باید حتما کنار فورت باشه:27:نقل قول:
Printable View
باید حتما کنار فورت باشه:27:نقل قول:
من نزدیک فورت هستم اون 2 دقیقه با من فاصله داره و اون هم شهریش 3 نفر بالاتر 3 دقیقه با من فاصله داره پس چرا یکیشون رو نوشته تو فورته و ییشون رو ننوشته:13:
هر کی تو فورت باشه و به فورت لوگین کرده باشه امکان دوئل براش حذف می شه ولی اگه لوگین کنی و بری کنار فورت کار کنی بازم می تونند بهت آتاک بدند
یعنی فقط اگه فورت باشی و لوگین کرده باشی از دوئل در امان هستی ...
پس حسابی شانس اوردم که من رو نزدن.. چه می کنه این گلدن کلت:21:نقل قول:
ححالا بگو شانسیه.. به نظر من ارتباط داره. 8 تا اسکیل عوض کردم و ایم رو بردم بالا دوباره درست شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حتما اینایی که آتاک دادی , تاکتیکشون کم بوده :20:
[/COLOR]اگه دقت کردی اول گفتم که توی امتحانی که می خوام بکنم همشون تاکتیک و دوج برابر دارن که حمله می کنم..نقل قول:
:46:
خوبه تو 2 ت هم اضافشون کردی..:27:نقل قول:
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------
ماااااااااااا..... هاااااااااا
30 تاکتیک 187 دوج:18:
باورم نمیشه اینقدر خورده:18:
dodging با تاکتیک یا اپرنس مکمل هم هستند
الان طرف dodging زیاد داره ولی تاکتیک که کم داره , به خاطر همین نتونسته جاخالی بده :20:
30 تا داره که چون سربازه می شه 40 تا.. اینقدر هم کم نیست که با 187 دوج این همه ضربه بخوره:10:نقل قول:
فاااااااااااااک
همانطور که میدانید یکی از کوئست های اولیه سرباز the avenger (jack)i هست. دیروز زدم 6 ساعت بره کابوی بازی! 13 ساعت هم مسافت بود.
امروز اومدم دیدم قبلش کوئست رو اکسپت نکرده بودم:18:
فاااااااااااااک
-------------------------------
عجب چیزی شده کلی خندیدم
شانس نیاوردم :41:
کد:http://img257.imageshack.us/img257/3189/screenshot167o.jpg
از کجا میفهمن که کسی باهاش پول اورده یا نه.. در ضمن چطور کسایی که الکی میان رو بندازن بیرون اگه به حد نصاب نرسید؟
خوب یک کاری می کنیم اونایی که بدون دعوت اومدن بمیرند :31:
و هر کی هم که با دعوتنامه اومده باید قبل فورت یک عکس از پولی که تو دست داره نشون بده
و یک عکس بعد اتمام جنگ از بانکش نشون بده :31:
معمولا برای اینجور جنگ ها یک گروه خاص میرند عضو میشند و اعلام آمادگی میکنند :دی
تازه اونایی هم که لباس پلوخوری دارند یعنی پول دارند
فقط 23,000 $ نیاز دارم تا مدال 1,000,000 $ را بگیرم :5:
خوب دستکاری عکس که کاری نداره قبل از فورت یه عکس میزاری خودت پول میزاری تو دستت بعد از فورت هم که...:31:
پس همه می تونن پول نیارن.:31:
اینم inventory اینجانب
کد:http://1415.w15.wedos.net/invent.php?x=fe0bb178119d5fc9df710fc6b8ae445badf00374
402 تا ویسکی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول واقعا حال کردم. این کریسمس هم که ست holiday رو کامل میکنی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی ماجرای ست fireman چیه؟ اگه فقط همین یه دونه اومده پس چطور فهمیدن ست هست؟
این ست FIREMAN برا سلاح طلایی فورت لازم شد ! فکر کنم مخصوصا این کار را کردند تا کسی نره به سراغش و راز سلاح طلایی فورت زود پیدا نشه !
ضمنا اونا ویسکی نیستند که ! اونا آبجو اسلامی هستند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشترین خسارتی که تا حالا وارد کردم :21: 368 :21: شما چطور..؟
مال من بهتره :31:
کد:http://img607.imageshack.us/img607/2681/screenshot170.jpg
شوتینگ و ایم و اپرنس چند تا داری ؟ چون هر دو تامون برا سر یک اندازه زدیم و سلاحمونم یکی هست !نقل قول:
( البته من دوئلر نیستم ولی این NPC ها را می شه زد :31: )
خوب مال من ارتقا پیدا کرد دوتا هستن یه اندازه..:21: یکیشون رو می زارم:21:
اینقدر عکس دوئل با این سلاح رو نذارید دلمون آب میشه :دی
98 شوت 47 ایم و 106 اپرنس :31: بدون لباس :31:نقل قول:
منم دوئلر نیستم فقط با NPC:5:
لینک ریپورت را هم بزار + در کدوم ورلد :31: می خواهم با چشمای خودم ببینم :21:نقل قول:
دستکاری نکردم من معمولا وقتی دستکاری می کنم سریع می گم یا قبلش می گم..:31:نقل قول:
به هر حال ورلد 12 اینم لینکش برو نگاه کن :21::31:
کد:[report=127898064de4538656]Duel: reza.e vs. Sarah Dougel[/report]
خوب برو بگیرش:31: خیلی توپه.. قویترین سلاح بازیه ..:21:نقل قول:
قویترین سلاح بازی اون نیست :31: شرمندتم:5:نقل قول:
قویترین سلاحی که می شه به راحتی بدست اورد:31: نه اونایی که تو کش باتل باید پدرت دربیاد تا بگیری:31::21:نقل قول:
- چطور از مارکت جنس بخرم؟
- طرف حق انتخاب داره یا همینکه من بخرم، میخرم؟!!
- اگر طرف حق انتخاب داشت و من جنس رو خریدم، همون موقع پول رو پرداخت میکنم یا وقتی طرف تایید کرد؟
- اگر طرف حق انتخاب داشت و پول همون موقع پرداخت بشه، اگر طرف به یکی دیگه فروخت پول من برمیگرده؟
به ظاهر احمقانه هست ولی یه بازیه بود دقیقا این روال رو به بدترین حالت داشت!
1 ) برا این کار 2 تا راه داری .نقل قول:
الف ) برا مزایده شرکت کنی و مینیمم مزایده را ببری بالا که باید صبر کنی تا زمان مزایده تموم بشه و بتونی اون چیزی که خریدی را بگیری که احتمال داره افراد دیگه هم در مزایده شرکت کنند و پول مزایده را ببرند بالا که بازم می تونی در مزایده شرکت کنی و تو هم پول مزایده را ببری بالا !
ب ) می تونی ماکسیمم پول مزایده را بدی و چیزی که می خواهی بخری را در همون لحظه بدون انتظار و ... مال خودت بکنی :31:
2 ) طرف حق انتخاب نداره و اصلا نمی فهمه که کی خریده ...
3 )به مورد 1 نگاه کن
4 )حالا بگیم ماکسیمم پول مزایده را ندادی و در مینیمم پول مزایده شرکت کردی اگه یکی دیگه اومد و پول مزایده را افزایش داد در این موقع اون پولی که پرداخت کردی اتوماتیک بهت پس داده می شه ...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
آواترم چطوره ؟ :5::21:
بلاخره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://img829.imageshack.us/img829/1842/screenshot172y.jpg
هه هه :دی
شیرینی ما فراموش نشه :دی آواتار نو هم مفارک :دی
ممنون بابت جواب
ایول مایه دار:31:
آواتار جدید هم مبارک ولی
بعضی وقتا فکر میکنم (با توجه به اینکه مثلا اسم قبلی رو نمی دونستی) نکنه پورن استار باشن:31:
-----------------------
من و10 huckleberry's slingshot میخوام! اگه کسی مغازه ای سراغ داره که اینو بفروشه معرفی کنه! من هیچ جا ندیدم... البته فعلا فقط 450 تا دارم:31:
weststats یه بخش داشت وسیله رو معرفی میکردیم اون میگفت از چه شهری میشه خرید... هرچی گشتم پیداش نکردم. لینکش چیه؟
-----------------------
آرش جان برای خانوم با کلاسی مثل تو خوب نیست همچین اسلحه هایی حمل کنی... :10::27:
کویست جدید که 10 - 15 روز دیگه به خاطر روز شکر گذاری فعال می شه ! البته باید مال سال قبل را حتما انجام داده باشین تا این اکتیو بشه ( هر کی انجام نداده مثل من اول باید اون را بره این سال بعد بره برا این )
1. Go to Henry and give him 3 berries, 6 oranges and 4 corn = 70 XP
--> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. Go to Maya and give her 4 tomatos, 7 beans and 2 ham = 100 XP
3. Go to Maya with 1 Tequila and 10 Tobacco = 125 XP
4. Go to Maya and she'll give you this: Thanksgiving boots (+2 DEX, +12 Toughness, +6 Hiding
سعید من انجام دادم اینو؟
من انجام ندادم ! چه بمونه به تو !نقل قول:
10 تا پاچه بوقلمون می خواهد برا اون انجام ندادم چون انجام می دادم از رنک می افتادم ولی امسال می کنم چون دیگه آخر خط هستم !
الان مدال را که گرفتم دیگه کارای پر پول و یا پر شانس نمی کنم
دارم product جمع آوری می کنم تا وقتی لول 120 شد دیگه از کویست جدید اینا عقب نمونم و زود زود کویست ها را رد کنم :5: و تجربه مفتی بدون وقت تلف کنی بگیرم :31: