بله منتقل میشه..نقل قول:
Printable View
بله منتقل میشه..نقل قول:
من ترافیک باقیموندم یک گیگ شده دانلود شبانم کم شده و سرعت هی میاد رو صفر و دوباره میره بالا دلیلش همین ترافیک کمه و یا به این ربطی نداره؟
رفقا واس شما هم این ماه رو 29 روز حساب کردن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ترافیک 1 گیگ مونده باشه معنیش اینه که دانلود که به 1 گیگ برسه یه لحظه قطع میشه و از اول شروع به دانلود می کنه و ربطی به اینکه سرعت هی 0 میشه نداره :31:نقل قول:
این ماه که نه ولی اسفند رو 29 روزه حساب کرد برای من :31: 3 ماهه گرفتم 89 روز بود :31:نقل قول:
ربطی به ترافیک نداره چون وقتی میره تو ساعات رایگان اینجوری میشه واسه منم مثل شماستنقل قول:
شما با پشتیبانی تماس گرفتی؟؟نقل قول:
اینم از تربیت خانواده بزرگ دزد انلاین !!!:18:
من اولین بار که گزارش دریافت میزارم،جون من فحش ندینا!!!!:31:
دوستان سرعتاتون چطوره ؟؟؟:5:
برا من چرا انقده افتضاح شده !!!!!!!!!!!!!:41:
بله . چند روز هست به شدت افت سرعت داریم . می تونید به راحتی بعضی از سایت های مشهور دانلود ایران رو تست کنید تا ببینید چقدر افت سرعت داریم . دیشب سرعت دانلود من از سرور پی سی دانلود , به چند دهم کیلوبایت رسیده بود . اکثر سایت ها هم از دسترس خارج شدن و فقط با چیز پی ان قابل مشاهده هستن. عجیب اینکه باز اون خطای مضحک پورت 80 رو دائم می بینیم. خدا بگم چیکار کنه این .....نقل قول:
نقل قول:من که از همون سایتی که قبلاً گفتم لینک مستقیم رپیدشیر میگیرم دیشب تونستم 4.3 بگیرمنقل قول:
پس دیشب تقریباً سرعتم خوب بوده
حالا سایر دوستانو نمیدونم
احتمالاً مشکل از سرور لینکاتون بوده
گر چه یکی دو روزه بعضی سایتهارو یکم کند باز میکنه!
واسه من هم سرعت خیلی کم شدهنقل قول:
همین الان خیلی از پیج ها رو نمیتونم باز کنم
دانلود هم قطع و وصل میشه
تایید میشه..نقل قول:
از دوستان کسی برای دانلود از سرور های سایت پی سی دانلود مشکل نداره ؟ من که به کل دانلودم خیلی کنده هست و سرعت تو چند دهم کیلوبایت هست .
فعلا که ماله من خوبه:نقل قول:
نقل قول:
شما سرویستون 1 مگه ؟مارک مودمتون چیه ؟
امشب سرعت چقدر بد شده
همش دورو بر 40-50 میگرده
من 128 دارم تا قبل ساعت 1 سرعتم رو 140 اینا بود الان شده این :|
دوستان این مشکلاتی که در افت سرعت و بازکردن صفحه ها بوجود اومده کلی ؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستان با باقی سرویس ها به جز پارس هم این مشکل رو دارید ؟؟؟
اگر هزینه اش برای شما مسئله ای نیست، اینترنت ماهواره ای یک طرفه (سند از ای دی اس ال و رسیو از ماهواره) برای شما خوب هستشنقل قول:
دیشب کلا سند و ریسیو نداشتم :دی
جالبه
قانون 70 درصدی یعنی چی دوستان ؟ این 512 2 گیگشون خوبه ؟ سرعت دانلود چقدره ؟ بگیرم ؟ شبی چقدر مینونم دانلوئد کنممممممم؟ مثل شاتل زیاد دانلود کنی نمیبندنت که ؟
سرویس من که سرعتش خیلی پایینه پشیمونم چرا شاتل نگرفتم .......:41:نقل قول:
قبلا شاتل داشتید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5:
بله شاتل داشتممممم تو 1 ماه 40 گیگ دانلود کردممممم .... کلا شاتل شاتل مسخره هستشششششششششش .... یعنی چی میندازه تو کاربر پر مصرف ؟ پسسس ایت پولی که میگیرن چیه ؟ من دارم پول میدم که دانلود کنممم ... نمیدونم پارس آنلاین چطوره ولی هرچی هست از شاتل بهتره واقعا ...نقل قول:
شاتل که چرته.میگه یه هفته دانلود کن یه ماه دانلود نکن.نقل قول:
512 - همونی که خودشون میدن (سمفونی)نقل قول:
من 256 دارم شیراز .3-2 روزه که روزانش هم خیلی سرعت افت کرده چه برسه به شبانه یعنی دیال آپ استفاده کنم سنگین تره.پشتیبانیش هم که همش آدمو میپیچونن.نمیدونم چکار کنم.بنظرتون 512
بگیرم تفاوتش محسوسه ؟
بچه ها سرعتتون چطوره ؟!!
من به طرز عجیبی داغون شده سرعتم 17 اینطوراس :|
اول فک کردم فیشینگ اینا دارم میشم و سرعتمو هکر آورده پایین اما بعده ریستارت و... تقریبا مطمئنا ایراد از پارس آنلاینه فک کنم
نکنه ماهی ککوسه ایی چیزی داره جیش میکنه رو کابل اینترنت ایران دوباره :دی
ساعت 2:40 سرعت من هم 20 بالا نمیره. !
دوستان،فکر کنم دوباره یه نفر پاهاش رو گذاشته رو سیم اینترنت
نه صفحه ای درست و حسابی باز میشه و نه دانلود سر و ته داره
این چند روزه معلوم نیست چه خبره
من دیروز پی سی ورلد رو هم نمیتونستم باز کنم
فکر کنم کار،کاره بچه های بالاست
ولی به نظر من وقتی سرعت شبانه من انقد پایین است که نمیتونم استفاده کنم چه فرقی با شاتل داره .............نقل قول:
سلام دوستان
پارس ساعتش قاطی کرده؟
من سیستمم سر ساعت 6:58 disconnect میکنه ولی تو پارس زده 7:58
حدود 800 مگم پریده
برای شماها این اتفاق نیفتاده؟
شما احتمالا ساعت سیستمتو نکشیدی جلو دوست عزیزنقل قول:
ساعت سیستمم درستهنقل قول:
دیشب بعد از چند شب داغون بودن سرعت بهتر بوده
---------- Post added at 01:42 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------
یه بار دیسی شو چک کن ببین ساعت سیستمت با پارس اختلاف داره اگه نداره که سیستمت دیر دیسی شده اگرم اختلاف داره که زنگ بزن پشتیبانینقل قول:
چک کردم
مشکلی نبود؛به پارسم زنگیدم گفت مشکل از ما نیست زیر با نرفت
پس اشتباه از خودته مودمتو روی بریج ست کن بهترهنقل قول:
سلام این که گفتی یعنی چه
نوشته شده توسط Kaiser 2006 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که از همون سایتی که قبلاً گفتم لینک مستقیم رپیدشیر میگیرم دیشب تونستم 4.3 بگیرم
پس دیشب تقریباً سرعتم خوب بوده
یعنی لینک مثل اپلود باز رو میدی و رپید شیر میگیری
یه کم توضیح میدی
نه، خودم لینک رپیدشیر دارمنقل قول:
برای دانلود لینکهای رپیدشیرو میدم به اون سایته، اونم برام مستقیمشون میکنه و میتونم چند تا لینک رو به صورت همزمان و با سرعت بالا دانلود کنم. همین
ولی در عوض کیفیت سرویس های شاتل خیلی بهتره منظورم افت سرعت ها و قطعی هایی که شاتل خیلی کمتر داره ......نقل قول:
همشون یه نقصهایی دارن ولی شاتل را کلا بی خیال بشید چند تا از دوستای خود من داشتن فرار کردننقل قول: