البته این که وارد تنظیمات مودم میشن درسته ولی به فرض که پسورد وایرلس رو ببینند بعد چطور میخوان استفاده کنند؟ مطمئنا نمیتونن ادرس طرفو گیر بیارن برن جلوی درب منزل از وای فای بهره ببرند.نقل قول:
Printable View
البته این که وارد تنظیمات مودم میشن درسته ولی به فرض که پسورد وایرلس رو ببینند بعد چطور میخوان استفاده کنند؟ مطمئنا نمیتونن ادرس طرفو گیر بیارن برن جلوی درب منزل از وای فای بهره ببرند.نقل قول:
من از سوم چهارم محرم تا دیروز پینگم اومد روی 150 140 از امروز دوباره رفته روی 250 270 کسی تو این مدت اینجوری شده یا نه ؟؟؟
جلبک شد باز : (
HOLLY MOTHER OF PING! :O
انگار بهشون برخورد! :
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=127ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=125ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=126ms TTL=49
ویرایش :
فقط برا 1 دقیقه بود باز تر زد : (
ابنجا کلا قطع شده. فقط چراغ dsl روشن هست.
برای من هم که از جلبک هم کند تره یعنی فعلا قطعه کامل:n02:نقل قول:
(مرکز سلمان فارسی)
پ ن: الان درست شد کلا متوجه نشدم چه مدتی قطع بود ولی الان درست شده(9:05)
اینترنت سلمان فارسی حدودا 1 ساعت و نیم مشکل داشتنقل قول:
کسی با پورتهای PPTP و L2TP سرور داخل ایران مشکل داره؟ من تا ظهر بدون مشکل استفاده میکردم، (چون فیلترینگ دور زده نمیشه با استفاده از این چیز پی ان) از ظهر نمیتونم از این پورتها استفاده کنم و بسته شده ولی ISP های دیگه بدون مشکل کانکت میشن:n37:
دوستان نمیدونم چرا با اینترنت مخابرات همش خطای sing in Wi-Fi network رو رو گوشی و تبلت میگیرم و همش دیسکانکت میشم، کسی این مشکل رو نداره؟
دوستان نمیدونم چرا با اینترنت مخابرات همش خطای sing in Wi-Fi network رو رو گوشی و تبلت میگیرم و همش دیسکانکت میشم، کسی این مشکل رو نداره؟
گوشی نمیتونی به سرور خودش وصل بشهنقل قول:
مثلا الجی نتونه به سرور اپدیت سرور الجی وصل شه این ارور رو میده موقعی که به اینترانت هم وصل شی این ارور رو میده مشکل هم سرور خارجی مخابراته که داغونه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دوستان کسی از نامحدودهای جدید استفاده کرده ؟ اگر به حداقل مصرفی برسیم چی می شه ؟ نت کلا قطع می شه ؟
عمر طرح نامحدود تموم شد. برید طرح حجمی بخرید و از اینترنت با حجم محدود لذت ببرید.نقل قول:
دوستان من زیاد لایو بازی می کنم خیلی دوست صمیمی خارجی دارم !
حتی از دوستای ایرانم نزدیکترن بهم !
خیلی دوست داشتنی و فوق العاده هستن !
تو بازی همدیگرو پیدا می کنیم از آلمان هستن سوئد و .....!
الان داشتم با یکیشون صحبت میکردم سوئدی هست اسمش آلفرده !
گفتم سرعت نتت چقدر 80 مگه ؟
همین جوری خودم یه عدد گفتم !
اون گفت 80مگ که زیاد خوب نیست !
من 220 مگ دانلود دارم 93 مگ آپلود !
من نگفتم شات از speed test بگیر بده خودش داد !
من فقط لینکی برام فرستاده copy paste می کنم اینجا !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط ببینید سرعت و پینگو !
به خدا باید خون گریه کنیم از این همه بلایی که این خونخوران به سرمون آوردن و میارن و کسی صداش در نمیاد !
لعنت به این کثافت دونی که امثال من توش زندگی می کنن !
لعنت به کسانی که این شرایطو برای ما رقم زدن و هست و نیست ایران از بین بردن !
این داستانش چیه؟ تغییری کرده؟نقل قول:
خیلی خراب نیست امشب ؟
قیمتشم می پرسیدی که بدبختیمون رو تکمیل کنی.نقل قول:
فکر کنم نهایت شصت هفتاد هزار تومن ما بشه.
یه هفته نت خوب بود از دیشب که قطع شد یک ساعت دوباره ترکیده.
فکر کنم تا دیشب داشتیم از کابل های پشتیبان استفاده میکردیم دوباره برگشتیم روی کابل های داغون قبلی :n30:
سازی یادم رفت همه چیو گفتم الا قیمت ! با income که ملت تو سوئد دارن 40 دلار یعنی مثلا حدود 5-6 هزار تومن ! میگه really nice یعنی پشمه 40 دلار !نقل قول:
تو ایران یه همچین چیزیو به خوای جور کنی ناقابل 30 میلیون باید پیاده شی هر ماه :n02:نقل قول:
-
تکرار تجربهای تکراری؛ تلگرام در آستانه فیلتر؟
:n35:
دوستان من تو محل کارم مخابرات دارم
نمیدونم شما را ولی من که دیوانه شدم فوق العاده افتضاح هست اصلا صفحه باز نمیکنه و کند...
با SSL مشکل داره هر چه قدر میزنید که باز کنه همش cant find میشه 100 بار باید بزنید تا باز کنه
فیلتر شکن که بدتر سرعت 1 کیلو میشه
کلا دیوانه کننده است
نمیدونم به من حتی اگر مخابرات بیاد رایگان هم بده اصلا پول نگیره من باز برای خونه اینو نمیگیرم نمیدونم شما چه جوری با این کار میکنید و آیا مشکلات من را هم دارید و تجربه کرده اید؟
این مخابرات همش دردسر درست میکنه، با آی پی رومانی وصل میشه بعد رفتم برا کارت ملی هوشمند ثبت نام کنم میگه "آدرس اینترنت شما برای دسترسی به این سایت مجاز شناخته نشده است". خلاصه که همه چیمون به همه چیمون میاد :n35:
اسیاتک ip روسیه هست یه ایمیل ملی هم نمیتونیم باز کنیم!!نقل قول:
دوستان یعنی الان دیگه مخابرات نت نامحدود نداره بخوام بگیرم ؟؟؟؟ الان خودم 512 نامحدود دارم ولی داریم خونه رو عوض میکنیم باید اونجا دوباره ثبت نام کنم !!! 512هم میگیرم
یکی از آشناهای ما چند روز پیش 512 نامحدود گرفت و کلی هم با طرف صحبت کرده که واقعاً نامحدود باشه نه از این منصفانه ها و ...نقل قول:
فعلاً هم به نظر نامحدود هست و سرعت دانلود 65ـه و توی پنل هم نوشته نامحدود، ولی باید دید در نهایت قبضش چه شکلی میاد! :دی
البته این مربوط میشه به منطقه شیخ فضل الله (ملاصدرا)، شاید هر جا یه مدلی باشه.
باز دوباره امروز اوضاع قاراشمیشه برای من
ای پی رومانی،صفحه ها رو با کندی و افتضاح باز میکنه:n27:
با تحقیقاتی ک کردم 30 درصد آی پی های مخابرات مال رومانیه! قبلا زیاد نمی رفت رو رومانی ولی این چند وقته فکر کنم بیشتر نامحدودا رو می فرستن روی آی پی "رومانی" و "بلژیک" بقیه هم همشون فقط و فقط میرن رو ای پی "تیران" اصفهان ...
این ip ها مال رومانی اینا نیستن قبلا مال اونا بوده که احتمالا تازه خریداری شدن توسط مخابرات اما دیتابیس این سایتها احتمالا هنوز اپدیت نشدن واسه این مال قبل رو نشون میده تا اپدیت بشننقل قول:
برای شما هم یه سایت رو عین آدم باز نمیکنه ؟
برای شما هم یه سایت رو عین آدم باز نمیکنه ؟
داغونه ها...
میمیره یه صفحه بالا بیاد :41:
داغونه ها...
میمیره یه صفحه بالا بیاد :41:
باور کنید برخی ساعات اینقدر کلافه کننده میشه از اینترنت ایرانسل استفاده می کنم برای وب گردی ....اینو گذاشتم برای دانلود فقط...:n21:
دوستان داغون هست ولی فک کنم مشکل بعضی ها ست نکردن DNS باشه !
من اگر با نت مخابرات dns ست نکنم همه چی افلاین بالا میاد !
dns jumper رو دانلود کنید !
راستی چند روز سرچ گوگل برای من خیلی مشکل پیدا کرده اولش فک کردم از مرورگر باشه ولی نه !
مثلا هرچی سرچ می کنم هیچی نشون نمیده مثلا سرچ می کنم canada هیچی نمیاره !
اگر کسی این مشکلو داره بگه من بدونم فقط من نیستم !
بله بازم ریخته به هم به dns ربطی نداره پکت لاست داره یعنی کیفیت شبکه افت کردهنقل قول:
اره منم سرچ میکنم کلا هیچی نمیاره نه فقط با گوگل باقیه هم همینطوری هست dns ست هست
من الان دارم همش از یاهو استفاده می کنم bing هم بد باز میشه !
والا من تا حالا ندیدم مشکلی با DNS حل بشه. بیشتر شده که کمتر نشده.
پشتیبانی هم که طبق معمول میگه مشکل سراسریه ولی یه چیز جدید یاد گرفتن میگن سراسریه از زیرساخت :n10:
طبق معمول هم هیچ تاریخ مشخصی برای رفع مشکل اعلام نکردن.
حالا ما هم که این وسط اصلا مهم نیستیم یک ماهه اینترنت نداریم.