بستگی به منطقه داره.شما برو یه منطقه دیگه تست کن سرعت %100 فرق دارهنقل قول:
Printable View
بستگی به منطقه داره.شما برو یه منطقه دیگه تست کن سرعت %100 فرق دارهنقل قول:
تو کل شهر همینهنقل قول:
مرکز شهر فقط یکم بهتره میاد روی 60 70 کیلو
خوب این 3 جی اصلا فایده ای نداره و فقط باتری رو سریعتر خالی میکنه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
کاربر خیلی زیاد شده بسته های ارزون قیمت گذاشتن حجم بالا مردم نشستن دارن دانلود میکنننقل قول:
من قم هستم یه 10-15 روزه به شدت اینترنت نسل 4 ایرانسل افت سرعت پیدا کرده
دوستان همه همین مشکل رو توی شهر قم دارن؟ من رفتم یه اکانت 6 ماهه 30 گیگ هم خریدم متاسفانه! با این سرعت که نمی شه کاری کرد!
شما کدوم منطقه هستید؟نقل قول:
نیروگاه توحید و سعیدی و جوادالائمه و جمهوری مکان هایی هست که من روزانه تست میکنم. قبلا سرعت وحشتناک بالا بود الان چند وقتیه به شدت کند شدهنقل قول:
منزل که توحید هست اینقدر سرعت بالا بود شاتل رو میزاشت تو جیبش الان سوسک شده:n02: به شدت کند شده و این افت سرعت به شدت واضحه برای من
به 700 هم زنگ زدم 3-4 بار باهام تماس گرفتن ولی هی میخواستن یه جوری توجیح کنن و انگار نمی تونستن کاری کنن. حالا میخواستم بدونم همه همین جورن توی قم؟
72تن همینطور شده.البته خیلی وقته که سرعت نوسانی و پایین اومده.نقل قول:
مناطق دیگر رو اطلاع ندارم.
کسی نمیدونه؟نقل قول:
ایرانسل دیگه حجم مانده از ماه قبل به ماه جدید انتقال نمیکنه! 3 گیگ مانده تو یک روز باید دانلود کنم. از 9 صبح تا 8 شب فقط 1.2 گیگ تونستم دانلود کنم، چقدر سرعتش افتضاحه، تو قم هستم
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
در حالی که سیگنال تری جی الان خوبه ولی خیچکاری نمیشه کرد الان گذاشتم روی دوجی دیگه حداقل پنج کیلوبایت در ثانیه رو دارم. ایرانسل افتضاح شده- تهران
☺
وایماکسش هم اینطوره؟، بدبخت مشتری
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
منطقه آذر عالیه
Salam agha reza az pain shahre arak: shahrak javadie che khabar
Aya barnamei vase 4g baraye inja irancell darad?
Chera 3g inja inghadar kharabe?
- - - Updated - - -
Salam agha reza az pain shahre arak: shahrak javadie che khabar
Aya barnamei vase 4g baraye inja irancell darad?
Chera 3g inja inghadar kharabe?
سلام اقا رضا خسته نباشیدنقل قول:
محل کار من شوراباد خیابان نهم جنوبی است متاسفانه تو این محدوده وضعیت انتن سه اپراتور واقعا افتضاحه همراه اول و ایرانسل جالبش اینکه هر مث همن و انتن کم نمیشه ی لحظه انتن کامله و دوباره کامل قطع میشه رایتلم در بهترین شرایط ی خط انتن داره ،ممنون میشم پیگیری کنید.
محدوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت ایرانسل و همراه اول در وضعیت انتن داشتن و نداشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و وضعیت رایتل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در خراسان رضوی
کاشمر پس از چند روز تست به شبکه 4g پیوست.
سلام. این منطقه در دستور کار است. تا اخر سال تجهیز میشود.نقل قول:
سلام. این منطقه در طرح توسعه همراه اول و ایرانسل قرار دارد . امیدواریم تا اخر سال مشکل با سایت مشترک حل شود.نقل قول:
سلام . تا اخر اسفند 3 استان گیلان و مازندران و گلستان پوشش تکمیل میشود. به خصوص استان گیلان.نقل قول:
سلام . تا دی پوشش همراه اول در مرند تکمیل میشود. تا بهمن ماه هم پوشش ایرانسل کامل میشود. پوشش رایتل هم در کل شهر خوب است. نهایتا 1 سایت جدید اضافه کنند. مرند / میانه/ شبستر به زودی فورجی میشوند.نقل قول:
سلام. در اولویت است. کل استان اصفهان دچار عقب ماندگی توسعه شده است. سعی داریم به زودی مبارکه و اصفهان و زرین شهر و نجف اباد را توسعه دهیم.نقل قول:
سلام .ممنون. همراه اول دزفول را در فاز 6 تا اویل بهمن ماه توسعه خواهد داد. مشکل این منطقه با ایجاد سایت جدید قابل حل است. فعلازمان دقیقی نمیشود گفت. با اضافه شدن پهنای باند در اذر ماه کیفیت 4g هم بهبود پیدا میکند.نقل قول:
در مورد اشتهارد بخصوص شهرک صنعتی اشتهارد کی شاهد نسل سوم اینترنت هستیم؟
اقا رضا برای بندرعباس چخبری دارید؟
سلام اقا رضا عزیزنقل قول:
خیلی خوشحالم که دوباره در ابن فروم در خدمت شما هستیم
اقا رضا می خواستم بدونم وضعیت پوشش همراه اول و ایرانسل در شهرستان نایین (استان اصقهان ) به چه نحوی در حال پیشرفت است؟؟
ضمناا همراه اول یک آنتن فعال کرده که پاسخگوو شهر نمی باشد.
با تشکر
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا رضا ترو خدا وضعیت پهنای باند شهر ایلام برای ایرانسل و همراه اول رو پیگیری کنید
چرا وقتی میخوام از برنامه های کاربردی مثل واتس آپ یا تلگرام یا... کلیپ یا هرچیزی دانلود کنم سرعت روی رنج خاصی محدود میشه؟! مگه وزیر ارتباطات نمیگه ما این شبکه هارو محدود نکردیم؟!
دوستان بسته های ایرانسل نکته خاصی داره؟
یه بسته ده گیگی 2 تا 6 صبح گرفتم سر 6 گیگ قطع شد و موجودی رو زد 0MB , عادیه ؟؟ :n03:
آقا رضا مودم های lte ثابت برنده هواووی هست؟؟ قیمت حدودیش 300 تومن میشه یا بیشتر؟؟ آیا سیم کارت خور هستن یا شبیه وایمکس؟ سپاس
تو ایرانسل کلن کلاه برداری همه جوره یه چیز عادیهنقل قول:
من اون موقع ها که شبانه میداد استفاده میکردم بعضی وقت ها 10% بعضی وقتها تا 50% اضافه از حجم کم میکرد این هم یه روش کلاه برداری
سلام آقا رضا خرم آباد ایرانسل 4gاخیرا راه اندازی شده ولی سرعتش نوسان داره.خواستم بپرسم سرعتش بیشتر میشه؟ سوال بعد فرکانس 4g ایرانسل چیه اینجا؟ ممنون
- - - Updated - - -
سلام آقا رضا خرم آباد ایرانسل 4gاخیرا راه اندازی شده ولی سرعتش نوسان داره.خواستم بپرسم سرعتش بیشتر میشه؟ سوال بعد فرکانس 4g ایرانسل چیه اینجا؟ ممنون
پوشش همراه اول نسل سوم شهر ورامین پوشش درست و کاملی نیست کی قراره در ست بشه؟نقل قول:
در استان اذر بایجان شرقی
سومین سایت در شهرک جدید سهند وارد مدار شد. فاز 2 شهرک . میدان شهرداری.
سلام اقای ...نقل قول:
متوجه شدم تو انجمن اطلاعاتی در مورد اپراتورای موبایل دارین.اگر اینطوره بفرمایید چرا ایرانسل تو قسمت جنوب استان فارس چرا اصلا شبکه تری جی راه اندازی نکرده در صورتی که همراه اول و رایتل این مناطق رو تحت پوشش تری جی گذاشتن. لار - اوز - گراش
سلام. لار و گراش در اولویت است ولی اوز به پایان این سال نمیرسد.نقل قول:
سلام. همراه اول قول داده تا 15 اسفند ماه پوشش همه شهرهای تهران و البرز را کامل کند. تجهیزات هم در انبار شرکت به حد کافی موجود است.نقل قول:
سلام. در شمال و شرق شهر سایتها روشن است تا اوایل دی ماه هم بقیه سایتها روشن خواهد شد. 1800نقل قول:
خسته نباشید اقا رضا میشه بفرمایید اولویت ایرانسل یا اپراتورای دیگه برای پوشش چیه؟؟؟
ممنون از پاسختوننقل قول:
فقط شبکه تری جی یا فورجی هم راه اندازی خواهد شد ؟
سلام. هم هواوی است هم zte . کلا در چین 4 نوع مودم هواوی برای lte td است که 2تا با سیم کارت است دو تا هم مثل وایمکس .کف قیمت خام عمده 105 دلار است. در خرید عمده تا 20 درصد کاهش قیمت داریم.نقل قول:
- - - Updated - - -
فعلا. تری جی است.نقل قول:
سلام. اگر پیمانکار از برنامه خارج نشود تا 20 اسفند ماه شاید هم زودتر. اشتهارد / صحبت اباد/ بویین زهرا در اولویت است. در بویین زهرا یک سایت تقریبا اماده است.نقل قول:
فعلا خبر خاصی نیست. اگر پهنای باند اضافه شود 10 سایت جدید نصب خواهد شد. پالایشگاه/ فرودگاه / اسکله باهنر / گمرک در اولویت است.نقل قول: