مال من با 3 کانکشن 60 تا رو میده جمعا 180
1 مگ حاجی نوروز
Printable View
مال من با 3 کانکشن 60 تا رو میده جمعا 180
1 مگ حاجی نوروز
بالاخره بعد از 6-7 تا ip عوض کردن با ای پی 2 سرعت رفت بالای 200
البته 5 هم بد نبود و 110-120 رو میداد
مسخره ترینش هم این 62 (64) ماله افروزنت هست یبار مارو میفرسته دوبی یبار اسلواکی
شما این ip رو عوض کردید ؟..نقل قول:
----
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----
روزانه یا شبانه رفت بالای 200؟
چجوری آی پی رو عوض میکنی ؟نقل قول:
خاموش روشن، تغییر دکل...
آقا این طرح نوروزی دانلود شبانش رایگانه دیگه؟ من دانلود ندارم برا این نمیدونم چطوریاست الان طرحم رایگانه یا حجم میخوره
از 2 تا 8 رایگانه .نقل قول:
من که دو بار بعد سحر بیدار موندم دانلود کنم، حالم بهم خورد از این افتضاحشون، ناراحت بودم چرا از خواب ام زدم واسه این سرعت و وضیعت!
امروز صبج که سرعت شرم آور بود، روی 5-6 کیوبایت میچرخید!!! :n23:
دیشب برای من خیلی خوب بود. 4.5 گیگ دانلود کردم.نقل قول:
سرم درد می کند... دستمالی به من دهید که ببندم آن را و بیاویزم خود را از سقف... :n29:نقل قول:
محتوای مخفی: پ.ن
دو روزه صفحه به زور باز ميکنهراستي من چند روزه ترافيک باقيموندم ثابت مونده اگه مجانيه روزها هم دانلود کنيم؟ کسي اطلاعي نداره؟
برای منم ثبت نمی کنه .نقل قول:
من که رفتم تو کارش ...
به احتمال زیاد پشیمون میشینقل قول:
مودمت خاموش و روشن شده؟ اگه شده از صفحه مشترکین خارج شدی دوباره وارد بشی؟نقل قول:
منم نمودارو ندارم، اما از حجم باقیمانده م کم میشه.نقل قول:
حاظرم باهات شرط ببندم ۲ روز دیگه میای مبینی حجم مصرفیت که واقعا مصرف کردی رو یه چیزی هم گذاشتن روش ازت کم کردن ، این کارو میکنن که ملت فکر کنن مصرف کنن کم نمیشه بهد وسوسه بشن ترافیکشون رو تموم کنننقل قول:
ارهنقل قول:
شما با هر بار خاموش روشن کردن مودم ip تون عوض میشه و می تونید به شرکت های مختلف طرف قرارداد مبین نت وصل بشید:n08:
البته باز هم شانیسیه مثلا با همین ip شما که مربوط به شرکت GOSTARESH-E-ERTEBATAT-E MABNA COMPANY هست من چند شب پیش بالای 3.5 گیگ دان داشتم ولی دیشب
دور و بره 90 بود.
اسپید تست گرفتی؟ یادته ipت چی بودنقل قول:
من که شبا بیدار نمیمونم. لیست دانلود idm رو تنظیم میکنم بعد کامپیوتر خودش سر ساعت معین روشن و شروع به دانلود میکنه، سر ساعت مشخص هم خاموش میشهنقل قول:
من هزار بار هم ریست کنم باز هم 99% روی دو تا ip کانکت میشه:178 و 5نقل قول:
هر دو هم این سرعت افتضاح رو دارن:
من وقتی میخوام با speedtest تست بگیرم برای شروع در پینگ و دانلو و آپلود،برای هر کدوم حدود 10-15 ثانیه طول میکشه تا تازه شروع کنه،مشکلش چیه؟
اره خاموش روشن هم کردم صفحه رو هم دوباره اوردم چند روزه روي يک رقم ثابت مونده.نقل قول:
1:45 صبح
IP: 37 (TOUSE RASAN PASARGAD Co..)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1:50 AM
IP : 5.201.243.*
(MOBIN NET(
1 MEG - نوروزی
1:57 AM
IP: 37
hosted by : IPM-IRANET
آرش جان IP 37 رو برای شما ISP میزنه گسترش ارتباطات ؟؟؟ ISP منو داده مبین نت !!
با این چک کننقل قول:
من ساعت 1:50 دقیقه با ای پی 5 بالای 2 مگ تست گرفتم
اینم تست از speedtest.ir ساعت 2:10 am
خوش به حالت . فرکانس و RSSI و CINR چقدره ؟ مال من به ترتیب : 3449000 و 59.21 و 35.20/28.40 است . اما سرعتم بده .نقل قول:
الان وصل شدم به افرانت که چند شب پیش سرعت 300 میداد ولی الان درحد دیالوپ هست ولی تست سرعتش که خوبه
الان
شاید مشکل من از جای دیگه ست؟؟؟؟:n13:
فرکانس خیلی نوسان داره بین (30 تا 60) و rssi هم رو 73- هستنقل قول:
روی افرانت با چیلتر شکن سرعت روی 150 است.
بهمین افرانت وصل شو
گوش شیطون کر، هفت قرآن به میون، سرعت دانلود خوب شده... خبریه؟! :n24:
شاد و پر دانلود باشید... :n20:
واسه من که افتضاحه ، مثلا ۲ مگ هستم ولی سرعتم الان از ۲۵۶ هم کمتره !! سرعت دانلود ۲۵ !!!!نقل قول:
مشكل اهواز ظاهرا بعضي نقاط همچنان پا برجا هست!!! من فاز يك پاداد هستم و هنوز نتم وصل نشده ديگه دارم كلافه ميشم!!!
يه سوال بابت اين روزايي كه قطع بوده چه امتيازي ميدن؟ ترافيك ميدن يا بازه زماني رو افزايش ميدن؟
لطفا كسي كه به صورت عملي از سوال بالا اطلاع داره جواب بده
ساعات رایگان 1 مگ نوروزی:
پینگش تو حلقم:n02:
امشب کلا گندشو در اووردن ، ۲ مگ ۶ ماهه ، سرعت دانلود شبانه در حال حاظر با ۴ تا فایل همزمان و هر کدوم ۱۶ کانکشن ، ۹۰ بیشتر نمیشهنقل قول:
یعنی این همه کانکشن وصل شده تازه شده این ، تک لینک که دیگه افتضاح سرعت بیشتر از ۲۵ نمیشه
امشبو کلا عزای خصوصی اعلام کنیم،
آپلودباز نمیدونم چه مرگشه، یا باز نمیشه،یاجنریت نمی کنه، یا جنریت می کنه موقع دانلود نات فاند میده
راستی سریال دی ال هم هـ!@#$%ک شده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسی دیده نمیشه؟؟نقل قول:
اپلودباز برای من مشکل نداره تا الان 3 فیلم ازش گرفتم. شاید اون سروری که تو داری ازش دان می کنی مشکل داره !نقل قول:
بدون فی.ل.ترشکن سرعت اپلود باز روی 50 هست ولی پی سی دانولد بدون اون هم سرعت بالا میده با این که سرورش خارج از ایرانه.
تست فیل شکن