فکر کنم برمیگرده به همون سرعت اسمی یعنی در مورد شما 64 .
نقل قول:
Printable View
فکر کنم برمیگرده به همون سرعت اسمی یعنی در مورد شما 64 .
نقل قول:
توی ساعات عصر تا شب سرعت دانلود افتضاح می شه حتی وب سایت رو هم به کندی بالا میاره. به پشتیبانی زنگ می زنم خیلی ریلکس و خونسرد میگه مشکل کمبود پهنای باند در مرکز شما داریم شکایت هم شده. می گم کی درست می شه می گه معلوم نیست. خب چی آدم باید بگه به این آقایان
اینطور که من در تحقیقات و بررسی نظرات دوستان متوجه شدم اگه فن آوا رو حساب نکنیم همه شرکتهای خصوصی دزد هستن میمونه فقط مخابرات که من در شهر خودمون نه فن اوا هست مخابرات هم شبانه رایگان نداره شاید یکساله با شبانه بدن باید بپرسم. البته من خودم به شخصه هیچ سرویسی رو بالاتر از یه ماه نمیگیرم ریسک هست چندسال پیش هم از مخابرات سرویس داشتم حجم دزدی شدید داشت یه گیگ مصرف میکردی دو گیگ میکرد تو پاچت!! قبل از اینکه شبانه رایگان حذف بشه شما حساب کنید مخابرات ما چندسال قبل از شرکتهای خصوصی شبانه رایگان رو حذف کرد !!! قبلش هم نامحدودها رو برداشت اینا به کنار دیسی های زیاد + پشتیبانی افتضاح 2020 هم باعث شد تا عمر دارم از مخابرات وحشت داشته باشم من منکر این نمیشم که مخابرات جاهای دیگه ممکنه عالی باشه ولی باید در نظر گرفت تو این مملکت خراب شده همه جا شرایط یکسان نیست خلاصه الان هیچ انتخابی خوبی ندارم اسیاتک هم باید 66 هزار تومن بدم واسه 10 مگ که تازه بتونم عین 25 تومنی که هر ماه به پارس میدادم شبی 5 گیگ دانلود کرد که به صرفه نیست تازه شبا هم ممکنه یهو از حجمت بره و اعصاب خوردی داره!!
حالا یه چیزی به ذهنم رسید به نظر شما باگی چیزی توی نامحدودهای پارس نمیشه پیدا کنیم اینطوری بهشون ضرر بزنیم؟ قبلا یادمه بعضی دوستان به یه شکلی دور میزدن سیستمش رو نمیدونم الانم جواب میده یا نه.
هنوز نرفتم دفترشون ببینم رودرو چی میگن , چون هنوز یکماه نشده و 20 گیگ حجم هم مونده (از 24 گیگ) قاعدتا باید چیز معقولی پیشنهاد کنن .نقل قول:
اول دنبال کندن چاه باید بود ... چطور ؟ لازم داری حجم ؟
بله من که شبها بیدار نمیمونم و عمده ترافیکم رو بصورت روزانه وغیر رایگان مصرف میکتم مصرفم زیادهنقل قول:
والا منی که بالاترین حد سرعت این شرکت که 2 مگ باشه گرفتم با دانلوداسترم 9 مگ هیچ وقت نشد 10 گیگ دانلود کنم اگر شما اینجوری دانلود دارید حتما پارتی دارینقل قول:
ما تو این شرکت جز دزدی از ترافیک ، پینگ بالا ، قطعی های مکرر ، توهین به شعور کاربر و سر کیسه کردن جیب مردم هیچ چیز دیگه ای ندیدیم :n21:
اگر شما از این شرکت راضی هستید بمونید :n01:
یه ملت ناراضی هستند :n10:
بالاخره از دزد آنلاین جمع کردم و از مخابرات سرویس 1 مگ گرفتم این تست سرعت شبانه 1 تا 7 :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني جشنواره سرعتش بالاتره؟چون برا من سرعت هميشه اسميهنقل قول:
این پست رو هر چند صفحه یکبار تکرار می کنم که دوستان فراموش نکنن : :n01:
اینم مرحمی باشه بر دل پارس آنلاین و کارمندای مجیز گوش :n09:
لینک صفحه ی تشکر از دزد آنلاین در فی/س بوک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان صفحه ساخته شد ، مراتب تشکر خود را با تخلیه کردن خطوط خود و اعلامش در این صفحه اظهار می کنیم :n12:
يعني جشنواره سرعتش بالاتره؟چون برا من سرعت هميشه اسميهنقل قول: