبازط با سرورهای خارجی رو حسابی سرعتش رو بیارن پایین درعوض سرعت ازسرورهای ایرانی یا همون اینترانت مسخره اشون رو رو بدون محدویت کنن که اگه خدای نکرده این روش رو سراسری کنند دیگه حتی یک قسمت سریال 200مگی هم نمی شه دانلود کرد
چقذر کم دانلود میکنی تو شب من 12 گیگ میتونم بگیرم ! ولی لامصب رو شبکه داخلی مرگم نیست!نقل قول:
ارمزو تو داشنگاهمونیک همایش داشتیم ! دانشگاه با دکتر کانر ویدیو آنلاین گزاشتن آخرش هیچی هی قطعو وصل میشد یعنی از رییس دانشگاه بگیرین بیاین بالا همه تاسف خوردن واسه این کشور! پروفسور جلالی هم بودن میگفتن که اگه این پهنای باندو 100 برابرشم نکنن ی شبه بازم از متوسز جهانی کمتره!!!!!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت من را از 2 مگ اومده رو 512(هم روزانه و هم شبانه) :n28:
ربطی به میزان دانلودم داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان چرا شاتل اصلا عیدی نداد؟
نقل قول:
شاتل یک مانتیورینگ قوی داره اینطوری من از پشتبانی تونستم بکشم بیرون داخلی 10 برابر خارجی هست یعنی سرور های خارج 15 گیگ باشه داخلی 150 گیگ هست
بعدش به شدت محدود می شید هم داخلی هم خارچی مثل شما پس دوستان فایل که ارزش داره دانلود کنن از داخل .
من اصلا دانلود شبانه ندارم ولی سرعت من هم از 2 مگ شده 512!نقل قول:
چند روز دیگه این دوره ام تمام میشه! به نظر شما برای کسی که دانلود زیادی نداره ولی در عین حال زیاد در طول روز اینترنت استفاده می کنه مخابرات بهتر نیست؟پیشنهادی دارید؟
دوستان شاتلی,
از بین شاتل، آریافون و های وب کدوم بهتره؟
1 سال و خورده ای میشه شاتل دارم اما واقعا اعصابم خورد شده, با این سرعت افتضاح
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
منم محدود شدم
فکر کنم همه رو با هم محدود کردن . چه اونایی که دان داشتن و چه اونایی که نداشتن !
یعنی الان ما داریم هزینه دانلود رایگان شبانه lol رو پرداخت میکنم برای سرعت 6 کیلو
اینطوری که کارت اینترنت های قدیم (دایال آپ) بصرفه تر بودن که !
نقل قول:
داش وقتی خطتو روی 5 مگ میبندن انوقت میخوای 12 گیگ نگیریی؟:n02:
من خطم رو 2 مگ بستس یعنی همین مقدار هم که گرفتم شاهکاره :n08: