دانلود از سرور خارجی تو 4 ساعت 2.2 گیگ :n19:ا البته اکانت دانلود فیلم باید داشته باشی
512 اکو ماهانه قم
Printable View
دانلود از سرور خارجی تو 4 ساعت 2.2 گیگ :n19:ا البته اکانت دانلود فیلم باید داشته باشی
512 اکو ماهانه قم
خب اکانت که چیزی نیست / اگر سرور تو خارجی باشه که باز محدود میشی / شما از کدوم سایت دانلود میکنی و اینکه اگر از یه سایت دیگه که خارجی باشه سرعتت مثل همون سرور سایت قیلمی هست که به صورت ویژه دانلود میکنی؟نقل قول:
محدود که نیستی ، احیانا؟
دوستان من فکر می کنم هر جه قدر از سایت های داخلی دانلود کنید محدودیت سایت های خارجیتون بیشتر میشه!
چون اون دانلود های سرویس های داخلی هم دانلود محسوب میشه و شاتل میگه بیشتر از حد مجاز دانلود کردید
برای همین توصیه می کنم دانلود های ضروری رو انجام بدید تا زودتر از محدودیت خارج بشید:n16:
دانلود شبانه من هم بعد از 10 روز 1 مگ شدن محدود شد. بین ساعت 1 الی 3 سرعت دانلود از سرورهای خارجی در حد دیال آپ. قضیه مشکوک هست چون دانلود چندانی نداشتم. فقط یکبار بین ساعت 1 الی 3 از download-ha(سرور داخلی) یک فایل 600 مگی گرفتم که فکر کنم در محدود شدنم بی تاثیر نبوده.
دوستان من اینترنت 2 مگ شاتل دارم سرعتم هم500نذ هستش!
الان تغریبا یک هفته هستش که شیر شدم ولی حدود 40 گیگ بازی از همین سرور ----------- دانلود کردم!
ولی دیگه کلافه شدم!واقعا هیچ راهی برای دور زدن این شیرینگ شاتل نیست؟
_----------------------------
قبلش 128 داشتم وقتی شیر میشدم میگفتن سرعتت همون سرعت اصلی میشه!حالا که دو مگ گرفتم میگمن الاوه بر اون بین 10 نفر هم تقسیم میشی!!!!!!
----------
(دوستان کسی میدونه چجور سور های داخلی رو پیدا کنیم اگه میدونه یک پ.خ به من بکنه یک دنیا ممنون میشم!)
این مشکل رو 99 درصد کاربرای شاتل دارند که از سرور خارجی محدود شدند که البته خود من اعتقاد دارم که 100 درصد کاربرا محدود میشند از سرور خارجی چه دانلود بکنند چه نکنندنقل قول:
ولی سرور داخلی هیچ مشکلی نداره و به احتمال زیاد هم نخواهد داشت حتی اگر پهنای باند شاتل رو قورت بدی :n02:
دوستان، اگه سایتی میشناسند که سرور داخلی باشه و فیلم های به روز میزاره، همین جا معرفی کنند
منم الان 3 شبه محدود شدم و در کا نتونستم بیشتر از 200 مگ (تو کل 3 شب!) دانلود کنم
این در حالیه که به هیچ عنوان دانلود خارج از عرفی نداشتم...
چه مرگشونه باز؟
همه رو محدود کردن همینجوری فله ای؟
نقل قول:
دقیقا من هم 3 شبه که محدود شدم با اینکه دانلودم متعادل و حتی کمتر از متعادل بود. حدود 8 ماه بود که محدود نشده بودم. فکر کنم پهنای باند کم آوردن و نمیخوان براش هزینه کنن.
امروز هم 6.7 گیگ دانلود کردم میخوام تا آخرین روزی که هستم همینجوری دان کنم :n23:
نقل قول:
ابوالفضل جان اگه تا یه سال دیگه هم هیمنجوری دانلود کنی مشکلی پیش نمیاد چون سرور داخلیه :n09: