اين طور كه چاقال ميگه اونقدر نيرو داره كه تارگت كه سهله خوده تو رو نوبل كنه!!نقل قول:
اهه ... این یارو که تارگت تورو نوبل کرد چی ؟
Printable View
اين طور كه چاقال ميگه اونقدر نيرو داره كه تارگت كه سهله خوده تو رو نوبل كنه!!نقل قول:
واقعا چيز جديدي كه مياد بايد اول فرهنگ سازي كنن!! اين چه مدل امضاييه؟نقل قول:
اهم ! گود ایونینگ ! لیدیز اند جنتلمن ! دیس ایز یور فا.... کاپیتان اسپیکین !
پلیز اندو یور سیت بلت فور تیک اف !
خوبببینم کسی ورلد 39 نبود ؟؟
جریان دهل چیه ؟
این که تا چند ساعت دیگه مال من میشه ! روستای سوم رو میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: (4 کاربران و 0 مهمان) + چندتا مدیر به صورت مخفی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نبندد مرا دست چرخ بلند...! هان؟نقل قول:
مادر نزاییده منو نوبل کنه ! : دی
اهه ... نامرد 3 تا نوبل من ساختی ؟ : دینقل قول:
این که تا چند ساعت دیگه مال من میشه ! روستای سوم رو میگم
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: (4 کاربران و 0 مهمان) + چندتا مدیر به صورت مخفی
نقل قول:
اين طور كه چاقال ميگه اونقدر نيرو داره كه تارگت كه سهله خوده تو رو نوبل كنه!!
محمد جان یه دور روز از ترایب میری بیرون ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مادر نزاییده منو نوبل کنه ! : دی
خوب آخه من چند وقت پیش رفتم تو TWstats که تو ورد 12 فضولی کنم تو 30-40 تا رنک اول ندیدمش ...نقل قول:
مگه دهل چش بود ؟!
آهان ...نقل قول:
ممد نه ئو آقا محمد : دی
m-pro
راستی کجا رفت این پسرک ؟ نکنه تو تظاهرات گرفتنش ؟ خیلی کلش داغ بود !! راستی شایعه زن گرفتنش که تو راه انداختی چی شد ؟نقل قول:
من معمولا از این روش توی گروه های که قبلا با آرتاس کل کل میکردم استفاده میکردم : دی
دیدم تو پیغام هایی که میداد بوی خون تو میومد :دینقل قول:
امروز توی پیغام خصوصی دهن منو صاف کرد : دی
نه بابا ، با اون سرعتش برای کسی خوبه که هفته ای یه برا سر میزنه ...نقل قول:
خوبببینم کسی ورلد 39 نبود ؟؟
رفتم بیرون ! : دینقل قول:
محمد جان یه دور روز از ترایب میری بیرون ؟
مگه هنوزم بازی میکنه ؟!!نقل قول:
خوب آخه من چند وقت پیش رفتم تو TWstats که تو ورد 12 فضولی کنم تو 30-40 تا رنک اول ندیدمش ...
با هم تبانی کرده بودیم ملت رو سر کار بزاریم لذت ببریم ! : دینقل قول:
راستی کجا رفت این پسرک ؟ نکنه تو تظاهرات گرفتنش ؟ خیلی کلش داغ بود !! راستی شایعه زن گرفتنش که تو راه انداختی چی شد ؟
اقا در مورد دهل اطلاعات خواستین بگید من می دونم !! :دي نا سلامتی توی یه ترایب بودیما !
حسودیت می شه ؟؟ :دينقل قول:
واقعا چيز جديدي كه مياد بايد اول فرهنگ سازي كنن!! اين چه مدل امضاييه؟
خب بابا جان!! سرچش مي كردي ديگه!!نقل قول:
خوب آخه من چند وقت پیش رفتم تو TWstats که تو ورد 12 فضولی کنم تو 30-40 تا رنک اول ندیدمش ...
جالبه من يادمه!!نقل قول:
راستی کجا رفت این پسرک ؟ نکنه تو تظاهرات گرفتنش ؟ خیلی کلش داغ بود !! راستی شایعه زن گرفتنش که تو راه انداختی چی شد ؟