من از خوزستان خبر ندارم ولی قزوین که اینطوریه سرعت 1 مگ گرفتم که برام 3 مگ بستننقل قول:
Printable View
من از خوزستان خبر ندارم ولی قزوین که اینطوریه سرعت 1 مگ گرفتم که برام 3 مگ بستننقل قول:
برا ما سرعتو از اكانتينگ ست ميكنن رو سرعت اسمي مثلا برا 1مگ سرعتو ميزارن رو 130كيلوبايت كه اگه خط رو 20مگ هم بسته بشه سرعت از 130بالاتر نره ولي هميشه سرعتش ثابته و شبانه روز يه سرعتهنقل قول:
1 مگ مخابرات شبانه رایگاننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا ما سرعتو از اكانتينگ ست ميكنن رو سرعت اسمي مثلا برا 1مگ سرعتو ميزارن رو 130كيلوبايت كه اگه خط رو 20مگ هم بسته بشه سرعت از 130بالاتر نره ولي هميشه سرعتش ثابته و شبانه روز يه سرعتهنقل قول:
نقل قول:
داداش گلم یه توضیح در مورد این سرویس محدود مخابرات میدی ؟ من می خوام بیام مخابرات
قیمت سرویست و سیستم شبانش چجوریه ؟
نامحدود 512 سرعتش نهایتا تا 70 کیلو بایت میره اما محدودشو نمی دونم چجوریه
من الان سرویس کمپین پاییزه-1 مگ 5 گیگ 6 ماهه همراه با شبانه رایگان از ساعت 1 تا 7 همراه با 9 گیگ جایزه در 6 ماه...ماهانه 21900 تومن //به نظر من که عالیه :n16:نقل قول:
سرویس خوبی به نظر میاد آیا محدودیتی تو سرعت درکار هست ؟نقل قول:
کیفیت سرویس تو این مدت استفاده چطور بوده ؟
محدودیت که فکر نکنم..تو.اولین روزیه که سرویس گرفتم و سرعت شبانه هم فیکس 370 هست و بالا و پایین نمیشهنقل قول:
سلام. برای رفتن به یه شرکت دیگه لازمه به ای اس پی فعلی مراجعه کنم و خط رو تخلیه کنم یا لازم نیست؟ سپاس
آره من زنگ زدم گفت باید یه فرمی رو پر کنی تا درخواست تخلیه بفرسته به مخابرات :n01:نقل قول: