بله مخابرات هست .نقل قول:
Printable View
بله مخابرات هست .نقل قول:
ببینید منظورتون از فسخ اگر خالی کردن پورت و این چیزا باشه مشکلی نیست.نقل قول:
ولی اگر به بازگردانی پولتون فکر میکنید امکان پذیر نیست .
منظورم اینه اگه مثلا چن ماه دیگه طرح بهتری اومد , میتونم اونو بگیرم ..نقل قول:
بعد نمیخوام کلی پول بدم ب این طرح , همون 21 تومن با دو گیگ شارژ بهتره ب نظرم ..
بلخ می تونید فقط پولتون می سوزهنقل قول:
کمپین تابستانه گرفتم. خوبه شما هم بگیرید. 743 روز هم زمان دارم.:n19:
شبانه هم رایگان داره از 4 تا9 ولی هنوز چیزی توی شب نگرفتم.
2گیگ 21800 تومن رو گرفتم بعدا شارژ اضافه کنم.
سرعتش هم خوبه. :n31:
- - - Updated - - -
کمپین تابستانه گرفتم. خوبه شما هم بگیرید. 743 روز هم زمان دارم.:n19:
شبانه هم رایگان داره از 4 تا9 ولی هنوز چیزی توی شب نگرفتم.
2گیگ 21800 تومن رو گرفتم بعدا شارژ اضافه کنم.
سرعتش هم خوبه. :n31:
نقل قول:
سرعت چند میگری؟؟
خط من بیشتر از 3مگ نمیکشه. سرعت توی روز 300 350
توی تایم رایگان تست نکردم.امشب دانلود میکنم نتیجشو میگم
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
این هم کمپین تابستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدود تقریبا یک ماه پیش بود که تعداد زیادی از دوستان به طور متفق القول داشتن میگفتند که کمپین رو نگیرید و فلان
ولی امروز دقیقا برعکسش شده که عده زیادی میگن بگیریم.
قصد هیچگونه نتیجه گیری ای ندارم.
فقط بصورت کلی میخوام بگم یک دست صدا نداره. // اون دوستان گلی که مخاطب کلالم بودند حتما منظورم رو فهمیدند که ...
آره دوست گلم. می گفتند نگیریم ولی وقتی این کمپین رو بررسی کردیم دیدیم که بسیار به صرفه تر از سایر تعرفه ها هست.نقل قول:
سرعت تا 10مگ بازه. شبانه رایگان هم داره که اکثر تعرفه های دیگر ندارند. با 20هزارتومن قرارداد 2 ساله می بندن که میتونی هرموقع خواستی اون رو فسخ کنی.
گیگ اضافی هم بگیری بسیار به صرفه تر از سایر تعرفه های مخابرات است.
این تعدادی که خریدن این طرحو مجبور بودن چون خطشون نمیکشه و فیبر نوری هستن نمیتونن از جای دیگه نت بگیرننقل قول:
قیمت سرویساش خوبه ولی با این تعرفه هایی که جدیدا گذاشته آسیاتک و های وب گزینه های بهتری هستن برای کسایی که خط تلفونشون کابل مسی هست
اتفاقا من خطم مسی هست.نقل قول:
خط منم مسی هست 5 ساله از مخابرات میگیریم ولی تموم بشه میرم آسیاتک البته اگه اون هم تا اون موفع شبانش رو تغییر نده..نقل قول:
کدوم منطقه ای؟؟ چه سرویسی داری؟؟سرعت توی روز و شب چنده؟نقل قول:
- - - Updated - - -
کدوم منطقه ای؟؟ چه سرویسی داری؟؟سرعت توی روز و شب چنده؟نقل قول:
دوستان سرویس های 1 مگ و 2 مگ مخابرات رو روی چند میبندن معمولا ؟! همین بدون شبانه ها رو ؟! تا 10 امکان داره ببندن ؟!
بعد مخابرات ازین طرح های ویژه مثل صبانت و پارس آنلاین و شاتل و ... اینا نداره که 1 ساله با سرعت بالا میدن 20 30 تومن ؟! :n18: خط فیبر ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمن اینکه دوستان من خودم از مرکز امیرالمومنین سرویس شهاب آسیاتک دارم . فقط همین قدر بگم که تخلیه مالی میشید با آسیاتک اینقد حجم خوری داره ! هر ماه راحت 15 20 گیگ میره . چیزی حدود 60 تومن دارم هزینه ماهیانشو میدم . شبانش هم روی 256 کیلوبایت قفله . ولی روزانه تا 1 مگ میره . حالا نمیدونم از مخابرات هست یا اکانتینگ . کلا بنظرم اگه زیر پوشش عصر انتقال داده ها بودید استفاده کنید . چون امیرالمومنین متأسفانه سرویس نمیده عصر انتقال داده رو .
درسته منم بارها گفتم حتی الامکان باید سرویسهای ماهانه و یا کوتاه مدت گرفت تا براه راست بیاد وگرنه یک دست صدا ندارهنقل قول:
روزانه گفته تا 10 مگابیت ولی به میزان نویز خط شما بستگی داره ضمن اینکه با سیم مسی های کهنه ی مخابرات تقریبا غیرممکنه مگر اینکه فیبرنوری باشهنقل قول:
شبانه هم مثل الان خیلی لطف کنه حداکثر تا 2 مگابیت خواهد رفت البته اگر منطقه ی شلوغی نباشین (بلحاظ حضور دانلودرها) البته منهای افراد معلوم الحالی که میگن شبها 15 تا blue-ray با خط مخابرات دانلود می کنن و بقول سایر دوستان، تازگی آب پیدا کردن ... !
از اون طرحها که فرمودین خیر مخابرات نداره
خط من فیبر نوری هستنقل قول:
من اون موقع گفتم هنوز هم میگم الان دارم مجبوری از 3جی استفاده میکنم به امید اینکه بعد از مذاکرات و اومدن اپراتور های مجازی و فشار به مخابرات وضع بهتر بشه .
یه مرد وقتی تصمیم میگیره باید پاش واسته
خط فیبر هست . ضمن اینکه من چون نوشتم سرویس های بدون شبانه منظورم همین سرویس های یه ماهه و سه ماهه که الآن میشه ثبت نام کرد بود . میخواستم بدونم تا چند مگ معمولا پهنای باندو باز میذارن ؟!نقل قول:
من مسیم. میشه از هر شرکت یک سرویس که مشابه این سرویس دوساله ی مخابراته اینجا بگی یا برام پیام خصوصی کنی؟ خیلی ممنونت میشم.نقل قول:
منم فیبرم و مجبور بودم:n02:
فقط برا دانلود شبانه ازین مخابرات میگیرم...
اگه دانلود شبانه نبود میرفتم فورجی ایرانسل که فعلا تو محل ما خوبه ولی اونم معلوم نیست بعد چند وقت خراب بشه
.............
دوستان میدونند این طرحای شبانه دار سرعتش چنده؟یک مگ؟.............
سرعت شبانه ی کمپین برای من روی حدود 2Mbps بسته شده ولی شبانه ی طرح های جدید رو همین یکی دو نفری که گرفتن باید اطلاع رسانی کنن تا ببینیم اصلا بصرفه هست یا نهنقل قول:
ایرانسل هم بسته های مخصوص دانلودش (24 گیگ) رو برداشته و بسته های فعلی هم بکار دانلود نمیاد
ممنوننقل قول:
منظورم اینبود که اگه دانلود شبانه نمیخاستم میرفتم سمت ایرانسل(4g)
تو محل ما وایمکس ایرانسل که افتضاحه،3 جی هم اوایلش خوب بود که الان شده دیال آپ
شاید فورجی همینجوری بشه
من کمپینم .4 تا 9 رایگان شبی 2 گیگ می شه گرفت.نقل قول:
با سلام از دوستانی که کمپین تابستانی 94 دارن میشه بگن شبانه چند کیلو دانلود میکنه یعنی سرعت چقدره
شبانه رو روی چند بستن
طرحای شبانه دار جدید جالب نیس. مثه کمپین رمضان روز تا بینهایت بازه شب رو 128ک. اما محدود به حجمایی ک نوشته نیس. مثلا 2گیگشو میده 20 تومن!
نسبت رمضان شبانش یه ساعت زودتر شروع میشه
Sent from my LG-D724 using Tapatalk
سلام دوستان و کاربران گرامی
اینترنت مخابرات برای یه عده خوب و حتی عالیه ولی برای یک عده هم در حد یک فاجعه است.
از سرعتش گرفته تا حجم دزدی خود سیستم مخابرات که معضلی جبران ناپذیر هست.
سوای از مشکلات مخابرات، بعضی موقع ها یه طرح هایی از کف دستشون در میره که بسیار عالی ست و دوستان باید در کمین این طرح های مخابرات باشند!
دیگه بیشتر از این صحبت نکنم که وا ویلا میشه ....
منم گفتم طرح دوساله مخابرات نمیگیرم.
و نخواهم گرفت.
یکم اعتیاد به اینترنت کم کنیم بد نیست. زندگی شیرینتر هم میشه.
- - - Updated - - -
منم گفتم طرح دوساله مخابرات نمیگیرم.
و نخواهم گرفت.
یکم اعتیاد به اینترنت کم کنیم بد نیست. زندگی شیرینتر هم میشه.
امروز طرح کمپین دوساله گرفتم...
برخلاف تعرفه های خود سایت چند طرح با حجم گیگ های مختلفی داشت...
کمترینش 20 گیگ 62600 تومن و بیشترینش 102 گیگ 177700 تومن بود...
حساب کردم دیدم 102 گیگی رو بگیرم هرگیگی برام 1742 تومن میفته...شماره حسابم گرفتم که پول رو واریز کنم یدفه به خودم اومدم گفتم اینجا دوستان شکایت زیاد نمیکردن از حجم دزدی و اینا...
اگه 100 گیگ شارز کنم و حجم دزدی بشه و یا اتفاق دیگه ای بیفته و جوابگو نباشن یک ضرر هنگفت میشه هرچند ارزون تر بیفته...
به ریسکش اصلا نمی ارزید و همون 20 گیگ رو گرفتم:n02:
شما هم حواستون باشه زیاد حساب رو شارژ نکنید به هوای ارزون افتادن
که اگه اینکارو بکنید بعدش ببینید چند ده گیگ غیب شد زمینو گاز نزنید:n02::n10:
کار درست تری کردیننقل قول:
در ظاهر طرح 102 گیگ بصرفست
اما سرویسهای مخابرات حساب و کتاب نداره
ممکنه چند ماه دیگه یک طرح کمپین جدید راه بندازه و دارندگان طرح دو ساله با حجم بالا پشیمون بشن ولی راه پس و پیش نداشته باشن
سرویس دو ساله حجم پایین زودتر تموم میشه و طرح احیانا بهتری در آینده میشه گرفت
اینا رو هم باید مثل گاری حلبی مونتاژکن های داخلی تحریم کرد تا آدم بشن. مثل بعضی افراد معلوم الحال
سلام دوستان به نظر اساتید بزرگ من الان یک خط مسی دارم میخام اینترنت بگیرم کدام شرکت هم پشتیبانی خوب هم سرعت خوب به همراه شبانه رایگان مخابرات 4تا 9 داره که به درد من نمیخوره.
به نظر شما کدوم سرویس از شرکت ها هم خوب هم مقرون به صرفه است؟
طوری باشه بعد از چند وقت محدود نشم مث شاتل از این شرکت بچه ها دارن ظاهرا پس از دانلود شبانه محدود میشی که استفاده نکنی.
شبی چند گیگ میخوای دانلود کنی شما؟ و ماهی چقدر میخوای هزینه کنی ؟نقل قول:
می تونی آسیاتک بگیری سرویس یکساله 10 گیگ با سرعت 4 مگ (از ساعت 1 تا 6 صبح با 80 درصد تخفیف) به قیمت 259.000 ريالنقل قول:
یا بسته های ویژه های وب : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
می تونی آسیاتک بگیری سرویس یکساله 10 گیگ با سرعت 4 مگ (از ساعت 1 تا 6 صبح با 80 درصد تخفیف) به قیمت 259.000 ريالنقل قول:
یا بسته های ویژه های وب : http://hiweb.ir/services/specialservice
سلام داداش والا هر شب دانلود ندارم شاید شبی 5 گیگ ماهی 20 تومان هزینهنقل قول:
اسیاتک بعضی سرورهای داخلی محدود نمیکنهنقل قول:
اما هزینش زیاد روی سرویس های بالای 10 گیگ در ماه میده
الان تو این همه شرکت ارایه دهنده سرویس اینترنت کدام شرکت بهتر اینترنت شبانه رایگان در اختیار میگذارد تا کمترین محدودیت رو داشته باشیمنقل قول:
من مخابرات دوست دارم چرا چون محدودیت ندارد ولی ساعات رو تغییر داده 4 تا 9 که خیلی سخت شده
به سایت آسیاتک برو داداش این سرویس رو بگیری خوبه به نظر مننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهاب/10 مگ. نیم گیگ درماه. 16 تومن ماهیانه. 4تا10 صبح رایگان.
سرعت شبانه هم این طور که همه میگن رو 2 مگه
اگه بخوای شبانه 2 تا 8 باشه باید ماهی 20 گیگ حجم همراهش بخری که زده 66900 تومن
همین اسیاتک که دوستمون گفتن با ترفند تبدیل به اینترانت مورد مناسبیههنقل قول:
دوست عزیز mahdi-xbox
کمپین تابستانه دوساله مخابرات
کمترینش 2 گیگابایته که میشه 21800 تومان
بله...خودم تو تعرفه هایی که تو سایتشون بود دیدم ولی وقتی زنگ زدم گفتند 20 گیگ 40 گیگ .....تا 102 گیگ دارندنقل قول:
دوستان برای خرید گیگ اضافه چطوری باید اقدام.کنیم?کدوم راه بهتره؟