اقا این تعرفه هاش لطف میکنی بگی چجوریه؟چقدر طول کشید تا راهاندازی شد؟نقل قول:
Printable View
اقا این تعرفه هاش لطف میکنی بگی چجوریه؟چقدر طول کشید تا راهاندازی شد؟نقل قول:
نزدیک ده دفس وسط دانلود نت من قطع میشه
واقعا دیگه ته... خورن اینا:n21:
مسأله سادهس، سود مالی بیشتر برای اشخاص محترمی مثل جناب آقایان عبدالله فاتح و بابک ارشد و نظایرشون. حساب کردن که اگر ۱۰-۲۰ درصد از مشتریانشون جای دانلود در اون ساعتهای شب هر کدام ماهی چند گیگابایت بخرن در کل پول بیشتری به جیب میزنن حتا اگه مثلن ده درصد از مشتریانی را که پول اضافه بابت گیگابایت نمیدن از دست بدن(با توجه به اون که احتمالن انحصار زیرساخت بنا به سیاستهای ابلاغی و اعمالی کلی نظام دیگه مثل قبل از مرداد ماه پهنای باند جدید نمیفروشه). در واقع دارن از "فروش سرویس اینترنت" به سمت «فروش گیگابایت» میرن: یه جور تغییر مدل کسب درآمد.
سرعت چند مگابیت در ثانیهای (برای نمونه ۸ یا ۱۶ مگابیت مثل پارس) وقتی محدودیت ۲-۵ یا ۱۰ گیگابایت در ماه داشته باشه در عمل فرق چندانی با دایل-آپ ۵۶ کیلوبیتی نداره و چه بسا بدتره. معمولن در اروپا و امریکا و استرالیا و بسیاری از کشورهای آسیا وقتی چنین سرعتهایی عرضه میکنن یا نامحدوده از هر نظر یا اگر محدودیتی داشته باشه کمتر از چند صد گیگابایت در ماه نیست در ازای مبلغی معادل ۱۰-۲۰ دلار در ماه.
اینجوری یه حسن دیگه هم برای همهی این به اصطلاح شرکتها داره: دیگه کسی نمیتونه بگه تو مملکت محدودیت سرعت اینترنت برای کاربران هست.
سلام.
دوستان این تصمیم پارس انلاین واسه ترافیک رایگان قطعی هست یا ممکنه دلش بخواد و عوض کنه
اگه قطعی هست که من از الان فکر سرویس بهتر جایگزین باشم
با توجه به قطعی های اخیرش ، اصلا دل خوشی ازشون ندارم ....
من اما امشب سرعت شبانه ام اوکی بود.قبلا هم max speed رو میداد(از زمان ارتقا تجهیزات) الانم خوب بود.تمام انیمه هایی که میخواستم رو گرفتم . همین برای من کافیه
اینجا مرکز من ؛همه فکر کنم دانلودر هستند اگر اینها بخوان برند فکر کنم کیفیت نتم مثل داتک تو شهرک غرب بشه همم : p
از کجا میشه فهمید که خطم روی چند مگ بسته شده؟
توی استاتیوس مودم گزینه down streamنقل قول:
الان میشه لطف کنی بگی که خط من روی چند بسته شده؟نقل قول:
و همچنین وضعیت نویز من چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط شما چرا این قدر پایین بسته شده؟ سرویستون چیه؟نقل قول:
256گرفتین؟
خططتون رو چیز درهمون حدود خریداری شده شده بستند و این خیلی خیلی بده
زنگ بزنید بگید خطمو بذارید رو 2مگ حداقل یه تست سرعت بذار ببینم حسین
مگه الان خطم روی چند بسته شده؟
من 256 نامحدود مخابرات دارم
اینم وضعیت من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]